Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » 2019 Yılı Mart Ayı Güncel Otomobil Kampanyaları
2019 Yılı Mart Ayı Güncel Otomobil Kampanyaları

2019 Yılı Mart Ayı Güncel Otomobil Kampanyaları

Mart ayı Toyota kampanyaları ve fiyatları
Mart ayı Toyota kampanyaları ve fiyatları

Mart ayı Toyota kampanyaları ve fiyatları

Toyota’nın Mart ayı ÖTV matrah indirimi uygulanmış kampanya fiyat listesi kapsamında, Yeni Toyota Corolla’nın başlangıç donanım seviyesinde Toyota Corolla 1.6 Vision modeli 103.700 TL lansmana özel 2019 model fiyatı ve 95.700 TL hurda teşvikli tavsiye edilen 2019 model yılı fiyatıyla Toyota Yetkili Satıcıları’nda.

Yeni Toyota Corolla’nın Hybrid versiyonları Mart ayı Toyota kampanyası dahilinde, 137.500 TL’den başlayan lansmana özel 2019 model fiyatlarıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor. Yeni Toyota Corolla Hybrid modellerinin tamamı otomatik vitesli ve Toyota’nın e-CVT şanzımanı ile donatılmış.
Detaylar için Tıklayın..

 

Nissan Mart Ayı Kampanyaları

Nissan Mart Ayı Kampanyaları

QASHQAI, X-TRAIL, MICRA ve NAVARA modellerinde faiz oranını “yüzde 0” olarak belirleyen NISSAN, QASHQAI, X-TRAIL ve NAVARA’da 40 bin, MICRA’da ise 20 binTL’ye varan kredi tutarları için 12 aya varan vade imkânı da sunuyor.

Markanın ikonik SUV modeli JUKE ise, Mart ayı boyunca tüm versiyonlarda 20.000 TL için 12 ay yüzde 0,99 faiz avantajı ile yetkili satıcılarda meraklılarını bekliyor.

2018 yılında SUV segmentinde elde ettiği yüzde 19 pazar payı ile değişmeyen liderliğini bir kez daha perçinleyen NISSAN, Mart ayı sonuna kadar devam edecek KDV ve ÖTV indirimlerini, sıfır faiz kampanyasıyla desteklemeye devam ediyor.
Devamı için Tıklayın..

 

 

Renault Megane Mart Ayı Kampanyaları
Renault Megane Mart Ayı Kampanyaları

Renault’un Mart ayında düzenlediği kampanyalarla, sıfır km Renault binek otomobiller ve Renault ticari araçlar, 31 Mart 2019 tarihine kadar uygulanacak olan ÖTV ve KDV indirimi uygulaması (otomobilkampanyalar.com) kapsamında sunulan fiyat avantajlarının yanında cazip finansman seçenekleri ve taksit imkanlarıyla satışa sunuluyor.

Renault Megane Sedan kampanyası
Mart ayı Renault otomobil kampanyası dahilinde, 35.000 TL peşinat ve 2.000 TL’den başlayan aylık taksitlerle, 1 yıl ek garantili Renault Megane Sedan, Renault Yetkili Satıcılarında müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Devamı için Tıklayın..

 

 

 

Mercedes-Benz 2019 Kampanyaları
Mercedes-Benz 2019 Kampanyaları

Mercedes-Benz Türk, Mart ayına özel sunduğu kampanya kapsamında otomobil kampanyaları ve hafif ticari araçlar için hazırlanan özel kampanyalar ile avantajlı kredi ve kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanmak mümkün.

Markanın Finansal Hizmetler’in Mart ayına özel hazırladığı kampanya kapsamında E-Serisi Sedan, E 300 Coupé, E 300 Cabriolet, Facelift öncesi C-Serisi Coupé, Cabriolet, SLC ve GLA model otomobil alımlarında avantajlı fırsatlar sunuluyor.

Devamı için Tıklayın..

 

 

 

2019 Mart Ayı Kampanyaları için Tıklayın…





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site