Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Ford Ranger 2019 Model Fiyatı Özellikleri Ve Yakıt Tüketimi
Ford Ranger 2019 Model Fiyatı Özellikleri Ve Yakıt Tüketimi

Ford Ranger 2019 Model Fiyatı Özellikleri Ve Yakıt Tüketimi

Zorlu araziler için özel olarak üretilen araçlardan biri olan ve bu yönde oldukça ciddi bir müşteri kitlesi olan 2019 model Ford Ranger özellikle 2.3 litrelik Eco Boost motoru ve 10 ileri otomatik ÅŸanzımanıyla daha piyasaya çıkmadan fark yaratmayı baÅŸarmış durumda. 

2019 model Ford Ranger incelemesi için bahsedilmesi gereken en önemli detaylar, zorlu hava ve arazi ÅŸartlarında oldukça üstün performans sergileyen 2019 model Ford Ranger’in gittikçe artan şöhretinin de ön plana çıkmasına neden oluyor. 

2019 Ford Ranger Özellikleri

2019 model Ford Ranger için ortaya koyduÄŸu saÄŸlam karakterden öncelikli olarak bahsetmek gerekiyor. 2019 model Ford Ranger teknik özellikleri,

  • Daha önce Mustang modelinden de kolaylıkla hatırlanacak 2.3 litrelik ve dört silindire sahip Eco Boost motor 2019 model Ford Ranger’ın en önemli teknik detaylarının başında geliyor.
  • Motorun teknik deÄŸerleri Ford mühendisleri tarafından açıklanmamış olmakla birlikte aracın 475 Nm tork deÄŸerleri ve 310 beygir gücünde olacağı varsayılıyor.
  • 2019 model Ford Ranger arka tekerlekten itiÅŸli bir altyapı içerecek. Ayrıca opsiyonel olarak dört tekerlekten çekiÅŸ özelliÄŸi de kullanıcılara sunuluyor.
  • 2019 model Ford Ranger ÅŸanzıman özelliÄŸine bakılacak olursa 10 ileri deÄŸerli otomatik ünite hemen karşımıza çıkıyor. Ayrıca elektronik diferansiyel kilit standart pakette sunulan bir diÄŸer hizmet olarak göze çarpıyor.
  • 2019 model Ford Ranger’da özel arazi lastiÄŸi, çekiÅŸ yönetim sistemi, çelik yan destekler, arazi süspansiyon paketi, geliÅŸmiÅŸ sürüş desteÄŸi, yedi adet sürüş modu, yokuÅŸ inerken otomatik olarak yapılan fren ve gaz kontrolü 2019 model Ford Ranger’ın diÄŸer baÅŸlıca özellikleri olarak göze çarpıyor.
  • 2019 model Ford Ranger’ın multimedya ekranı 8 inç olarak göze çarparken; adaptif hız sabitleyici, arka trafik asistanı, kör nokta uyarı, ÅŸeritte tutma, otonom acil frenleme ve yaya algılama özelliÄŸi ön plana çıkan diÄŸer özellikler olarak isimlendirilebilir. Aracın daha detaylı performans deÄŸerleri de birkaç ay içinde netleÅŸecek gibi gözüküyor.

2019 Ford Ranger Yakıt Tüketimi

2019 model Ford Ranger 2.3 litre olan Eco Boost motoruyla oldukça dikkat çekmesinin yanında, bu yönde yakıt tüketiminin daha az kullanılması hususunda da çalışmalarda sona gelinmiÅŸ durumda. 2019 model Ford Ranger yakıt tüketimi anlamında da 2019 yılı başında tam ve doÄŸru veriler elde edilmesi mümkün.

2019 Ford Ranger Ne Kadar?

2019 model Ford Ranger’in oldukça önemli özellikler ve albeni barındırmasının yanında Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı ÅŸu anda büyük bir soru iÅŸareti olarak karşımıza çıkıyor. 2019 model Ford Ranger fiyatı bu doÄŸrultuda Türk müşterisini bir hayli zorlayacaÄŸa benzerken, 2019’un başında fiyat konusunda kesin veriler elde edilmesi mümkün görünüyor.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site