Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Mercedes Şubat Ayı Kampanyaları – 2019 Sıfır Araç Kampanyaları
Mercedes Şubat Ayı Kampanyaları – 2019 Sıfır Araç Kampanyaları

Mercedes Şubat Ayı Kampanyaları – 2019 Sıfır Araç Kampanyaları

Mercedes-Benz Kampanyaları

Mercedes 4 Yıl Garanti Kampanyası
Yeni bir Mercedes-Benz otomobil sahibi olan herkes kilometre sınırı olmadan 4 yıl garantiden ücretsiz yararlanıyor.

Mercedes-Benz garanti kampanya koşulları:
01.01.2019 ve sonrasında trafiğe çıkışlı Mercedes-Benz araçlar için; ilk 2 yıl boyunca aracın tüm bakım ve onarımlarını, kaporta işlemleri dahil, düzenli olarak Mercedes-Benz yetkili servislerinde yaptırmanız halinde, 4. yılın sonuna kadar geçerli olan garanti hizmeti ücretsiz olarak sunulmaktadır. Bu hizmet ile yasal garanti süresini takip eden 24 ay boyunca kilometre sınırı olmaksızın Mercedes-Benz marka otomobillerde oluşabilecek, garanti belgesinde yer alan kapsam dışı durumlar haricinde, malzeme ve/veya montaj kaynaklı arızaların onarım bedeli Mercedes-Benz Türk A.Ş. tarafından karşılanacaktır. Hizmet paketinden yararlanmak için otomobilinizi 48. ayın sonuna kadar, yukarıda anılan bakım ve onarım işlemleri için, garanti belgesindeki koşullar kapsamında, düzenli Mercedes-Benz Yetkili Servislerine getirmeniz yeterli olacaktır.


Mercedes C-Serisi ve SLC Modelleri Kampanyası

Şubat ayı Mercedes-Benz kampanyası dahilinde, Mercedes C-Serisi ve SLC modelleri 100.000 TL kredi tutarı için 12 ay vade ve %0 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor.


Mercedes C-Serisi ve SLC modelleri kampanya koşulları:

-Belirtilen finansman ürünlerinde kasko bedeli kredi tutarına dahil değildir.
-Kampanya koşulları Facelift öncesi Mercedes-Benz C-Serisi Sedan Coupé, Cabriolet ve SLC modellerinde, kampanyada belirtilen tutar ve vadeler için geçerlidir. Mercedes-Benz C-Serisi Comfort araçlar kampanyaya dahil değildir.
-Kişisel başvurularda kullanılabilecek maksimum kredi tutarı (Otomobil Fiyatı/2) +24.000 TL’dir.
-Facelift öncesi Mercedes-Benz C 200 d AMG & C 200 d Exclusive paketleri için bakım paketi satışlarında 6.000 TL’ye kadar kredi bedeli içine dahil edilebilecektir. Kasko ve bakım paketi ile birlikte toplamda 200.000 TL’ye kadar kredi tutarı sunulabilir.
-Kredi tahsis ücreti başvuru sırasında talep edilecek olup ödeme planına dahil edilmemiştir.
-Kredi faiz oranları Mercedes-Benz Kasko alınması koşulu ile geçerlidir.
-Kampanya koşulları 12.02.2019 – 28.02.2019 tarihlerinde geçerlidir. MBFT, piyasa koşullarına göre faiz oranlarını değiştirme hakkını haizdir.

Mercedes GLA Kampanyası
Mercedes Şubat ayı kampanyası ile Mercedes GLA modelleri 140.000 TL kredi tutarı ve %1,89 faiz seçeneğiyle Mercedes-Benz Yetkili Satıcılarında.

Mercedes GLA kampanya koşulları:
-Belirtilen finansman ürününde kasko bedeli kredi tutarına dahil değildir. (*)
-Kampanya koşulları tüm Mercedes-Benz GLA modellerinde, kampanyada belirtilen tutar ve vadeler için geçerlidir.
-Kişisel başvurularda kullanılabilecek maksimum kredi tutarı (Otomobil Fiyatı/2) +24.000 TL’dir.
-Kredi tahsis ücreti, başvuru sırasında talep edilecek olup ödeme planına dahil edilmemiştir.
-Kredi faiz oranları Mercedes-Benz Kasko alınması koşulu ile geçerlidir.
-Kampanya koşulları 03.02.2018-28.02.2018 tarihlerinde geçerlidir. MBFT, piyasa koşullarına göre faiz oranlarını değiştirme hakkını haizdir.

Mercedes E-Serisi Kampanyası
Mercedes E-Serisi sedan, Şubat ayına özel fırsatlarla Mercedes-Benz Türk Bayilerinde. Mercedes Şubat ayı kampanyası kapsamında, Mercedes E-Serisi Sedan %0 faizli finansman seçeneği ve 10.000 TL’ye varan takas imkanıyla satışa sunuluyor.

Mercedes E-Serisi kampanya koşulları:
Faiz oranı, Mercedes-Benz Kasko kullanılması halinde Mercedes-Benz E-Serisi Sedan modelinde, 12 ay vadeli 100.000 TL kredi seçeneğinde geçerlidir. Bireysel başvurularda kullanılabilecek maksimum kredi tutarı (Otomobil Fiyatı/2) + 24.000 TL’dir. Kredi tutarına kasko kredisi dahil değildir. Kampanya koşulları 28.02.2019 tarihine kadar geçerli olup Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş. piyasa koşullarına göre faiz oranlarını değiştirme hakkını haizdir. Kredi, Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Mercedes-Benz Türk A.Ş. kredinin başvuru ve değerlendirme sürecinde söz ve sorumluluk sahibi değildir. 01.01.2019 ve sonrasında trafiğe çıkışlı araçlar için ilk 2 yıl boyunca aracın tüm bakım ve onarımlarını, kaporta işlemleri dahil, düzenli olarak Mercedes-Benz yetkili servislerinde yaptırmanız halinde 4. yılın sonuna kadar geçerli olan garanti hizmeti ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Mercedes-Benz Yetkili X-Class Kampanyası
Etkileyici tasarımıyla Mercedes’in yeni Pick-Up modeli Şubat ayında; 90.000 TL, 12 ay, %0 faizli finansman seçeneğiyle satışa sunuluyor.

Mercedes-Benz X-Class kampanya koşulları:
-Kredi tutarı, 48 aya kadar 200.000 TL ile sınırlıdır. Kişisel kredilerde limit sınırları içerisinde max (Araç Fiyatı/2) +24.000 TL’dir .
-Kurumsal/Şahıs Firması başvurularında kredi tutarı 48 aya kadar araç fiyatının %70 ile sınırlıdır.
-Bireysel ve şahıs firması özel kullanımlarda kasko kredili işlemler için vade 36 ay ile sınırlıdır.
-Bu tablodaki faiz oranları ve ödeme koşulları 04.02.2019 tarihinden diğer bir duyuruya kadar geçerlidir. MBFT piyasa koşullarına göre faizleri değiştirme hakkına haizdir.
-Dosya masrafı başvuru sırasında talep edilecek olup, ödeme planına dahil edilmemiştir.
-Bu kampanya koşulları, “Mercedes-Benz Kasko” kullanıldığı takdirde geçerlidir.

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Mercedes-Benz Yetkili Satıcılarından alabilirsiniz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site