Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Yeni Ford Fiesta Active 2019 Model Özellikleri, Fiyatı ve Yakıt Tüketimi ne kadar ?
Yeni Ford Fiesta Active 2019 Model Özellikleri, Fiyatı ve Yakıt Tüketimi ne kadar ?

Yeni Ford Fiesta Active 2019 Model Özellikleri, Fiyatı ve Yakıt Tüketimi ne kadar ?

Avrupa’da Activa adıyla piyasada yer alması öngörülen ilk modelini satışa sunması beklenen Ford firması yeni versiyon olarak da ilk önce Fiesta serisi ile tanıtımlara başlayacağını duyurdu.
Çok yakın bir tarihte Avrupa ülkelerinde 2019 Ford Fiesta Active modelini satışa sunması beklenen Ford firmasıyeni serinin sonrasında da Ka+Active ve Focus Active modellerinin de tanıtımlarını gerçekleştireceğini resmi olarak duyurdu.

Crossover teknolojisi üzerinden satışa sunulacak olan 2019 Yeni Ford Fiesta Active modelleri ile standart modellerin karşılaştırılması neticesinde yeni Active modelinin yerden ortalama olarak 18 mm daha yüksek olduğu ve aynı zamanda daha heybetli bir duruşa sahip olduğu görülebilmektedir.

Ön amortisörlerin yepyeni bir hidrolik geri tepme stoperi ile geliştirildiği yeni active modelinde göze çarpan özelliklerden biri de, elektrikli direksiyon açısından yepyeni bir yazılım ve araç denge kontrol sistemi açısından da farklı türden ayarlama seçeneklerinin yer almasıdır.

Aynı zamanda 3 sürüş moduna da sahip olan 2019 Yeni Ford Fiesta Active modeli normal, eco ve slippery isimleri ile kullanıcılarına kusursuz sürüş modu sunmaktadır. Aracın çekiş ve denge kontrol sistemlerini ve olumsuz yol şartlarında düşük tutuş şartları doğrultusunda ayarlanabilen şürüş modu bu sayede yeni serinin daha ileri sistemli sürüş modu teknolojisine sahip olduğunu göstermektedir.

2019 Yeni Ford Fiesta Active Modeli Dış Tasarımı
Yepyeni kaplamalar, yepyeni tamponlar, parlak sürtünme plakaları ve son teknolojik 17 alaşım tarzından jantlara sahip olan 2019 Yeni Ford Fiesta Active modeli bu sayede kullanıcılarını kendine hayran bırakacaktır.

2019 Yeni Ford Fiesta Active Modeli İç Tasarımı
Muhteşem alüminyum özellikli ayrıntılara sahip olan 2019 Yeni Ford Fiesta Active modelinde dikkat çeken iç tasarım ayrıntılarından biri de, tercihe göre çift dikişli spor koltukların yer alması, SYNC3 bilgi eğlence sisteminin yer alması, ve muhteşem görünümlü 8 inçlik dokunmatik ekranın yer almasıdır.

2019 Yeni Ford Fiesta Active Yakıt Harcaması
83 hp-98 hp-123 hp-138 hp üzerinden aktif edilebilen 1.0 litrelik Ecoboost benzinli motor ile satışa sunulan 2019 Yeni Ford Fiesta Active modelinde ayrıca dizel özelliği tercih edilmesi durumunda 83 hp-103 hp güç üretim özelliğine sahip olabilen 1.5 TDCİ özellikli motor tercihinde bulunabilmektedir.

Tüm motor seçeneklerinde 6 ileri manuel şanzıman özelliği bulunan 2019 Yeni Ford Fiesta Active serisinde dört tekerlekten çekiş sistemi ise söz konusu olmamaktadır. Öngörüler doğrultusunda orta düzeyden yakıt tüketimine sahip olan yeni modelin bu sayede sürücülerine düşük düzeyde yakıt tüketim hizmeti sunmaktadır.

2019 Yeni Ford Fiesta Active Modeli Satış Fiyatı
Fiyat tarifesi hakkında henüz kesin bilgiler sunulmasa da, öngörüler doğrultusunda 2019 Yeni Ford Fiesta Active modelinde benzinli versiyonunun 85 ila 90 bin dizel versiyonunun ise 95 bin civarında olabileceğidir. Ülkemiz piyasasına ne zaman giriş yapacağı kesin olarak bilinmese de, öngörüler doğrultusunda yeni modelin 2019 yılı başlarına doğru ülkemize giriş yapması söz konusu olabilmektedir.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site