Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Aston Martin’in en yeni modeli – project-003!
Aston Martin’in en yeni modeli – project-003!

Aston Martin’in en yeni modeli – project-003!

Aston Martin, “ Valkyrie’nin Oğlu” olarak da nitelendirilen, yaklaşmakta olan hiper otomobili 003’ün ilk teaser görselini paylaştı. Aston Martin’in en yeni modeli, Valkyrie’nin hemen altına konumlandırılacak ve Ferrari 488 GTB ve McLaren 720S gibi modellerle rekabet edecek. Yukarıdaki görsele ve ortaya atılan iddialara bakacak olursak 003’ün, LaFerrari ve Porsche 918 Spyder gibi bir performans sunmasını bekleyebiliriz.

Karanlık teaser görüntüsü, Valkyrie’den daha gelenekse bir arka bölüm sunan hiper otomobili gözler önüne seriyor. Otomobilin arka difüzöründen çıkan hava tünelleri de dikkat çekiyor. Bunun dışında ince LED arka farlar, iri arka çamurluklar ve iki büyük egzoz çıkışı görülüyor.

Aston Martin 003, tıpkı ağabeyleri gibi bir arka camdan yoksun olarak geliyor. Otomobil, bunun yerine güç ünitesini besleyen belirgin bir tavan girişi sunuyor.

Aston Martin CEO’su Andy Palmer, geçtiğimiz Eylül ayında yaptığı açıklamada, aracın V6 hibrit turbo motorla geleceğini açıklamıştı. Firma, 003’ün nasıl bir güçle geleceğini belirtmemişti ancak otomobilin en az 800-1,000 bg bandında bir çıkışa sahip olacağı tahmin ediliyor. Son derece hafif olması beklenen aracın olağanüstü performans özellikleri sunacağı öngörülüyor.

Kaynak: Aston Martin





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site