Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Kampanyaları » Renault Temmuz Ayı Sıfır Otomobil Kampanyaları
Renault Temmuz Ayı Sıfır Otomobil Kampanyaları

Renault Temmuz Ayı Sıfır Otomobil Kampanyaları

Renault, Temmuz ayında düzenlediği otomobil kampanyaları ile müşterilerine çok özel fırsatlar ve diledikleri Renault modelini şimdi alıp, 2021’de ödeme imkanı sunuyor.

Renault “şimdi al, 2021’de öde” kampanyası

Renault, sıfır otomobil sahibi olmak isteyen müşterilerine, araçlarını Temmuz ayında alıp, taksitleri 2021 yılında ödeme imkanı sağlayan özel bir kampanya sunuyor.

Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, aylık taksitlerin ödemesi 2021 yılı Ocak ayında başlayacaktır. Kredilendirme oranı, aracın fatura bedelinin en fazla %50’sine kadar uygulanacaktır. Araç fatura tutarı ile kullanılacak kredi tutarı arasında kalan tutarın peşinat olarak verilmesi gerekmektedir. Belirtilen kampanya %50 peşinat ödenmesi şartı ile tüm Renault modelleri ve versiyonlarında geçerlidir.

Renault finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir. Araç fiyatına kasko ve trafik sigortası dahil değildir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.07.2020 tarihine kadar katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerlidir.

Yeni Renault Clio Temmuz 2020 kampanyası

Yeni Renault Clio’yu 113.400 TL’den başlayan fiyatlar ile şimdi al, 2021’de öde
Renault’un Temmuz ayı kampanyası kapsamında, Yeni Clio’yu 113.400 TL’den başlayan kampanya fiyatları ile şimdi alıp, 2021’de ödemeye başlayabilirsiniz.

Başlangıç fiyatı, sınırlı sayıdaki Yeni Renault Clio Joy 1.0 SCe 72 hp otomobilin perakende satın alımında uygulanmaktadır. İlgili kampanya, Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerlidir. Kampanya kapsamında, 45.650 TL kredi tutarı, 36 ay vade ve %0,94 faiz oranı seçeneği ile 2021 yılı Ocak ayında başlayacak aylık ödeme tutarları 1.999 TL’dir. Kredilendirme oranı, aracın fatura bedelinin en fazla %50’sine kadar uygulanacaktır. Araç fatura tutarı ile kullanılacak kredi tutarı arasında kalan tutarın peşinat olarak verilmesi gerekmektedir. Hesaplamalar örnek olarak verilmiş olup, ilgili kampanya %50 peşinat ödenmesi şartı ile tüm Yeni Renault Clio modelleri ve versiyonlarında geçerlidir.

Yeni Renault Clio’nun ortalama CO2 salımı 111-114; yakıt tüketimi 4,9-5,3 km aralığındadır.

Renault finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir. Araç fiyatına kasko ve trafik sigortası dahil değildir. Görsel temsilidir, model üzerindeki aksesuarlar ile satılanlar farklılık gösterebilir. Yeni Renault Clio kampanyası, stoklarla sınırlı ve 31.07.2020 tarihine kadar katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerlidir.

Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %1,14, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %14,59

Renault Clio Temmuz 2020 kampanyası
Renault Clio’yu 107.400 TL’den başlayan fiyatlar ile şimdi al, 2021’de öde
Temmuz ayında Clio’yu 107.400 TL’den başlayan fiyatlar ile şimdi alıp, 2021’de ödemeye başlayabilirsiniz.

Kampanya çerçevesinde belirtilen başlangıç fiyatı, sınırlı sayıdaki Renault Clio HB Joy 0.9 TCe 90 hp otomobilin perakende satın alımında uygulanmaktadır. İlgili kampanya, Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerlidir. Kampanya kapsamında, 45.650 TL kredi tutarı, 36 ay vade ve %0,94 faiz oranı seçeneği ile 2021 yılı Ocak ayında başlayacak aylık ödeme tutarları 1.999 TL’dir. Kredilendirme oranı, aracın fatura bedelinin en fazla %50’sine kadar uygulanacaktır. Araç fatura tutarı ile kullanılacak kredi tutarı arasında kalan tutarın peşinat olarak verilmesi gerekmektedir. Hesaplamalar örnek olarak verilmiş olup, ilgili kampanya %50 peşinat ödenmesi şartı ile tüm Renault Clio modelleri ve versiyonlarında geçerlidir.

Renault Clio’nun ortalama CO2 salımı 114-120; yakıt tüketimi 5,0-5,3 km aralığındadır.

Renault finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir. Araç fiyatına kasko ve trafik sigortası dahil değildir. Görsel temsilidir, model üzerindeki aksesuarlar ile satılanlar farklılık gösterebilir. İlgili kampanya, 31.07.2020 tarihine kadar katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerli ve stoklarla sınırlıdır.

Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %1,14, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %14,59

Renault Megane Temmuz 2020 kampanyası
Renault Megane Sedan’ı 156.900 TL’den başlayan fiyatlar ile şimdi al, 2021’de öde
Renault Temmuz kampanyası dahilinde, Renault Megane Sedan’a 156.900 TL’den avantajlı fiyatlar ve 2021’de ödemelere başlama fırsatıyla sahip olabilirsiniz.

Kampanyada belirtilen başlangıç fiyatı, sınırlı sayıdaki Renault Megane Sedan Joy 1.3 TCe 140 hp otomobilin perakende satın alımında uygulanmaktadır. İlgili kampanya, Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerlidir. Kampanya kapsamında, 45.650 TL kredi tutarı, 36 ay vade ve %0,94 faiz oranı seçeneği ile 2021 yılı Ocak ayında başlayacak aylık ödeme tutarları 1.999 TL’dir. Kredilendirme oranı, aracın fatura bedelinin en fazla %50’sine kadar uygulanacaktır. Araç fatura tutarı ile kullanılacak kredi tutarı arasında kalan tutarın peşinat olarak verilmesi gerekmektedir. Hesaplamalar örnek olarak verilmiş olup, ilgili kampanya %50 peşinat ödenmesi şartı ile tüm Renault Megane Sedan modelleri ve versiyonlarında geçerlidir.

Renault Megane Sedan’ın ortalama CO2 salımı 119 – 126; yakıt tüketimi 5,2 – 5,5km aralığındadır.

Renault finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir. Araç fiyatına kasko ve trafik sigortası dahil değildir. Görsel temsilidir, model üzerindeki aksesuarlar ile satılanlar farklılık gösterebilir. Renault Megane Sedan kampanyası, stoklarla sınırlı ve 31.07.2020 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir.

Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %1,14, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %14,59

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Renault Yetkili Satıcılarından alabilirsiniz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site