Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Citroën Yeni C5 Aircross SUV
Citroën Yeni C5 Aircross SUV

Citroën Yeni C5 Aircross SUV

Citroën Yeni C5 Aircross SUV

Citroën, 2017 Cenevre Motor Show’da sunulan ve 2017 sonuna kadar Avrupa’da C3 Aircross SUV’un habercisi olan C-Aircross Konseptini takiben, yeni Citroën C5 Aircross’un küresel ortaya çıkışı ile SUV segmentinde atılımını sürdürüyor.

Global pazarları hedef alan Citroën’in bu yeni SUV modeli, Citroën markasının ürün stratejisinin kullanımında yeni bir aşamaya işaret ediyor. Dünya küresel araç satışlarında SUV araçlara olan ilgi nedeniyle otomotiv üreticileri SUV model yelpazelerini genişletiyorlar.

Citroën, geleneksel özelliklerini korurken tüm yolcular için daha fazla konfor ve kullanım kolaylığına sahip yeni nesil SUV’lerin yolunu açıyor.

İki yıl önce Şanghay’da sunulan Citroën Aircross Concept’ten doğrudan etkilenen C5 Aircross modeliyle Citroën, herhangi bir segmentte belirgin ipuçlarını yenileme kapasitesini bir kez daha sergiliyor.

Farklı tasarımı ve güçlü görünümüyle Citroën C5 Aircross, dış ve içteki eşsiz, dinamik ve kendine özgü duruşu nedeniyle dikkat çekiyor. Sağlam, kaslı dış hatlar, 2.73 m’lik dingil mesafesine, kısa çıkıntıya ve güçlü grafik özelliklere sahip akıcı organik çizgilere yansıyan genel bir denge ile tasarlanmış Citroën C5 Aircross. Sınıfında benzersiz, cesur ve rahat bir kimlik taşıyor.

Citroën C5 Aircross, içinde geniş genişlik için yatay düzeni, karşılama koltukları, geniş ve yüksek orta konsolu, yumuşak ve sıcak malzemeleriyle konfor hissini arttıran modern bir dizayna sahip.

SUV’lar arasında benzersiz bir imza

Yenilikçi olan ve Citroën Advanced Comfort® programında önemli bir adımı temsil eden yeni Citroën C5 Aircross, konfor ve iç mekan alanı sayesinde segmentin kurallarını değiştiriyor. EMP2 platformundan yararlanarak üretilen Citroën C5 Aircross, Progressive Hydraulic Cushions süspansiyon ile donatılmış ilk Citroën marka araç olma özelliğini de taşıyor.

Açık panoramik sunroof, ön koltuklarda ısıtma ve masaj fonksiyonları, konuksever arka koltuklar ve atmosfer sayesinde iç ortam oldukça aydınlık.

Citroën C5 Aircross, Aktif Güvenlik Fren, Aktif Şerit Gidiş Uyarısı, Durdurma İşlevli Adaptif Hız Sabitleme Kontrolü gibi bir dizi üstün sürüş yardımcısına sahiptir. Grip Control ve Hill Assist Descent Control ile donatılmış C5 Aircross, PHEV plug-in hibrid teknolojisine sahip ilk Citroën olacak.

Şanghay Motor Show’da açıklanan Citroën C5 Aircross, Ekim 2017’de Çin’de piyasaya çıkacak. 2018 yılı sonunda Avrupa’da piyasaya çıkması planlanıyor.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site