Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Yeni Kia Soul 2016 Model Teknik Özellikleri ve Fiyatı Ne Kadar ?
Yeni Kia Soul 2016 Model Teknik Özellikleri ve Fiyatı Ne Kadar ?

Yeni Kia Soul 2016 Model Teknik Özellikleri ve Fiyatı Ne Kadar ?

Şehrin yeni haylazı sloganları ile tanıdığımız Kia’nın yeni modelleri içerisinden Kia Soul, yenilenen birçok özelliği ile karşımızda ve gerçekten de ailenizin ve sizin güzel anılarınızın haylazı olmaya aday. 2016 yeni kia soul özellikleri, 2015 teki kazandığının başarının üzerine teknolojinin yakından takip edilmesiyle geliştirilmiş ve bu senenin tüm yeniliklerine ayak uydurarak ve rahatlığınız ön planda tutularak tasarlanmış.

2016-yeni-kia-soul-turkiye-fiyati-13
Performans

1.6 L motor seçeneği motor seçeneğini n kullanıldığı yeni Kia Soul, 4 silindir CRDI motor tipine 1.582 cc motor hacmine sahip. 136 /4.000 Ps/d/d maksimum güç ve 300 / 1.750-2.500 kgm/d/d maksimum tork ise performans değerlerinden oluşan motorun çap ve strok değerleri ise 77,2×84,5 şeklinde tasarlanmış.

Maksimum hızı 182 km. olan 1.6 CRDI 7 ileri DCT motorun yakıt tüketimi ise şehir içi ve şehir dışı olarak ortalama 100km. de 5.2 olarak öngörülüyor.

Fren tipi olarak ABS ve ESP sistemlerinden faydalanılmış ve önde hava soğutmalı disk kullanılmış.

Güvenlik donanımları

Motor kilitleme sistemi yani immobilizer, EBD destekli ABD fren sistemi, HAC yani yokuş kalkış sistemi, ESP yani elektronik denge programı, BAS fren destek sistemi, VSM yani ESP’li araç denge yönetim sistemi, ESS acil fren sinyali ve TCS patinaj engelleme sistemi ile teknolojik olarak oluşturulan güvenlik donanımlarının yanı sıra, yan ve perde hava yastıkları, çocuk güvenlik kilidi, aktif koltuk başlığı, uzaktan kumandalı merkezi kilit ile de klasik güvenlik donanımları tasarımda yer alıyor.
2016-yeni-kia-soul-turkiye-fiyati-4

Yenilikçi iç ve dış donanımlar

Yenilenen Kia Soul özellikleri arasında yalnızca teknik özellikler değil tasarım özellikleri de dikkat çekiyor.

Dış tasarımda yer alan parlak ön ızgara, krom kapı lambaları ve daha büyük stop lambaları trafikte görülebilirliğinizi arttırıyor. Supervision gösterge paneli, otomatik klima sistemi ve dokunmatik renkli ekran tasarımı ise iç donanımda kullanılan teknolojik tasarımlar arasında yer alıyor.

Kahverengi, siyah, mavi, kırmızı ve titanyum gri metalik renk tercihleri ile zevkinizi ortaya koymanıza imkân sağlayan farklı renk seçenekleri mevcut.

Panaromik sunroof ile daha eğlenceli bir sürüş ve tavan rayı ile de daha pratik seyahatler yaşayabilirsiniz.
2016-yeni-kia-soul-turkiye-fiyati-14

2016 Yeni Kia Soul Türkiye Fiyatı (Soul Premium): 1.6 lt 136 ps DCT  : 94.500 TL





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site