Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Yeni Model Jaguar I-PACE Elektrikli SUV
Yeni Model Jaguar I-PACE Elektrikli SUV

Yeni Model Jaguar I-PACE Elektrikli SUV

Jaguar I-PACE, Elektrikli Performans SUV
Elektrikli motorları ve kusursuza yakın ağırlık dağıtımıyla 696 Nm seviyesinde anında tork ve spor otomobillere özgü çeviklik sunan Jaguar I-PACE, SUV özelliklerine sahip elektrikli bir performans aracı olarak tanımlanabilir.

0,29Cd seviyesinde düşük sürtünme katsayısına sahip Jaguar I-PACE maksimum menzil ve denge için havayı temiz bir şekilde yararak verimlilik sağlayacak şekilde tasarlanmış. Jaguar I-PACE akıcı bel çizgisi, motor kapağının etkileyici biçimi ve karakteristik arka bölümü sayesinde her açıdan etkileyici bir görünüm sergiliyor.

Anında tork ve dört çeker sistemi Jaguar I-PACE’e bir spor otomobilin hızlanma özelliğini kazandırıyor. Jaguar’ın elektrikli performans SUV modeli I-PACE 4,8 saniyede 100 km/sa hıza erişebiliyor.

Jaguar I-PACE’in 90 kWh gücündeki bataryası yüksek enerji yoğunluklu lityum iyon hücrelerinden meydana geliyor. Tasarımı ve son teknoloji termal yönetim sistemi, uzun ömrü ve sürdürülebilir maksimum gücü destekliyor.

İki sabit mıknatıslı senkron elektrikli motor ile hareketi sağlayan Jaguar I-PACE, . Formula E yarış otomobili Jaguar I-TYPE’ta bulunan teknolojiye benzer özellikteki bu motorlar, 400 hp güç ve 696 Nm tork üretiyor.

Jaguar I-PACE elektrikli araç modeline dışarıdan bakıldığında kompakt boyutlara sahip ancak iç bölümü son derece geniş. Beş tam boyutlu koltuk, yenilikçi saklama alanı, 1.453 litrenin üzerinde büyük çapta arka yükleme alanı ve ön saklama bölmesinde 27 litrelik yer mevcut.

Jaguar’ın elektrikli performans aracı I-PACE; Jaguar I-PACE S, Jaguar I-PACE SE, Jaguar I-PACE HSE ve Jaguar I-PACE First Edition olmak üzere dört farklı versiyona sahip.

Jaguar I-PACE tek bir tam şarj WLTP döngüsünde 480 km menzil sunuyor.

Burada gösterilen rakamlar NEDC ve yeni WLTP sürüş döngüsü testleri içindir. Rakamlardaki değişiklikler performansta azalma sebebiyle değil, otomobiller üzerinde gerçekleştirilen testlerdeki değişikliklerden kaynaklanmaktadır. Gerçek kullanım koşullarındaki rakamlar ve genel Elektrikli Otomobil performans verileri sürüşe ve çevresel değişkenlere göre farklılık gösterebilir.

50 kW DC hızlı şarj cihazıyla Jaguar I-PACE elektrikli performans SUV’u saatte yaklaşık 270 km menzil sunuyor.

Gerçek şarj süreleri çevre koşullarına ve mevcut şarj tesisatına göre değişiklik gösterebilir.

Jaguar I-PACE’in Touch Pro Duo multimedya sistemi otomobilin sahip olduğu tüm teknolojinin kontrol edilmesini kolaylaştırmak için dizayn edilmiş. Standart olarak 4G Wi-Fi kapasitesi mevcut ve Apple CarPlay® ve Android Auto™ dahil olmak üzere bir dizi bağlantı özelliği dijital dünyayla daha kolay bağlantı kurulmasını sağlıyor.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site