Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » 2018 Volkswagen Passat Özellikleri
2018 Volkswagen Passat Özellikleri

2018 Volkswagen Passat Özellikleri

Dünyaca ünlü otomobil markalarından Volkswagen serisinin yeni trendi olan ve birçok özelliklere sahip olması sayesinde dünya piyasalarında ciddi anlamda talep alması öngörülen 2018 Volkswagen Passat serisi ülkemizde de büyük ilgi görmesi öngörülmektedir.

2018 Volkswagen Passat Serisi Özellikleri İse Şu Şekildedir;

Muhteşem Dış Tasarımı
Yepyeni tamponu ve panjuru sayesinde yoğun ilgi gören 2018 Volkswagen Passat serisi aynı zamanda yeni ve oldukça şık farları da gözlerden kaçmadı. Arka bölümünde yeni ve oldukça şık stop lambasına da sahip olan 2018 Voslwagen Passat serisi, bu sayede oldukça şık ve estetikli bir dış yapı ile karşımıza çıkmaktadır.

Muhteşem İç Tasarımı
Aynı zamanda oldukça görkemli ve estetikli bir iç tasarıma da sahip olan 2018 Volkswagen Passat modeli, konsol kısmının tamamen ikiye bölen muhteşem güzellikteki dokunmatik ekranı ile, uzaktan kumandalı sisteme sahip olan kliması ile ve ayrıca otomatik vites sisteminin yanında yer alan özel klima butonları ile kullanıcılarını kendine hayran bırakma konusunda oldukça iddialı görünmektedir.

Muhteşem Dijital Ekran Göstermesi
12.3 inç ekranlı muhteme dijital ekran göstergesine de sahip olan 2018 Volswgaren Passat serisi, aynı zamanda yaklaşık olarak 7 bin tl üzerinden satışa sunulan ve hayalet gösterge ekranlı sisteme de sahiptir.

Son Derece Konforlu Koltuklar
Son derece rahat ve konforlu koltuklara da sahip olan ve bu sayede kullanıcısına ve misafirlerine oldukça rahat ve konforlu bir seyahat imkanı sunan 2018 Volkswagen Passsat serisi, aynı zamanda üstten otomatik olarak açılır cam sistemine de sahip olması sayesinde oldukça görkemli bir görünüm sunmaktadır.

GeniÅŸ Bagaj Hacmi
Geniş bagaj hacmine de sahip olan 2018 Volkswagen Passat serisi, toplam olarak 586 lt dev bagaj hacmi sayesinde taşıma hizmetinde de oldukça iddialı görünmektedir.

Motor Seçenekleri
Motor seçenekleri ve yakıt tüketimi konusunda da oldukça iddialı olan 2018 Volkswagen Passat serisi, 1.6 Tdi 120 Hp motorlu modeli sayesinde yaklaşık olarak 100 km’de 5 ila 6 litre aralığında yakıt harcamaktadır.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site