Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Kampanyaları » Kamu Bankalarından Düşük Faizli Taşıt Kredisi !
Kamu Bankalarından Düşük Faizli Taşıt Kredisi !

Kamu Bankalarından Düşük Faizli Taşıt Kredisi !

Kamu bankalarının normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması için açıkladığı taşıt kredisi paketleri için başvurular başladı.

Bu kapsamda, kamu bankaları tarafından ikinci el ve sıfır araçlar için avantajlı kredi paketleri açıklandı. Yeni araç almak ya da otomobilini değiştirmek isteyenler, avantajlı taşıt kredisi koşullarından yararlanmak için ilgili bankalara başvurularını yapabilirler.

Kamu bankaları tarafından verilecek olan otomobil kredilerinde ilk 6 ay geri ödemesiz olacak. Toplam 60 aya kadar da vade seçeneği bulunuyor. Faiz oranları ikinci el için aylık %0,82, yerli üretim sıfır kilometre araçlar için %0,49 ve %0,69 olarak belirlendi. Bu kapsamda yer alan otomobil kredi kampanyalarında avantajlı faiz oranları, 7 yaş ve altındaki araçlar için geçerli bulunuyor.

Kamu bankalarının sağladığı avantajlı kredi paketlerinden yararlanmak isteyenler, en fazla 150.000 TL taşıt kredisi kullanabilecek. Kredi tutarı kasko değeri üzerinden hesaplanacak.

Kamu Bankalarının Avantajlı Taşıt Kredisi Kampanyaları

Yerli üretim yapan anlaşmalı otomobil markalarından sıfır km binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel veya kurumsal müşterilere, firmalar ile yapılan anlaşmalar bazında değişmek üzere aylık yüzde 0,49 – 0,69 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunuluyor.

İkinci el binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel veya kurumsal müşterilere %0,82 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sağlanıyor.

En Uygun Taşıt Kredisi Veren Bankalar 2020
Bu desteğin piyasayı hareketlendireceğini dile getiren Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahsuvaroğlu, pazarın geçen hafta itibarıyla yavaş yavaş hareketlenmeye başladığını ve finansman kolaylığının da sektörü ciddi önünü açacağını söyledi.

Sıfır km ve 2. el tüm taşıt kredilerinde asgari öz kaynak ve azami vade yasal sınırlamaları uygulanacak. 5 Haziran 2020 tarihinden itibaren şubelere yapılabilecek taşıt kredisi başvuruları için;

Binek otomobil kredisi örnek ödeme bilgileri:
50.000 TL’lik kredi tutarı için 6+54 = 60 ay kredi vadesi, 1.253 TL taksit tutarı ve 67.647 TL toplam geri ödeme.

Ticari araç kredisi örnek ödeme bilgileri:
50.000 TL’lik kredi tutarı için 6+54 = 60 ay kredi vadesi, 1.223 TL taksit tutarı ve 66.043 TL toplam geri ödeme.

Ziraat Bankası Taşıt Kredileri Paketi

Ziraat Bankası, yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan sıfır km binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilere 1.El-Sıfır Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi, İkinci el binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilere 2.El Taşıt Destek Kredisi sunuyor.

Yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan sıfır km binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilere firmalar ile yapılan anlaşmalar bazında değişmek üzere aylık %0,49 – %0,69 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunuluyor.

50.000 TL tutarlı, 36 ay vade, aylık %0,69 faiz oranı, %0,50 kredi tahsis ücreti ile kullandırılan taşıt kredisinin yıllık maliyet oranı % 10,7983’tür.

İkinci el binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilere %0,82 faiz oranı azami 6 ay ödemesiz toplam azami 60 ay vadeli ile 2. El Taşıt Destek Kredisi ürünü sunuluyor.

2. El Binek Otomobil ve Ticari Taşıt Kredilerinde azami üst limit 150 Bin TL olacaktır. Bu kapsamda, 7 yaşına kadar ikinci el otomobiller için kredi kullanılabilecektir.

50.000 TL tutarlı, 36 ay vade, aylık %0,82 faiz oranı, %0,50 kredi tahsis ücreti ile kullandırılan taşıt kredisinin yıllık maliyet oranı % 12,8768’dir. Banka gerekli görülmesi halinde kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.​

Halk Bankası Taşıt Kredisi Destek Paketi
Bireysel/kurumsal müşterilere; yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan satın alacağı sıfır km ya da ikinci el binek araç veya ticari araçlar için 60 aya varan vade seçenekleriyle Taşıt Kredisi Destek Paketi sunulmuştur. Kampanyaya 0 km ve 2. El motosiklet alımları da dahildir.

Halkbank Taşıt Kredisi Destek Kredi Paketi’nden; anlaşmalı yerli otomotiv üretimi yapan firmalardan satın alacağınız 0 km taşıt için, belirli marka ve modellerde aylık %0,49’dan başlayan faiz oranları ile 60 aya varan vade kadar 120.000 TL’ye kadar yararlanabilirsiniz.

Satın alacağınız 7 yaşına kadar olan 2.El Taşıt içinse aylık %0,82 faiz oranı ile 6 ay ödemesiz dönemli, 60 aya varan vade seçenekleri 150.000 TL’ye kadar kredi kullanımında geçerli.

*Kredi koşulları 0 Km araçlar için anlaşmalı marka bazında değişiklik gösterebilir. Kasko bedeli 120.001 TL üzeri tutarlarda kredi vadesi 48 aydır. Yıllık maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamakta olup örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır. Rehin Tesisi 22,75 TL’dir. Halkbank, gerektiğinde kredi şartlarında değişiklik yapma ve krediyi durdurma hakkını saklı tutar.

Halkbank Anlaşmalı Otomobil (0 km) Firmaları:

Binek Araçlar: Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Toyota.
Ticari araçlar: BMC, Fiat, Ford, GAZ, Güleryüz, Isuzu, Karsan, Mercedes, Otokar.
Vakıfbank Taşıt Kredisi Paketi
Vakıfbank, yerli üretim yapan anlaşmalı otomobil firmalarından 0 km binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilerine, firmalar ile yapılan anlaşmalar bazında değişmek üzere aylık %0,49 – %0,69 faiz oranı ile Taşıt Kredisi imkanı sağlıyor.

Kredi Tahsis Ücreti kredi tutarının %0.5’i olup kredi tahsis ücreti üzerinden %5 Banka Sigorta ve Muamele Vergisi (BSMV) alınmaktadır.

Vakıfbank Anlaşmalı Otomobil (0 km) Firmaları:

Binek Araçlar: Fiat, Honda, Hyundai, Toyota.
Vakıfbank, ikinci el binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilerine aylık %0,82 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunuyor.

Kredinin Özellikleri; Azami 6 ay ödemesiz dönemli, toplam azami 60 ay vadeli, 2. El Binek Otomobil ve Ticari Taşıt Kredilerinde azami limit 150.000 TL’dir. 7 yaşa kadar olan taşıtlar kredilendirilecektir.

Vakıfbank kampanya süresini ve kampanya süresince; alınacak ücretleri ve faiz oranlarını değiştirme hakkına sahiptir.

Taşıt Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Nüfus cüzdanı
Maaş bordrosu (Gelir beyanı)
En geç iki ay öncesine kadar olmak kaydıyla adınıza düzenlenmiş telefon, elektrik, doğalgaz vb. faturası veya ikametgâh belgesi.
Sıfır araçlar için proforma fatura. İkinci el araçlar için noter tasdikli satış onayı ve araç ruhsatı





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site