Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Kampanyaları » RENAULT 2017 Mayıs Kampanyaları
RENAULT 2017 Mayıs Kampanyaları

RENAULT 2017 Mayıs Kampanyaları

RENAULT Kampanyaları

Renault Mayıs ayı kampanyaları kapsamında avantajlı fiyatlar, cazip finansman olanakları ve indirim fırsatları sunuluyor.

Renault KADJAR ve Renault CAPTUR modellerine özel %0 faiz kampanyası
Mayıs ayı Renault kampanyası kapsamında, Renault Kadjar ve Renault Captur satın almak isteyenler, 30.000 TL kredi ve 15 aya kadar vadeyle %0 faiz kampanyası fırsatından yararlanabilirler.

Daha fazla kredi ve vade talebi olanlar ise 48.000 TL ve 24 aya kadar %0,79 sabit faiz oranı ile Renault Captur ve Renault Kadjar sahibi olabilirler. Bu tutar ve vadenin üzerindeki talepler için ise yasal mevzuatın izin verdiği maksimum kredi tutarı ve vadeye kadar, kademeli olarak artan faiz oranları ile kredi kullanılabilir.

Ayrıca tüm avantajlı finansman koşullarına ek olarak, Renault Kadjar ve Renault Captur modellerinde metalik renk opsiyonu da Renault’dan hediye ediliyor.

Renault finansman kampanyası, tüm model yıllarındaki Renault Kadjar ve Renault Captur modellerinin satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları sadece MaxxiKoruma (Kredi Koruma Sigortası) ve/veya MaxxiDeğer (Araç Değer Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. İki üründen en az biri satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 31.05.2017 tarihine kadar, katılımcı Renault Yetkili Satıcıları’nda geçerlidir.

  • 30.000 TL 15 Ay %0 / Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %0.07, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %0.79
  • 48.000 TL 24 Ay %0,79 / Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %0.99, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %12.58

Renault TALISMAN, Renault MEGANE SEDAN ve Renault MEGANE HB modellerine özel %0 faiz kampanyası
Renault Mayıs ayı kampanyası dahilinde, 2016 model yılı Renault Talisman, Renault Megane Sedan ve Renault Megane HB modellerinde, 30.000 TL kredi ve 15 aya kadar vade ile %0 faiz fırsatı sunuluyor. Daha fazla kredi ve vade talebinde ise 48.000 TL ve 24 aya kadar %0,79 sabit faiz oranı ile finansman imkanı sağlanıyor.

Bu tutar ve vadenin üzerindeki talepler için ise yasal mevzuatın izin verdiği maksimum kredi tutarı ve vadeye kadar, kademeli olarak artan faiz oranları bulunuyor.

Renault finansman kampanyası, 2016 model yılı Renault Talisman, Renault Megane Sedan ve Renault Megane HB modellerinin satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. İlgili modellerin 2017 model yılları kampanyadan yararlanamaz. Kampanyalı faiz oranları sadece MaxxiKoruma (Kredi Koruma Sigortası) ve/veya MaxxiDeğer (Araç Değer Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. İki üründen en az biri satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 31.05.2017 tarihine kadar, katılımcı Renault Yetkili Satıcıları’nda geçerlidir.

  • 30.000 TL 15 Ay %0 / Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %0.07, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %0.79
  • 48.000 TL 24 Ay %0,79 / Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %0.99, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %12.58

RENAULT binek otomobillere özel faiz oranları
Mayıs ayında, tüm Renault binek otomobillerin satın alımlarında, %0 faiz fırsatı ve kullanacağınız kredi tutarı ve vade seçeneğine göre değişen avantajlı faiz oranları bulunuyor.

Renault finansman kampanyası, tüm Renault binek otomobillerin satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları sadece MaxxiKoruma (Kredi Koruma Sigortası) ve/veya MaxxiDeğer (Araç Değer Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. İki üründen en az biri satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Kampanyalar birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 31.05.2017 tarihine kadar, katılımcı Renault Yetkili Satıcıları’nda geçerlidir.

Renault KANGOO’lara özel faiz oranları
Renault Mayıs ayı kampanyası ile Renault Kangoo Multix ve Renault Kangoo Express satın alımlarında, %0 faiz fırsatı ve kullanacağınız kredi tutarı ve vade seçeneğine göre değişen avantajlı faiz oranları sunuluyor.

Renault finansman kampanyası, tüm Renault Kangoo modellerinin satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları sadece MaxxiKoruma (Kredi Koruma Sigortası) ve/veya MaxxiDeğer (Araç Değer Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. İki üründen en az biri satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Kampanyalar birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 31.05.2017 tarihine kadar, katılımcı Renault Yetkili Satıcıları’nda geçerlidir.

Renault MASTER ve Renault TRAFIC modellerine özel faiz oranları
Mayıs ayında, Master ve Trafic modellerinin satın alımlarında, ticari müşteriler için 34.000 TL kredi ve 12 aya kadar %0 faiz fırsatı sizleri bekliyor! Daha fazla kredi ve vade talebinizde ise 48.000 TL ve 24 aya kadar %0,79 sabit faiz oranı sunuluyor. Bu tutar ve vadenin üzerindeki talepler için ise yasal mevzuatın izin verdiği maksimum kredi tutarı ve vadeye kadar, kademeli olarak artan faiz oranları bulunuyor.

Renault finansman kampanyasına dahil olmadan yapılacak Renault Master ve Renault Trafic satın alımlarında ise 2.000 TL’lik nakit alım indirimi uygulanmaktadır.

Belirtilen faiz oranları, Renault Master ve Renault Trafic modellerinin, ticari müşteriler tarafından satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları sadece MaxxiKoruma (Kredi Koruma Sigortası) ve/veya MaxxiDeğer (Araç Değer Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. İki üründen en az biri satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Kampanyalar birleştirilemez ve nakit alım indirimli fiyatlar ile birlikte kullanılamaz. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 31.05.2017 tarihine kadar, katılımcı Renault Yetkili Satıcıları’nda geçerlidir.

  • 34.000 TL 12 Ay %0 / Aylık Ticari Maliyet Oranı; %0.34, Yıllık Ticari Maliyet Oranı; %4.22
  • 48.000 TL 24 Ay %0,79 / Aylık Ticari Maliyet Oranı; %0.96, Yıllık Ticari Maliyet Oranı; %12.16

Renault KADJAR, Renault CAPTUR, Renault CLIO ve Renault MEGANE modellerinde metalik renk farkı yok
Renault kampanyası kapsamında, Mayıs ayına özel olarak tüm Renault Kadjar, Renault Captur, Renault Clio HB, Renault Clio Sport Tourer, Renault Megane HB ve Renault Megane Sedan modellerinde, metalik renk seçeneği Renault’dan hediye.

Belirtilen Renault modellerinde metalik ve opak renk tercihlerinde fiyat farkı bulunmamaktadır. Metalik renk hediyesi, sadece perakende satın alımlarda uygulanmaktadır. Kampanya stoklarla sınırlı ve 31.05.2017 tarihine kadar, katılımcı Renault Yetkili Satıcıları’nda geçerlidir.

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Renault Yetkili Satıcıları’ndan alabilirsiniz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site