Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Kampanyaları » VOLKSWAGEN Mart 2018 Kampanyaları
VOLKSWAGEN Mart 2018 Kampanyaları

VOLKSWAGEN Mart 2018 Kampanyaları

Volkswagen Kampanyaları
Volkswagen, Mart ayında uyguladığı kampanyalarla müşterilerine sabit kur avantajı, indirim fırsatları ve cazip finansman seçenekleri sunuyor.

Volkswagen Auto Credit
Volkswagen’in Auto Credit uygulaması kapsamında, alacağınız Volkswagen marka aracın satış bedelinin %50 veya daha fazlasını balon ödeme olarak 36 ay sonraya erteleyebilirsiniz.

Volkswagen Auto Credit çerçevesinde, araç bedelinin %50 veya daha fazlasını balon ödeme olarak 36 ay sonraya erteleyebilirsiniz. Kalan tutarı, kendi belirleyeceğiniz peşinat** ve uygun taksitlerle 36 ay vadede yapılandırabilir ve Yeni VW Polo’nuzu 854 TL’den, Yeni VW Golf’ünüzü 1.272 TL’den, VW Jetta’nızı 1.234 TL’den, VW Passat’ınızı 1.452 TL’den ve VW Tiguan’ınızı 1.383 TL’den başlayan aylık ödemelerle hemen kullanmaya başlayabilirsiniz*.

Taksitleriniz bittiğinde ise kalan balon ödemeyi ister tek seferde, ister 12 ay daha vade yaparak ödeyebilir ve Volkswagen’inize sahip olabilirsiniz. İsterseniz de balon ödemenize karşılık, yüksek geri alım değeri ile yepyeni bir Volkswagen ile yenileyebilirsiniz.

Ayrıca, aracınızın garantisini 1 yıl daha uzatan, garanti kapsamı içindeki tüm onarımları, orijinal parça ve işçilik güvencesiyle Volkswagen Yetkili Servisleri’nde ücretsiz olarak yaptırabileceğiniz Garanti Plus Paketi ve 1 yıllık Volkswagen Kasko Paketi de bu kampanya dahilinde sunuluyor.

* Kampanya, tüm Volkswagen Binek Araç modellerinde geçerlidir.
** Bireysel müşterilerin belirleyeceği peşinat tutarı BDDK kuralı sınırları dahilinde olmalıdır. Tüzel müşteriler ise minimum %10 peşinat vermek durumundadır.

Volkswagen Auto Credit katılım koşulları:
-Volkswagen Auto Credit kampanyası 13 Mart 2018 – 31 Mart 2018 tarihleri arasında kampanyaya katılan Volkswagen Yetkili Satıcıları’nda geçerlidir.
-2017 model ve 2018 model Volkswagen Binek Araçlar için geçerli olup, stoklarla sınırlıdır.
-Volkswagen Auto Credit sistemi için sunulan aşağıdaki bilgiler araç renk ve donanım özelliklerine göre farklılıklar gösterebilirler.
-Kredi ve finansman şart ve seçenekleri Volkswagen Doğuş Finansman A.Ş. – Volkswagen Finans tarafından sağlanmaktadır.
-Doğuş Otomotiv’in fiyatlarda ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Volkswagen Auto Credit kapsamında araç geri alım koşulları:
-Volkswagen Auto Credit sisteminde Volkswagen Doğuş Finans’ın sunduğu geri alım garantisi ile aracınızın 36 ay sonraki değeri şimdiden garanti altına alınır.
-Araç alımı sırasında yapılan sözleşmede yıpranma koşulları belirlenir.
-36 aylık vade sonunda aracın 75 bin kilometreyi geçmesi halinde her 5 bin kilometre için yüzde 3 değer kaybı uygulanır.
-Ayrıca bağımsız bir eksper şirketi tarafından aracın yıpranma durumu da kontrol edilir. Yıpranmaların başlangıçtaki sözleşmede belirtilen koşullardan farklı olması durumunda yüzde 3 değer kaybı uygulanır.
-Aracın değişmiş veya boyanmış parça sayısı 4 veya daha fazla ise her bir hasar için yüzde 3 değer kaybı daha uygulanır.

Volkswagen Sabit Kur Kampanyası
Volkswagen’in uyguladığı sabit kur kampanyası kapsamında; 12 Şubat 2018 tarihinden itibaren; 2017 model VW Tiguan, Yeni VW Tiguan Allspace ve VW Golf R modellerine 1€ = 4,09 TL, VW Beetle modeline 1€ = 4,14 TL, VW Touareg modeline 1€ = 4,24 TL, 2018 model VW Golf R modeline 1€ = 4,35 TL, VW Touareg’e ise 1€ = 4,50 TL sabit kur oranlarıyla sahip olabilirsiniz.

VDF Kredi Kampanyası
Volkswagen Finans’tan sadece kredi kullanmanız durumunda %1,45* faiz oranımız geçerli. Volkswagen Finans’tan kullanacağınız araç kredinize 2 sigorta ürünü ekleyerek %1,40* faiz oranından faydalanabilirsiniz.

* Kredilere dosya masrafı dahil edilmemiştir.

Avantaj Paket :
4 Yıl garanti (2+2 yıl full life)
1 yıllık kasko
4 yıllık yol yardım hizmeti
Tek sigorta ürünü ile %1,45 (2 sigorta ürünü ile birlikte %1,40 faiz)

* Kasko ürününün tek ürün olarak alındığı satışlarda 5 puanlık faiz indirimi geçerli değildir.

VDF Deal ile Kiralama
VDF deal, şirketler için 18 aydan 47 aya kadar operasyonel kiralama fırsatı sunuyor.

VDF deal kapsamında; aylık sabit taksitler ile sürpriz ödemelerin önüne geçilir, ikinci el riski taşınmaz, nakit akışınız etkilenmez, kredibiliteniz düşmez, vergisel avantaj sağlarsınız. Üstelik her hangi bir peşinat ödemeden aracı kullandığınız için ana paranızı şirket yatırımlarınızda kullanabilirsiniz. Periyodik Bakım ve Onarım, Sigorta ve Hasar Yönetimi, Lastik Değişim ve Depolama, Yedek Araç, Yol Yardım, OGS/HGS Yönetimi ve Motorlu Taşıtlar Vergisi hizmetleri ile vdf deal ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.

Ayrıca VDF filo Sürücü Mobil Aplikasyonu ile aracınız için yol yardımı talebinde bulunabilir, servis ve lastik işlemleri için randevu talep edebilir, ihtiyacınız olan dokümanlara ulaşabilir veya yeni kiralamak istediğiniz araç için teklif isteyebilirsiniz.

Volkswagen Servis Kampanyası
4 yaş ve üzeri bir Volkswagen sahipleri, ZUBİZU mobil uygulamasını kullanarak kampanya indirimlerinden faydalanabilir.

4 yaş üzeri Volkswagenlere orijinal parça ve işçilikte 16% indirim
Volkswagen Orijinal Parçalar®da 2 yıl garanti
Periyodik bakımını Volkswagen Yetkili Servisleri’nde yaptıran Volkswagen sahiplerine 1 yıllık mobilite hizmet paketi hediye*

Bu kampanya trafiğe çıkış tarihi itibariyle 4 yaş üzeri Volkswagen Binek ve Ticari Araçlar için geçerlidir. Tavsiye edilen indirim; mekanik, elektrik atölye işçiliği, yağ, yağ değişimi ve mekanik, elektrik tüm Volkswagen Orijinal Parçalar® ile Continental, Michelin, Bridgestone, Lassa ve Pirelli lastikler için geçerlidir. Kampanya, 22.04.2016 tarihinden itibaren 30.06.2018 tarihine kadar geçerlidir.

* Yalnız ücretsiz çekici hizmetini kapsamaktadır. Bakımları düzenli yapılmamış olan araçlar için uygulanamaz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site