Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Kampanyaları » Bmw Haziran Kampanyaları
Bmw Haziran Kampanyaları

Bmw Haziran Kampanyaları

Haziran ayında BMW’nin sunduğu kampanya teklifleri arasında, bu aya özel fiyat avantajları ve %0 faiz oranıyla kredi fırsatı bulunuyor.


BMW 1 Serisi

2019 model yılı BMW 1 Serisi One Edition, etkileyici özellikleri ve ÖTV avantajıyla, BMW’nin Haziran ayı kampanyası dahilinde müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Metalik gövde rengi, elektrikli açılır cam tavan, LED farlar ve keşfetmenizi bekleyen daha bir çok detaya sahip sınırlı sayıdaki BMW 1 Serisi One Edition, %35 ÖTV oranıyla Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda.

BMW 1 Serisi One Edition’ın öne çıkan özellikleri: “Corner” kumaş döşeme, 17 inç Y kollu stil 380 hafif metal jantlar, metalik gövde rengi, spor deri direksiyon, krom şeritli parlak siyah iç kaplama, LED farlar, elektrikli açılır cam tavan, fren fonksiyonlu cruise control.

* Kampanya 30 Haziran 2019 tarihine kadar perakende faturası kesilen BMW 1 Serisi otomobiller için ve kampanyaya katılmayı kabul ve tercih eden BMW Yetkili Satıcıları’nda geçerli bulunmaktadır. Borusan Otomotiv her zaman için kampanya şartlarını değiştirme ve/veya kampanyayı iptal etme hakkına sahiptir.

BMW 320d
BMW 3 serisinin başarılı dizel modelleri BMW 320d ve BMW 320d xDrive Haziran ayında 120.000 TL’ye %0 faizli kredi avantajıyla Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda.

BMW 320d ve BMW 320d xDrive modellerine özel %0 faiz oranlı kredi seçeneği;
Başvuru Sahibi: Bireysel / Tüzel
Kredi Tutarı: 120.000 TL
Vade: 12 Ay
Aylık Ödeme Tutarı: 10.000 TL

* Kampanya 2018 model BMW 320d ve BMW 320d xDrive otomobiller için geçerli olup, 30 Haziran 2019 tarihine kadar ve kampanyaya katılmayı kabul ve tercih eden BMW Yetkili Satıcıları’nda geçerli bulunmaktadır. Anlaşmalı finansal kuruluşlara yapılacak taşıt kredisi başvurularında markalı kasko kullanımında 12 aya kadar %0 faiz kredi imkanı sağlanmakta olup maksimum kredi tutarı 120.000 TL’dir. Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus kredi kuruluşu tarafından tahsil edilecek olup kredi ve finansman şart ve seçenekleri Borusan Otomotiv Premium ile çözüm iş birliği içindeki kredi kuruluşu tarafından sağlanmaktadır. Borusan Otomotiv şirketleri kredinin başvuru ve değerlendirme sürecinde söz ve sorumluluk sahibi değildir. Borusan Otomotiv her zaman için kampanya şartlarını değiştirme ve/veya kampanyayı iptal etme hakkına sahiptir.

BMW 418i
Etkileyici tasarımı ve sportif yönüyle dikkat çeken BMW 418i Coupé ve BMW 418i Gran Coupé %0 faiz avantajı ile Borusan Otomotiv BMW Yetkili Satıcıları’nda alıcılarını bekliyor.

BMW 418i Coupé ve BMW 418i Gran Coupé modellerine özel %0 faiz oranlı kredi seçeneği;
Başvuru Sahibi: Bireysel / Tüzel
Kredi Tutarı: 80.000 TL
Vade: 12 Ay
Aylık Ödeme Tutarı: 6.667 TL

* Kampanya, 2018 model BMW 418i Coupé, BMW 418i Gran Coupé otomobilleri kapsamakta olup 30 Haziran 2019 tarihine kadar kampanyaya katılmayı kabul ve tercih eden BMW Yetkili Satıcıları’nda geçerli bulunmaktadır. Anlaşmalı finansal kuruluşlara yapılacak taşıt kredisi başvurularında markalı kasko kullanımında 12 aya kadar %0 faiz kredi imkanı sağlanmakta olup maksimum kredi tutarı 80.000 TL’dir. Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus kredi kuruluşu tarafından tahsil edilecek olup kredi ve finansman şart ve seçenekleri Borusan Otomotiv Premium ile çözüm iş birliği içindeki kredi kuruluşu tarafından sağlanmaktadır. Borusan Otomotiv şirketleri kredinin başvuru ve değerlendirme sürecinde söz ve sorumluluk sahibi değildir. Borusan Otomotiv her zaman için kampanya şartlarını değiştirme ve/veya kampanyayı iptal etme hakkına sahiptir.

BMW 520i
Yarı otonom sürüş teknolojisi, harekete duyarlı komut sistemi, fren fonksiyonlu cruise control ve keşfetmenizi bekleyen tüm üstün teknolojileriyle BMW 520i, Haziran’a özel %0 faiz kampanyasıyla satışa sunuluyor.

BMW 520i modeline özel %0 faiz oranlı kredi seçeneği;
Başvuru Sahibi: Bireysel / Tüzel
Kredi Tutarı: 150.000 TL
Vade: 15 Ay
Aylık Ödeme Tutarı: 10.000 TL

* Kampanya süresi 30.06.2019 tarihine kadar geçerli olup 2018 model yılı BMW 520i modelini kapsamaktadır ve kampanyaya katılmayı kabul ve tercih eden BMW Yetkili Satıcıları’nda geçerli bulunmaktadır. Anlaşmalı finansal kuruluşlara yapılacak taşıt kredisi başvurularında 15 aya kadar %0 faiz kredi imkanı sağlanmakta olup maksimum kredi tutarı 150.000 TL olarak belirtilmiştir. Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus kredi kuruluşu tarafından tahsil edilecek olup kredi ve finansman şart ve seçenekleri Borusan Otomotiv Premium ile çözüm iş birliği içindeki kredi kuruluşu tarafından sağlanmaktadır. Borusan Otomotiv şirketleri kredinin başvuru ve değerlendirme sürecinde söz ve sorumluluk sahibi değildir. Borusan Otomotiv her zaman için kampanya şartlarını değiştirme ve/veya kampanyayı iptal etme hakkına sahiptir.

BMW X1
Güçlü tasarımıyla öne çıkan etkileyici performansıyla şehir içi ve şehir dışı yolculuklarınızda sürüş keyfi sunan BMW X1, şimdi kaçırılmayacak %0 faiz avantajıyla Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda.

BMW 520i modeline özel %0 faiz oranlı kredi seçeneği;
Başvuru Sahibi: Bireysel / Tüzel
Kredi Tutarı: 80.000 TL
Vade: 12 Ay
Aylık Ödeme Tutarı: 6.667 TL

BMW X5
Konfor ve çok yönlülüğü ile öne çıkan BMW X5, hem yolda hem de arazide mükemmel sürüş keyfi sunmak için tasarlanmış. BMW X5, Haziran ayı BMW kampanyası çerçevesinde avantajlı fiyatlarla Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda.

* Kampanya süresi 30.06.2019 tarihine kadar geçerli olup 2018 model yılı BMW X5 modelini kapsamaktadır kampanyaya katılmayı kabul ve tercih eden BMW Yetkili Satıcıları’nda geçerli bulunmaktadır. Borusan Otomotiv her zaman için kampanya şartlarını değiştirme ve/veya kampanyayı iptal etme hakkına sahiptir.

BMW Garanti+
Garanti+, BMW otomobil sahiplerinin, otomobillerinin yasal garanti süreleri dolduğunda satın aldıkları paket dahilinde kullanabildikleri, yasal garantiden bağımsız, ek garanti hizmetinin adıdır. Garanti+ sayesinde, satın aldığınız BMW otomobilinizin 24 aylık yasal garanti süresini, tercih ettiğiniz Garanti+ paketinin kapsam süresi/kilometresi kadar uzatmanız mümkündür. Dahil olduğunuz Garanti+ paketinde var olan yıl ya da kilometre sınırından hangisi önce dolarsa Garanti+ paketinin geçerliliği sona erer. Satın aldığınız Garanti+ paketi, otomobilinizin taahhütnamede belirtilen parçalarını teminat kapsamına dahil eder ve oluşabilecek mekanik ve elektrik-elektronik arızalara karşı otomobilinizi seçtiğiniz Garanti+ paketi dahilinde bir nevi koruma altına alır. Garanti+’ın sağladığı, yasal garanti süresi bittiğinde kullanılabilen bu ek koruma nasıl gerçekleştirilir? Oluşabilecek mekanik ve elektrik-elektronik arızalar karşısında Garanti+, hiçbir dış neden olmaksızın işlevini yitiren bir parçanın onarılması ya da değiştirilmesini sağlayarak bunu gerçekleştirir. Böylece oluşabilecek sorunun en kesin ve profesyonel çözümüne ulaşmış olursunuz.

Orijinal BMW Yaz Jant-Lastik Setleri
Zarafet ve sportifliğin kusursuz birleşimi Orijinal BMW Yaz Jant-Lastik Setleri’ne 31 Temmuz’a kadar özel avantajlarla sahip olun. Ayrıntılı bilgi almak için formumuzu doldurun, biz sizi arayalım.

Kampanya 1 Nisan – 31 Temmuz 2019 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Borusan Otomotiv kampanya kapsamında kullanılan jant-lastik çeşitlerini değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya diğer özel indirim ve avantajlarla birleştirilemez. Kampanya kapsamına sökme – takma işçiliği ve balans ayarı dahildir.
Görseldeki otomobil satılan otomobillere göre farklılık gösterebilir.

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’ndan alabilirsiniz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site