Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Kampanyaları » Mart ayı Toyota kampanyaları ve fiyatları
Mart ayı Toyota kampanyaları ve fiyatları

Mart ayı Toyota kampanyaları ve fiyatları

Mart ayı Toyota kampanyaları ve fiyatları

Toyota’nın Mart ayı ÖTV matrah indirimi uygulanmış kampanya fiyat listesi kapsamında, Yeni Toyota Corolla’nın başlangıç donanım seviyesinde Toyota Corolla 1.6 Vision modeli 103.700 TL lansmana özel 2019 model fiyatı ve 95.700 TL hurda teşvikli tavsiye edilen 2019 model yılı fiyatıyla Toyota Yetkili Satıcıları’nda.

Yeni Toyota Corolla’nın Hybrid versiyonları Mart ayı Toyota kampanyası dahilinde, 137.500 TL’den başlayan lansmana özel 2019 model fiyatlarıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor. Yeni Toyota Corolla Hybrid modellerinin tamamı otomatik vitesli ve Toyota’nın e-CVT şanzımanı ile donatılmış.

 

Toyota Mart ayında düzenlediği kampanya ile markanın başarılı kompakt Hybrid SUV modeli Toyota C-HR Hybrid için avantajlı kampanya fiyatları sunuyor. Toyota C-HR Hybrid 2019 modelleri, 146.500 TL tavsiye edilen 2019 model ÖTV teşvikli kampanya fiyatları ile satışa sunuluyor.

2019 model Toyota C-HR 1.2 Turbo modelleri ise 125.750 TL hurda teşvikli fiyatlarıyla Toyota Yetkili Satıcıları’nda alıcılarını bekliyor.

Markanın küçük sınıf otomobiller arasında başarılı temsilcisi Toyota Yaris, 1.0 Life donanım paketiyle 72.650 TL hurda teşvikli 2019 model fiyatı, Toyota Yaris Hybrid ise 117.700 TL hurda teşvikli 2019 model fiyatıyla satın alınabiliyor.

Toyota RAV4 Hybrid 244.950 TL 2018 model ÖTV teşvikli kampanya fiyatıyla, Toyota Hilux 4×2 araçlar 130.730 TL ve Toyota Hilux 4×4 araçlar ise 159.306 TL’den başlayan 2018 model hurda teşvikli fiyatlarıyla satışta.

 

Toyota’nın, gerek konfor özellikleriyle gerekse zorlu arazi koşullarında gösterdiği etkileyici performansıyla gelişmiş SUV modeli Toyota Land Cruiser Prado, 980.000 TL 2019 model yılı fiyatıyla Toyota Yetkili Satıcıları’nda.

Toyota’dan sağlık çalışanlarına özel kampanya
Sağlık çalışanları, Mart ayında aldıkları yeni Toyota araçlarının kredi ödemelerine Temmuz ayında başlayabilecekler. Toyota’nın sağlık çalışanlarına özel kampanyasında, tüm yeni Toyota modellerinde 3 ay kredi erteleme seçeneği sunuluyor.

 

Toyota ve ALJ Finans tarafından düzenlenen kampanya ile tüm yeni Toyota modellerinde 3 ay kredi erteleme seçeneği sunuluyor. Sağlık çalışanları Mart ayında aldıkları yeni araçlarının kredi ödemelerine Temmuz ayında başlayabilecek. Mart ayı boyunca, sağlık çalışanları için geçerli olacak kampanya için kredi başvurusunda bulunacakların sağlık personeli kimlik kartlarını ibraz etmeleri yeterli oluyor. Serbest sağlık çalışanları ise oda kayıt belgesi ile yeni araç kredi başvurusunda bulunabilecek.

 

Toyota, Avrupa’da yapılan araştırmada en düşük emisyon oranlarına sahip ilk marka oldu.
Otomobil satışlarında 2018 yılını lider olarak kapatan Toyota, bir ilke daha imza atarak ortalama karbondioksit emisyonunu 100 g/km’nin altına indirmeyi başaran otomotiv markaları arasında, Avrupa’da yapılan araştırmada en düşük emisyon oranlarına sahip ilk marka oldu.

Bu başarıda, Toyota’nın geçen yıl Avrupa’daki toplam otomobil satışlarının %60’ının hibrit versiyonlar olması büyük rol oynadı. Toyota geçen yıl Avrupa’da bir önceki yıla oranla %21 artışla 435 bin 119 adetlik hibrit otomobil satışına imza atmıştı.

Toyota servis kampanyası
Toyota’nın bahar kampanyası kapsamında, 30 Nisan 2019 tarihine kadar sürecek “Toyota İlkbahar Servis Günlerinde” tüm Toyota modellerinde fren balataları ve disklerde %25 indirim sunulacak.

Ayrıca, 3 yaş ve üzeri Toyota modellerinde filtre paketleri ve Toyota orijinal motor yağında %20 oranında indirim sağlanırken, Toyota araçların tüm bakım işçiliklerinde de %30’luk indirim uygulanacak.

 





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site