Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Kampanyaları » Ford Mart Ayı Ticari Araç Kampanyaları
Ford Mart Ayı Ticari Araç Kampanyaları

Ford Mart Ayı Ticari Araç Kampanyaları

Mart Ayı Ford Ticari Araç Kampanyası

Mart ayında Ford’da tüm ticari araçlar 3 yıl sınırsız km garantisiyle1 sunuluyor.

Ford Ticari Araç ÖTV Bizden Kampanyası
Belirli Ford ticari araç satın alımlarında geçerli 2018 model yılı ve 2019 model yılı KDV indirimine ek ÖTV indirimi bizdenkampanyası sunuluyor.

%4 ÖTV indirimi geçerli Ford ticari araç modelleri:
Ford Transit Courier, Ford Transit Connect, Ford Transit Custom Van, Ford Transit Kamyonet, Ford Ranger.

%5 ÖTV indirimi geçerli Ford ticari araç modelleri:
Ford Tourneo Courier, Ford Transit Custom Kombi & Kombi Van, Ford Tourneo Custom, Ford Tourneo Connect.

Ford Ticari Araç Peşin Alım Fırsatı Kampanyası
Ford %0 faiz kampanyasından faydalanmayıp, ödeme tercihi olarak peşin ödemeyi seçenler için 2018 model yılı Ford ticari araçlarda %4 indirim, 2019 model yılı Ford ticari araçlarda ise %2 indirim Ford Yetkili Satıcılarında.3

 

Ford Ticari Araç %0 Faiz Kampanyası
Şubat ayı sonuna kadar faiz farkı ödemeden yeni bir Ford ticari araç sahibi olabilirsiniz.

F Kasko veya bakım paketi ile Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında;
– Stoklarla sınırlı 2018 model yılı Ford ticari araçlara özel 60.000 TL 12 ay %0 faiz fırsatından faydalanabilirsiniz.4

Ford Ticari Araç kampanya koşulları:
1 Yasal garanti süresine ek olarak verilen 3 yıl boyunca sınırsız km üretici güvence süresi kampanya dahilinde satışı yapılan Ford hafif ve orta ticari araçlar için uygulanacaktır. Kampanyadan yararlanan araçların periyodik bakım ve onarım işlemlerinin düzenli ve eksiksiz olarak müşteri tarafından yaptırılması gerekmektedir. Minimum bakım aralığı kullanıcı el kitabında belirtilen aralıktır. Sarf malzemeleri ve ömürlü parçalar kapsam dahilinde değildir. Araç için taahhüt edilen üretici güvence süresi Türkiye sınırları içerisinde satılan ve kullanılan Ford araçlar için geçerlidir. Ford Otosan kampanya ile ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 

2 31 Mart 2019’a kadar geçerli Ford “ÖTV bizden kampanyası” aracın tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden; Ford Transit Connect, Ford Custom Van, Ford Transit Van, Ford Transit Kamyonet, Ford Transit Courier ve Ford Ranger modellerinde %4, Ford Courier Kombi, Ford Custom Kombi/ Kombi Van, Ford Custom Minibüs ve Ford Tourneo Connect modellerinde %5 oranında uygulanmaktadır. Ford Transit Minibüs modelleri kampanyaya dahil değildir. Söz konusu kampanya peşin alım ve destekli kredi kampanyaları ile birleştirilebilmektedir.

3 31 Mart 2019’a kadar geçerli Ford peşin alım fırsatı kampanyası aracın tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden; 2018 model yılı tüm Ford ticari araçlarda %4 oranında, 2019 model yılı tüm Ford ticari araçlarda %2 oranında uygulanmaktadır. Söz konusu kampanya peşin alım ve destekli kredi kampanyaları ile birleştirilememektedir.

4 31 Mart 2019’a kadar geçerli 60.000 TL 12 Ay %0 Faiz Ford ticari araç satış kampanyası kapsamında belirtilen aylık %0 kampanya faizi, tüzel kişilerin ticari amaçlı Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında Fkasko veya Bakım Paketi ile 2018 model yılı Ford ticari araçlarının satın alımlarının konu olduğu 60.000 TL tutarlı ve 12 ay vadeli FordFinans kredilerinde geçerlidir. Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı 5.000,00 TL’dir. Bu kredi tutarı, taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peşin olarak tahsil edilen 630 TL dosya masrafı ve vergiler dahil edildiğinde FordFinans kredisinin aylık toplam maliyet oranı %0,1642; yıllık toplam maliyet oranı %1,9708 olmaktadır. Ford Otosan kampanya ile ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site