Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Kampanyaları » OPEL Mayıs 2017 Kampanyaları

OPEL Mayıs 2017 Kampanyaları

Opel Kampanyaları

Opel Corsa, Opel Astra HB (hatchback), Opel Astra Sedan, Opel Mokka X, Opel Adam ve Opel’in beklenen Yeni Insignia modeli, Mayıs ayına özel avantajlı kampanya fiyatlarıyla Opel Yetkili Satıcıları’nda.

Opel Astra HB Kampanyası

Opel kampanyası kapsamında, Opel Astra HB 72.900 TL’den başlayan fiyatlarla Opel Yetkili Satıcıları’nda müşterilerin beğenisine sunuluyor. Opel Astra HB modelleri göz alıcı tasarımı, yeni nesil motorları, gelişmiş güvenlik ve konfor özellikleriyle dikkat çekiyor. Enjoy, Design, Dynamic, OPC Line Sport ve Excellence olmak üzere 5 farklı donanım versiyonunda alınabilen Opel Astra HB modelleri, tüm donanım seviyelerinde 6 İleri otomatik şanzıman seçeneği ile satışa sunuluyor.

Opel Astra Sedan Kampanyası

Güçleri 81 kW (110 hp) veya 103 kW (140 hp) arası değişen dizel veya benzinli motorlar ve 5 veya 6 ileri manuel ile pürüzsüz vites geçişlerine sahip 6 ileri otomatik şanzıman seçenekleri ile sunulan Opel Astra Sedan modelleri 60.950 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla satın alınabiliyor.

Opel Mokka X Kampanyası

Opel’in kompakt Crossover-SUV sınıfında beğenilen modeli Opel Mokka X, Design, Enjoy, Excellence ve Color Edition olmak üzere 4 farklı donanım versiyonu ile satışa sunuluyor.

Opel kampanyası kapsamında, Opel Mokka X 87.600 TL’den başlayan fiyatlarla Opel Yetkili Satıcıları’nda.

Opel Corsa Kampanyası

Opel Corsa, 5 ileri manuel, 5 ileri Easytronic 3.0, 6 ileri otomatik şanzıman seçenekleri ve Essentia, Design, Enjoy veya Color Edition olmak üzere 4 farklı donanım versiyonu ile satışa sunuluyor.

Opel kampanyası dahilinde 52.900 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabilen Opel Corsa, verimli motor seçenekleri, gelişmiş güvenlik ve konfor özellikleriyle Opel Yetkili Satıcıları’nda.

Opel Yeni Insignia Kampanyası

Opel’in Mayıs ayı kampanyası kapsamında, etkileyici yeni tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle Yeni Opel Insignia Grand Sport 118.900 TL’den, Yeni Opel Insignia Sports Tourer 137.000 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim fiyatlarla Opel Yetkili Satıcıları’nda.

Yeni Opel Insignia; Enjoy, Design, Excellence ve Elite olmak üzere dört farklı donanım versiyonu ile satışa sunuluyor.

Opel Adam Kampanyası

Mayıs ayı Opel kampanyası ile Opel Adam 61.200 TL’den başlayan kampanya fiyatlarıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Opel Yetkili Satıcıları’ndan alabilirsiniz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site