Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Kampanyaları » BMW Nisan ayı otomobil kampanyaları
BMW Nisan ayı otomobil kampanyaları

BMW Nisan ayı otomobil kampanyaları

BMW Nisan ayı otomobil kampanyaları

BMW 5 Serisi ve BMW 1 Serisi One Edition Nisan ayına özel kampanya avantajlarıyla Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda.

BMW 5 Serisi %0 faiz avantajı ve 10.000 TL takas desteği kampanyası
BMW’nin Nisan ayında duyurduğu kampanya kapsamında yarı otonom sürüş teknolojisi, harekete duyarlı komut sistemi, fren fonksiyonlu cruise control ve keşfetmenizi bekleyen tüm üstün teknolojileriyle BMW 5 Serisi, %0 faizli kredi avantajı, 10.000 TL takas desteğiyle Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda.

BMW 5 Serisi kampanya koşulları:
* Kampanya 2018 model BMW 5 Serisi otomobiller için geçerli olup, 30 Nisan 2019 tarihine kadar ve kampanyaya katılmayı kabul ve tercih eden BMW Yetkili Satıcıları’nda geçerli bulunmaktadır. Anlaşmalı finansal kuruluşlara yapılacak taşıt kredisi başvurularında markalı kasko kullanımında 15 aya kadar %0 faiz kredi imkanı sağlanmaktadır. Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus kredi kuruluşu tarafından tahsil edilecek olup kredi ve finansman şart ve seçenekleri Borusan Otomotiv Premium ile çözüm iş birliği içindeki kredi kuruluşu tarafından sağlanmaktadır. Borusan Otomotiv şirketleri kredinin başvuru ve değerlendirme sürecinde söz ve sorumluluk sahibi değildir. Borusan Otomotiv her zaman için kampanya şartlarını değiştirme ve/veya kampanyayı iptal etme hakkına sahiptir.

BMW 1 Serisi One Edition ÖTV avantajıyla
Nisan 2019 BMW kampanyası dahilinde, BMW 1 Serisi One Edition 2019 model yılı otomobiller Nisan ayına özel avantajlarla satışa sunuluyor. Metalik gövde rengi, elektrikli açılır cam tavan, LED farlar ve keşfetmenizi bekleyen daha bir çok detaya sahip BMW 1 Serisi One Edition, %35 ÖTV oranıyla Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda.

BMW 1 One Edition’ın öne çıkan özellikleri:
17 inç Y kollu stil 380 hafif metal jantlar, ’Corner’’ kumaş döşeme, metalik gövde rengi, spor deri direksiyon, krom şeritli parlak siyah iç kaplama, Led farlar, elektrikli açılır cam tavan, fren fonksiyonlu cruise control.

BMW 1 Serisi One Edition kampanya koşulları:
Kampanya 2019 model BMW 1 Serisi otomobiller için geçerli olup, 30 Nisan 2019 tarihine kadar ve kampanyaya katılmayı kabul ve tercih eden BMW Yetkili Satıcıları’nda geçerli bulunmaktadır.
Borusan Otomotiv her zaman için kampanya şartlarını değiştirme ve/veya kampanyayı iptal etme hakkına sahiptir.

 

Orijinal BMW Yaz Jant-Lastik Setleri kampanyası
31 Temmuz 2019 tarihine kadar orijinal BMW yaz jant-lastik setleri’ne özel avantajlarla sahip olabilirsiniz. Kampanya 1 Nisan – 31 Temmuz 2019 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Borusan Otomotiv kampanya kapsamında kullanılan jant-lastik çeşitlerini değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya diğer özel indirim ve avantajlarla birleştirilemez. Kampanya kapsamına sökme – takma işçiliği ve balans ayarı dahildir.

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’ndan alabilirsiniz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site