Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Kampanyaları » Dacia Nisan ayı Kampanyası
Dacia Nisan ayı Kampanyası

Dacia Nisan ayı Kampanyası

Dacia Nisan ayı Kampanyaları
Nisan ayı Dacia kampanyaları kapsamında fiyat avantajları, sıfır faizli kredi olanakları ve indirim fırsatları sunuyor.

Tüm Dacia modellerinde özel faiz oranları
Nisan ayında, tüm Dacia modellerinin satın alımlarında, %0 faiz fırsatı ve kullanılacak kredi tutarı ve vade seçeneğine göre değişen avantajlı faiz oranları sunuluyor.

Dacia finansman kampanyası, tüm Dacia modellerinin satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları sadece MaxxiKoruma (Kredi Koruma Sigortası) ve/veya MaxxiDeğer (Araç Değer Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. İki üründen en az biri satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Kampanyalar birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir.

Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 30.04.2017 tarihine kadar, katılımcı Dacia Yetkili Satıcıları’nda geçerlidir.

Dacia ticari taksi kampanyası
Nisan ayında Dacia marka ticari taksi sahibi olmak isteyenler, taksilere özel indirimden ve kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişen avantajlı faiz oranlarından yararlanabilirler.

Belirtilen indirim, Dacia marka tüm binek otomobillerde geçerli olup sadece yasal ticari taksi ruhsatlı ve taksi plakalı araçlar için geçerlidir. Ticari taksi olarak kullanılmayacak, yasal taksi ruhsatı ve plakası olmadan yapılacak satın alımlarda ilgili indirim kullanılamaz. Kampanyalı faiz oranları sadece MaxxiKoruma (Kredi Koruma Sigortası) ve/veya MaxxiDeğer (Araç Değer Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. İki üründen en az biri satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Kampanyalar birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir.

Kampanyalar stoklarla sınırlıdır ve 30.04.2017 tarihine kadar, katılımcı Dacia Yetkili Satıcıları’nda geçerlidir.

Dacia periyodik bakım kampanyası
Dacia Nisan ayı kampanyası kapsamında, satın aldığınız Dacia Lodgy, Dacia Logan MCV, Dacia Dokker Combi ve Dacia Dokker Van modellerinin ilk periyodik bakımı Dacia’dan hediye.

Belirtilen hediye, Dacia Lodgy, Dacia Logan MCV, Dacia Dokker Combi ve Dacia Dokker Van modellerinin perakende satın alımlarda geçerlidir. Satın alınan aracın Dacia Yetkili Servisleri’nde yapılacak ilk periyodik bakım işlemi ücretsiz olarak uygulanacaktır. Standart periyodik bakım işlemleri dışında kalan herhangi bir hasar onarımı, parça değişimi, işçilik benzeri masraflar için ayrıca ücret talep edilebilir.

Kampanyalar stoklarla sınırlıdır ve 30.04.2017 tarihine kadar, katılımcı Dacia Yetkili Satıcıları’nda geçerlidir.

Dacia Maxxi garanti hediyesi
Nisan ayı boyunca, Orfin Finansman A.Ş.’den kredi kullanılarak gerçekleşen Dacia marka binek otomobillerin satın alımlarında, Maxxi Garanti ürünü Dacia’dan hediye.

Kampanya 30.04.2017 tarihine kadar, katılımcı Dacia Yetkili Satıcıları’nda geçerlidir.

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Dacia Yetkili Satıcıları’ndan alabilirsiniz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site