Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Kampanyaları » Hyundai’den Temmuz ayı kampanyaları
Hyundai’den Temmuz ayı kampanyaları

Hyundai’den Temmuz ayı kampanyaları

Hyundai’den Temmuz ayı kampanya fırsatları

Hyundai’nin Temmuz ayına özel müşterilerine sunduğu kampanya kapsamında, Hyundai i10, Hyundai i20, Hyundai Elantra, Hyundai Kona ve Hyundai Tucson modelleri “şimdi alın, 2021’de ödemeye başlayın” kampanyasının yanı sıra takas desteği imkanı ve çok cazip finansman olanaklarıyla satın alınabiliyor.

Hyundai i10 kampanyası

Hyundai’nin Temmuz ayı kampanyası ile Hyundai i10’u şimdi alın, 2021’de ödemeye başlayın. Hyundai i10 modellerine, %0,95 faizli kredi veya 50.000 TL için 24 ay vade ve %0,64 faizli finansman fırsatıyla sahip olabilirsiniz.

Hyundai i10 kampanya koşulları
Hyundai i10 kampanya fırsatları 31 Temmuz 2020 tarihine kadar tüm Hyundai Yetkili Satıcılarında geçerlidir. Belirtilen 6 Ay Ertelemeli Kredi (Şimdi alın, 2021’de ödemeye başlayın), %0,95’lik baz faiz oranı tüm vade ve tutarlardaki kredi kullanımlarımda, yalnızca gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarının konu olduğu kredi kampanyalarında, Kredi Koruma Hayat Sigortası satın alınması koşuluyla geçerlidir.

Nakit indirimi baz faizli kredilerle birlikte kullanılabilmektedir.%0,95 baz faizli kredi finansal çözüm ortaklarından Garanti BBVA tarafınca sunulmakta olup, TEB Finansman tarafınca 6 Ay olarak sunulmakta olan Ertelemeli Kredi baz faiz oranı, Kredi Koruma Hayat Sigortası satın alınması koşuluyla %1,25’dir. Ayrıca tüm yerli üretim Hyundai i10 model araçlar için 50.000 TL 24 ay % 0,64 faiz oranlı ve 6 ay ödemesiz kredi, kampanyaya katılan kamu bankalarında (Halk Bank, Vakıfbank, Ziraat ve Ziraat Katılım Bankası) bankaların sunduğu kasko poliçesinin satın alınması koşuluyla geçerlidir.

50.000 TL %0,64 faiz oranlı ertelemesiz kredi, Garanti BBVA tarafınca 15 ay, TEB Finansman tarafınca 10 ay vadeli olarak Kredi Koruma Hayat Sigortası satın alınması koşuluyla sunulmaktadır. Nakit indirimi ve ertelemesiz kredi kampanyası birlikte kullanılamaz. Tahsis ücreti bir kereye mahsus, kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Tahsis ücretinin %5’ine denk gelen BSMV müşteri tarafından ödenir. 50.000 TL 24 ay % 0,64 faizli kredilerde efektif Yıllık Faiz Oranı (% 10,1880) hesaplamasına kredi için tahsil edilen (BSMV dahil) kredi tahsis ücreti, faiz ve vergiler dahil edilmiştir.

Kampanyada 12/12/2017 tarih ve 30268 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan BDDK Yönetmeliği gereği taşıt kredilerine ilişkin sınırlamalar geçerlidir. Finansal kuruluş ve Hyundai Assan fiyatlarda, kampanya ve kredi koşullarında ve faiz oranlarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hyundai i20 kampanyası

Şimdi Hyundai i20 alın, 2021’de ödemeye başlayın. Temmuz ayında %0,95 faiz fırsatıyla veya 50.000 TL için 24 ay vade ve %0,64 faiz fırsatıyla sıfır km Hyundai i20 sahibi olabilirsiniz. Ayrıca, kampanya dahilinde 5.000 TL’ye varan nakit indiriminden yararlanmak da mümkün.

Hyundai i20 kampanya koşulları
Hyundai i20 kampanyası 31 Temmuz 2020 tarihine kadar tüm Hyundai Yetkili Satıcılarında geçerlidir. Belirtilen 6 Ay Ertelemeli Kredi (Şimdi alın, 2021’de ödemeye başlayın),%0,95’lik baz faiz oranı tüm vade ve tutarlardaki kredi kullanımlarımda, yalnızca gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarının konu olduğu kredi kampanyalarında, Kredi Koruma Hayat Sigortası satın alınması koşuluyla geçerlidir.

5.000 TL’ye varan indirim,2020 model Hyundai i20 1.4 Style Otomatik araç için geçerlidir. %0,95 baz faizli kredi finansal çözüm ortaklarından Garanti BBVA tarafınca sunulmakta olup, TEB Finansman tarafınca 6 Ay ertelemeli olarak sunulmakta olan faiz oranı, Kredi Koruma Hayat Sigortası ürünü satın alınması koşuluyla %1,10’dur. Ayrıca tüm yerli üretim Hyundai i20 model araçlar için 50.000 TL 24 ay % 0,64 faiz oranlı ertelemesiz kredi, kampanyaya katılan kamu bankalarında (Halk Bank, Vakıfbank, Ziraat ve Ziraat Katılım Bankası) bankaların sunduğu kasko poliçesinin satın alınması koşuluyla geçerlidir. 50.000 TL %0,64 faiz oranlı ertelemesiz kredi, Garanti BBVA tarafınca 15 Ay, TEB Finansman tarafınca 10 Ay vadeli olarak Kredi Koruma Hayat Sigortası satın alınması koşuluyla sunulmaktadır.

Nakit indirimi ve kredi kampanyası birlikte kullanılabilmektedir. Tahsis ücreti, bir kereye mahsus, kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Tahsis ücretinin %5’ine denk gelen BSMV müşteri tarafından ödenir.50.000 TL 24 ay % 0,64 faizli kredilerde efektif Yıllık Faiz Oranı (% 10,1880) hesaplamasına kredi için tahsil edilen (BSMV dahil) kredi tahsis ücreti, faiz ve vergiler dahil edilmiştir. Kampanyada 12/12/2017 tarih ve 30268 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan BDDK Yönetmeliği gereği taşıt kredilerine ilişkin sınırlamalar geçerlidir. Finansal kuruluş ve Hyundai Assan fiyatlarda, kampanya ve kredi koşullarında ve faiz oranlarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hyundai Elantra kampanyası

Hyundai Temmuz kampanyası kapsamında, Hyundai Elantra’yı şimdi alın, 2021’de ödemeye başlayın. Hyundai Elantra modelleri %0,95 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. Ayrıca 2.000 TL’ye varan Hyundai Kasko indiriminden de yararlanılabiliyor.

Hyundai Elantra kampanya koşulları
Hyundai Elantra kampanyası, 31 Temmuz 2020 tarihine kadar tüm Hyundai Yetkili Satıcılarında geçerlidir. Belirtilen 6 Ay Ertelemeli Kredi (Şimdi alın, 2021’de ödemeye başlayın!) , %0,95’lik baz faiz oranı tüm vade ve tutarlardaki kredi kullanımlarımda, yalnızca gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarının konu olduğu kredi kampanyalarında ve Kredi Ödeme Güvencesi ve Hayat Sigortası ürünü satın alınması koşuluyla geçerlidir.

Belirtilen 2.000 TL’ye varan Hyundai Kasko ek indirimi, Hyundai Elantra model araç alımları ile birlikte ve Hyundai Markalı Kasko poliçesi satın alınması koşulu ile aracın tavsiye edilen liste fiyatı üzerinden verilecektir. Hyundai Kasko ek indirimi ile nakit indirimi birlikte kullanılabilir. %0,95 baz faizli kredi Hyundai Kredi finansal çözüm ortaklarından Garanti BBVA tarafınca sunulmakta olup, diğer Hyundai Kredi finansal çözüm ortağı TEB Finansman A.Ş. tarafınca 6 Ay olarak sunulmakta olan Ertelemeli Kredi baz faiz oranı ise, Kredi Koruma Hayat Sigortası ürünü satın alınması koşuluyla %1,25’dir. Nakit indirimi ve baz faizli kredi birlikte kullanılabilmektedir. Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus, kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Tahsis ücretinin %5’ine denk gelen BSMV müşteri tarafından ödenir.

Kampanyada 12/12/2017 tarih ve 30268 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan BDDK Yönetmeliği gereği taşıt kredilerine ilişkin sınırlamalar geçerlidir. Hyundai Assan fiyatlarda ve kampanya koşullarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hyundai Kona kampanyası

Hyundai Kona’yı şimdi alın, 2021’de ödemeye başlayın. Temmuz ayında Hyundai’nin düzenlediği kampanya ile Hyundai Kona modellerine %0,95 faiz fırsatıyla sahip olabilirsiniz. Üstelik 2.000 TL’ye varan Hyundai Kasko indiriminden de yararlanabilirsiniz.

Hyundai Kona kampanya koşulları
Hyundai Kona kampanyası, 31 Temmuz 2020 tarihine kadar tüm Hyundai Yetkili Satıcılarında geçerlidir. Belirtilen 6 Ay Ertelemeli Kredi (Şimdi alın, 2021’de ödemeye başlayın), %0,95’lik baz faiz oranı tüm vade ve tutarlardaki kredi kullanımlarımda, yalnızca gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarının konu olduğu kredi kampanyalarında ve Kredi Ödeme Güvencesi ve Kredi Hayat Sigortası ürünü satın alınması koşuluyla geçerlidir.

Belirtilen 2.000 TL’ye varan Hyundai Kasko ek indirimi, Hyundai Kona model araç alımları ile birlikte ve Hyundai Markalı Kasko poliçesi satın alınması koşulu ile aracın tavsiye edilen liste fiyatı üzerinden verilecektir. Hyundai Kasko ek indirimi ile nakit indirimi birlikte kullanılabilir. %0,95 baz faizli kredi Hyundai Kredi finansal çözüm ortaklarından Garanti BBVA tarafınca sunulmakta olup, diğer Hyundai Kredi finansal çözüm ortağı TEB Finansman A.Ş. tarafınca 6 Ay olarak sunulmakta olan Ertelemeli Kredi baz faiz oranı ise, Kredi Koruma Hayat Sigortası ürünü satın alınması koşuluyla %1,10’dur. Nakit indirimi ve baz faizli kredi birlikte kullanılabilmektedir. Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus, kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Tahsis ücretinin %5’ine denk gelen BSMV müşteri tarafından ödenir.

Kampanyada 12/12/2017 tarih ve 30268 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan BDDK Yönetmeliği gereği taşıt kredilerine ilişkin sınırlamalar geçerlidir. Hyundai Assan fiyatlarda ve kampanya koşullarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hyundai Tucson kampanyası

Temmuz ayında Hyundai’nin beğenilen SUV modeli Tucson, “şimdi alın, 2021’de ödemeye başlayın” kampanyası ile sahiplerini bekliyor. Hyundai Tucson modellerinde 6.700 TL’ye varan takas desteği ve %0,95 faizli finansman imkanı bulunuyor.

Hyundai Tucson kampanya koşulları
Hyundai Tucson kampanyası, 31 Temmuz 2020 tarihine kadar tüm Hyundai Yetkili Satıcılarında geçerlidir. Belirtilen 6 Ay Ertelemeli Kredi (Şimdi alın, 2021’de ödemeye başlayın), %0,95’lik baz faiz oranı tüm vade ve tutarlardaki kredi kullanımlarımda, yalnızca gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarının konu olduğu kredi kampanyalarında ve Kredi Ödeme Güvencesi ve Kredi Hayat Sigortası ürünü satın alınması koşuluyla geçerlidir.

Belirtilen 6.700 TL tutarındaki takas desteği ise, Hyundai Tucson Elite Plus modelleri için geçerli olup, sadece 2.El aracını takasa getiren müşteriler için geçerlidir. Takas desteği ile nakit indirimi birlikte kullanılabilir. Tucson Smart araçlar için takas desteği ve nakit indirimi kampanyası bulunmamaktadır. %0,95 baz faizli kredi Hyundai Kredi finansal çözüm ortaklarından Garanti BBVA tarafınca sunulmakta olup, diğer Hyundai Kredi finansal çözüm ortağı TEB Finansman A.Ş. tarafınca 6 Ay olarak sunulmakta olan Ertelemeli Kredi baz faiz oranı ise, Kredi Koruma Hayat Sigortası ürünü satın alınması koşuluyla %1,10’dur.

Nakit indirimi ve baz faizli kredi birlikte kullanılabilmektedir. Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus, kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Tahsis ücretinin %5’ine denk gelen BSMV müşteri tarafından ödenir.

Kampanyada 12/12/2017 tarih ve 30268 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan BDDK Yönetmeliği gereği taşıt kredilerine ilişkin sınırlamalar geçerlidir. Hyundai Assan fiyatlarda ve kampanya koşullarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Hyundai Yetkili Satıcılarından edinebilirsiniz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site