Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Kampanyaları » PEUGEOT Ticari Araç Kampanyaları
PEUGEOT Ticari Araç Kampanyaları

PEUGEOT Ticari Araç Kampanyaları

Peugeot, ticari araç modellerinde Ağustos ayına özel finansman seçenekleri sunuyor. Yakıt ekonomisi ve efektif yükleme hacimleriyle Peugeot hafif ticari araç modelleri 45.000 TL’ye kadar 15 ay %0 faizli kredi kampanyasıyla Peugeot Yetkili Satıcılarında.

 

Ağustos ayında Peugeot Rifter 116.500 TL, Yeni Peugeot Rifter Plus 184.000 TL, Yeni Peugeot Partner Van 105.500 TL, Peugeot Expert Van 127.000 TL, Peugeot Expert Traveller 192.600 TL, Peugeot Boxer Van 126.620 TL ve Peugeot Boxer Minibüs 211.278 TL başlangıç fiyatlarıyla Peugeot Yetkili Satıcılarında.

Güvenliği testlerle onaylanan ve yakıt ekonomisi sunan yeni Peugeot Boxer Minibüs, 90.000 TL için 24 ay % 0,79 faizli kredi kampanyası ile satışa sunuluyor.

Ağustos ayına özel kampanyasıyla Peugeot Rifter modelinde ÖTV farkı Peugeot’dan*. Ayrıca, ÖTV farkı Peugeot’dan kampanyası kapsamında, 24.000 TL kredi, 12 ay vade için %0 kampanya faiz avantajı bulunuyor.**

Güçlü SUV görünümü, Zenith cam tavan ve EAT8 8 ileri tam otomatik şanzıman ile segmentinde yenilik getiren Peugeot Rifter, 45.000 TL için 15 ay %0 faizli kredi kampanyası*** ile sunuluyor.

* ÖTV farkı Peugeot’dan kampanyası, www.peugeot.com.tr üzerinde 1-30 Haziran 2019 tarihlerinde yayınlanan kampanyalı fiyatlar ile 1 Temmuz 2019 tarihinde ÖTV değişimi ile meydana gelen kampanyalı fiyatlar arasındaki farka dayanmaktadır. ÖTV farkı Peugeot’dan kampanyası çerçevesinde geçerli olan ÖTV destekleri model ve versiyonlara göre değişiklik göstermektedir.

** ÖTV farkı Peugeot’dan kampanyası kapsamında 31 Ağustos 2019 tarihine kadar Peugeot Yetkili Satıcılarında, Kredi Koruma Sigortası alan gerçek kişilere ve tüzel kişilere uygulanacak aylık %0 kampanya faiz avantajı, perakende kanalından yapılacak araç alımlarının konu olduğu 24.000 TL 12 ay vadeli PSA Finans Kredilerinde geçerlidir. Örnek ödeme planına tahsis ücreti, vergiler ve masraflar dahil edilmiş olup, Kredi Koruma Sigortası dahil edilmemiştir. PSA Finans’ın finansal çözümleri TEB Finansman A.Ş. tarafından sunulmaktadır.

*** Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatları ile geçerli olan 45.000 TL 15 ay vadeli 0% kampanya faiz avantajı 31 Ağustos 2019 tarihine kadar Peugeot Yetkili Satıcılarında, Kredi Koruma Sigortası alan gerçek kişiler ve tüzel kişiler için perakende kanalından yapılacak araç alımlarının konu PSA Finans Kredilerinde geçerlidir. Örnek ödeme planına tahsis ücreti, vergiler ve masraflar dahil edilmiş olup, Kredi Koruma Sigortası dahil edilmemiştir. PSA Finans’ın finansal çözümleri TEB Finansman A.Ş. tarafından sunulmaktadır.

İletişimde kullanılan görsel ve donanımlar ile kampanyanın geçerli olduğu versiyonlar farklılık gösterebilir.

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Peugeot Yetkili Satıcılarından alabilirsiniz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site