Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Volkswagen T-Roc-R Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak
Volkswagen T-Roc-R Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak

Volkswagen T-Roc-R Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak

Gelecek ay Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak olan T-Roc R, markanın suv segmentindeki ilk R modeli olarak dikkat çekiyor. Volkswagen R tarafından geliÅŸtirilen T-Roc R, yaklaşık olarak Golf R ile aynı performansı sunuyor.

300 PS ve 400 Nm tork üreten 2.0 litre TSI ünite ile yollara çıkacak olan model, 7 ileri DSG şanzıman ile kombine edildi. Araç standart olarak 4 Motion dört tekerlekten çekiş sistemini de sunuyor.

0-100 km/s hıza 4.9 saniyede ulaşabilen model, maksimum 250 km/s hız yapabiliyor. Yeni model ayrıca geliştirilmiş bir viraj alma sistemine, daha iyi süspansiyonlara ve daha sportif bir direksiyon sistemine sahip. Ayrıca Golf R Performance’de kullanılan fren sistemi bu modelde de kullanılmış.

Volkswagen-TRoc-R-2019-model-1

Yeni modelin tasarımı da dikkat çekici. Yeni bir radyatör ızgarası, büyük hava giriÅŸleri, dörtlü egzoz sistemi, 18 inçlik Spielberg jantlar, krom ayna kapakları, tavan spoyleri, hafif geniÅŸ tekerlek kemerleri, siyah fren kaliperleri aracın tasarımını oluÅŸturuyor. 

Ayrıca müşteriler siyah tavan rengi de tercih edebilecekler.

Dış tasarım kadar kabinde de şık bir ortam bizleri bekliyor.Birçok R logolu ayrıntı, düz tabanlı çok işlevli direksiyon simidi, paslanmaz çelik pedallar , ArtVelours mikrofiber koltuk minderi destekleyicileri ve birçok detay kabin özellikleri arasında yer alıyor.

Volkswagen-TRoc-R-2019-model





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site