Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Kampanyaları » VOLKSWAGEN 2017 Mayıs Kampanyaları
VOLKSWAGEN 2017 Mayıs Kampanyaları

VOLKSWAGEN 2017 Mayıs Kampanyaları

Volkswagen Kampanyaları

01 Haziran 2017 tarihine kadar geçerli olan Volkswagen kampanyası kapsamında, Volkswagen otomobil almak isteyenler için sabit kur avantajlarının da yansıtıldığı tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatlar ve kampanya dahilinde bulunan Volkswagen modellerinde %3’e* varan oranlarda indirimler sunuluyor.

Volkswagen indirim kampanyası detayları:
*01 Haziran 2017 tarihine kadar geçerli VW fırsatları dahilinde, 2017 model VW Polo ve Yeni VW Golf modellerinde %3 oranında, 2017 model VW Jetta’da ise %2 oranında indirim uygulanıyor. Ayrıca 2017 model Yeni VW Tiguan ve Yeni VW Golf R 1€ = 3,43 TL, Yeni VW Beetle ve VW Scirocco 1€ = 3,48 TL, VW Touareg ise 1€ = 3,60 TL sabit kur oranlarıyla Volkswagen Yetkili Satıcıları’nda müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Volkswagen sabit kur kampanyası
Volkswagen sabit kur kampanyası kapsamında 11 Nisan 2017 tarihinden itibaren; 2017 model Yeni VW Tiguan ve VW Golf R modellerine 1€ = 3,43 TL, Yeni VW Beetle ve VW Scirocco modellerine 1€ = 3,48TL, Touareg’e ise 1€ = 3,60 TL sabit kur oranlarıyla Volkswagen Yetkili Satıcıları’nda.

Volkswagen Finans kampanyası
Volkswagen Finans’tan sadece kredi kullanmanız durumunda %1,29* faiz oranımız geçerlidir.

Volkswagen Finans’tan kullanacağınız araç kredinize 2 sigorta ürünü ekleyerek %1,24* avantajlı faiz oranından siz de faydalanabilirsiniz.

*Kredilere dosya masrafı dahil edilmemiştir.

Avantaj Paket :

4 Yıl garanti (2+2 yıl full life)
1 yıllık kasko
4 yıllık yol yardım hizmeti
Tek sigorta ürünü ile %1,29 (2 sigorta ürünü ile birlikte %1,24 faiz)
*Kasko ürününün tek ürün olarak alındığı satışlarda 3 puanlık faiz indirimi geçerli değildir.

Yeni VW Caddy 1.0 lt TSI 66.900 TL fiyatıyla pazara sunuldu
Volkswagen Ticari Araç sınıfının en önemli modellerinden VW Caddy, 66.900 TL’den başlayan yeni TSI seçeneğiyle satışa sunuldu. VW Caddy 3 silindirli TSI motor 102 PS güç üretiyor ve 1500-3000 geniş devir aralığında 175 Nm tork sağlıyor. Yeni Caddy TSI 100 litrede 5.4 lt birleşik yakıt tüketim değeriyle ailenin dizel motorlu üyelerine yakın bir değere sahip.

102 PS EU6 manuel şanzıman ile sunulan Yeni Caddy TSI’da Composition audio radyo, USB, AUX-IN ve SD kart girişi, klimatik klima, yol bilgisayarı, hız sabitleyici, yükseklik-derinlik ayarlı servotronik, deri kaplı multi-fonksiyonel direksiyon ve yüksekliği ayarlanabilir sürücü koltuğu standart iç donanım ve konfor özellikleri olarak sunuluyor. VW Caddy TSI modelinde, diğer VW Caddy modellerinde de bulunan ESP, ABS, ASR, EBC, BAS, İkincil çarpışma önleme asistanı ve Yorgunluk tespit sistemi gibi güvenlik özellikleri de standart olarak yer alıyor.

Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 66.900 TL olan Yeni VW Caddy TSI modeli ve diğer tüm VW Caddy modellerinde, Mayıs ayına özel Zubizu üyelerine 1.000 TL indirim fırsatı sunuluyor.

Volkswagen Servis Kampanyası
ZUBİZU mobil uygulamasını kullanan Volkwagen sahiplerine özel Volkswagen Yetkili Servis kampanyası kapsamında;

– 4 yaş üzeri Volkswagen araçlarda orijinal parça ve işçilikte 16% indirim
– Volkswagen Orijinal Parçalar®da 2 yıl garanti
– Periyodik bakımını Yetkili Servislerde yaptıran Volkswagen sahiplerine 1 yıllık mobilite hizmet paketi hediye*

Bu kampanya trafiğe çıkış tarihi itibariyle 4 yaş üzeri Volkswagen Binek ve Ticari Araçlar için geçerlidir. Tavsiye edilen indirim; mekanik, elektrik atölye işçiliği, yağ, yağ değişimi ve mekanik, elektrik tüm Volkswagen Orijinal Parçalar® ile Continental, Michelin, Bridgestone, Lassa ve Pirelli lastikler için geçerlidir. Kampanya, 22.04.2016 tarihinden itibaren 31.12.2017 tarihine kadar geçerlidir.

* Yalnız ücretsiz çekici hizmetini kapsamaktadır. Bakımları düzenli yapılmamış olan araçlar için uygulanamaz.

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Volkswagen Yetkili Satıcıları’ndan alabilirsiniz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site