Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Skoda’nın yeni SUV modeli KODIAQ
Skoda’nın yeni SUV modeli KODIAQ

Skoda’nın yeni SUV modeli KODIAQ

Skoda’nın yeni SUV modeli KODIAQ

Skoda’nın yeni SUV modeli Kodiaq, Skoda markasının model yelpazesini ve müşteri kitlesini genişletecek. Skoda Kodiaq çok yönlü bir araç olmasının yanında, geniş kabini, güçlü tasarımı ve gelişmiş modern teknolojilere sahip donanım özellikleriyle SUV pazarında oldukça rekabetçi bir duruş sergiliyor. Farklı yol koşullarına uyum sağlayabilen yapısıyla, esneklik ve fonksiyonellik sunan Skoda Kodiaq,  5 kişilik veya 7 kişilik versiyonlarla satışa sunuluyor.

Skoda’nın yeni tasarım anlayışıyla şekillenen Skoda Kodiaq , Skoda markasının ilk büyük SUV modeli. İsmini Alaska’da yaşayan ayılardan alılyor. 2016 yılında Paris Uluslararası Otomobil Fuarında tanıtılan Yeni Skoda Kodiaq, Skoda’nın görsel dilinin SUV segmentine ne kadar güçlü ve modern bir form kazandırdığını açıkça gösteriyor.

Skoda’nın yeni simgesi olacak geniş radyatör ızgarasının iki yanına konumlandırılan yassı farların kristalize yapısı, tıpkı yeni nesil Skoda Superb’de olduğu gibi, Çek Cumhuriyeti’nin dünyaca ünlü geleneksel kristal cam sanatına bir gönderme yapıyor. Bir heykel estetiğinde tasarlanan arka bölüm ise, Skoda Kodiaq modelinin sportif, sağlam SUV karakterini yansıtırken, LED stop lambaları, diğer modellerde olduğu gibi “C” şeklindeki formlarıyla markanın karakteristik özelliğini bu araçta da sürdürmesini sağlıyor.

Skoda Kodiaq’ın uzun dingil aralığı ve kısa köşeleri, aracın iç ortamının genişliği hakkında bir fikir verirken, arkada isteğe bağlı olarak katlanabilir üçüncü sıra koltukla satın alınabilecek.

Skoda’nın Şubat ayında Türkiye’ye gelecek büyük SUV modeli Kodiaq, Scout versiyonuyla daha geniş seçenekler sunmaya başlayacak. İlk kez 7-19 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2017 Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenecek Kodiaq Scout, Skoda markasının SUV atağındaki yeni bir adımı temsil ediyor.​​

Scout versiyonu, hem görsel olarak hem de teknolojik olarak Kodiaq’ın off-road kapasitesinin altını çiziyor. Gümüş renkli tasarım detaylarıyla daha güçlü bir görüntü çizmesini sağlıyor. Önde ve arkada yer alan gövde altı korumasının yanı sıra Kodiaq Scout için özel olarak yapılmış 19 inch jantlar da dikkat çekiyor.

Gümüş detaylı radyatör ızgarası, tavan rayları, ayna kapakları ve tamponlara sahip Kodiaq Scout, 4.70 metre uzunluğa sahip. Hem 5 kişilik hem de 7 kişilik versiyonlar sunarken sınıfının en geniş iç ve bagaj hacmiyle de dikkat çekiyor. Yeni KODAIQ’ın sunduğu en önemli avantajlardan biri de modern teknikler ile elde edilen yüksek mukavemete dayananıklı ancak hafif gövde elemanları sayesinde sunulan dinamik sürüş özellikleri ve ekonomik yakıt tüketimidir.

Farklı tasarım detaylarıyla daha güçlü görünen Kodiaq Scout versiyonunda, iki benzinli ve iki dizel motor seçeneği sunulacak. Ayrıca tüm Scout modelleri dört çeker sürüş sistemine sahip olacak.

Skoda’nın SUV sınıfında 5 ve 7 koltuk seçeneği sunabilen ilk aracı olan Kodiaq, İngiltere’de yakın zamanda piyasaya çıkmasına rağmen, büyük ödüllerden birine layık görülerek gelecekteki başarısı hakkında ipucu verdi. Derginin jüri üyeleri, Skoda Kodiaq’ı, 7 kişilik, dört tekerlekten çekişli, güçlü dizel motora ve çok çeşitli donanımlara sahip olmasının yanında tüm bunları inanılmaz uygun bir fiyata sunuyor olmasının, seçimlerindeki en büyük etken olduğunu açıkladı.

Skoda KODIAQ Fiyat Listesi

Yeni KODIAQ ModelleriLansmana Özel A.T.S. Fiyatı
1.4 TSI 125 PS Green Tec Ambition109.900
1.4 TSI 150 PS ACT Green Tec DSG Ambition123.400
1.4 TSI 150 PS ACT Green Tec DSG Style148.900
1.4 TSI 150 PS 4×4 Green Tec DSG Style155.900
1.4 TSI 150 PS ACT Green Tec DSG Prestige163.400
1.4 TSI 150 PS 4×4 Green Tec DSG Prestige170.400

 

Skoda KODIAQ, yüksek verimlilikle çalışan modern benzinli ve dizel, 1,4 ve 2,0 litre hacimli motorları 125 PS ve 190 PS arasında değişen güç sunuyor. Ayrıca 6 ileri manuel ile 6 ve 7 ileri otomatik tüm beklentilerinizi karşılayacak.

Yeni KODAIQ’ın sunduğu en önemli avantajlardan biri de modern teknikler ile elde edilen yüksek mukavemete dayananıklı ancak hafif gövde elemanları sayesinde sunulan dinamik sürüş özellikleri ve ekonomik yakıt tüketimi.

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Skoda Yetkili Satıcıları’ndan alabilirsiniz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site