Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Toyota Corolla Sedan 2020 Model Fiyatı Ne Kadar ?
Toyota Corolla Sedan 2020 Model Fiyatı Ne Kadar ?

Toyota Corolla Sedan 2020 Model Fiyatı Ne Kadar ?

2019 modeline göre tamamen değişen ön tasarımı ızgara ve tampon bölümlerinin genişletilmesi ile dikkatleri üzerine topluyor.

Toyota firması tarafından en çok satılan modellerden biri olan corolla, 2020 sedan modeli ile karşımıza çıkıyor.

Spor görünümüyle farklı bir hava yaratan 2020 Toyota corolla L şeklinde tasarlanan 3 kademeli led farları ve ön motor kaputunun yanlara uzayan çizgileri ile bombeli biçimde öne doğru çıkıntı oluşturması ile kendini tamamlıyor.
Spor çizgisi görünümü, kapı altında yer alan ufak çukurlara gölge oyunu yapılarak aracın yan tarafında da korunuyor.

 

2020 Model Toyota Corolla Yakıt Tüketimi

Toyota 2020 sedan versiyonu, hybrid teknolojiyle donatıldığı için ilk kez 1.8 litre hacimli 4 silindirli motoru destekleyecek sistemle üretiliyor. SE ve XSE modelleri ise 2.0 litrelik 4 silindirli motora sahiptir. Toyota Sedan ilk kez Japonya dışında üretiliyor ve Toyota New Global Architecture (TNGA) platformunda Türkiye üretim tesislerinde gerçekleşiyor.

Sedan, 1.8 litre benzinli kendi kendine şarj olma özelliği olan hibrit motor özelliğinin yanı sıra, 1.6 benzinli motor seçeneğine de sahip. 1.8 benzinli motor, 122 HP güç üretiyor ve %50 oranına kadar yarı yarıya tamamen elektrikli sıfır emisyonlu bir sürüş olanağı sağlıyor. 1.6 litrelik olanı ise 132 HP güç ile kaliteli performans ve yakıt verimliliği hizmetini aynı anda sunuyor. Motor, isteğe bağlı CVT otomatik şanzıman ve altı ileri manuel şanzımanla destekleniyor.

2020 Model Toyota Corolla Fiyatı;

Tüm donanım seçenekleri ve kusursuz dizaynı ile birlikte kaliteli bir sürüş keyfi sunacak olan 2020 corolla fiyatı için ortalama 140-150 bin TL civarında olacağı düşünülüyor. Fiyat tahmini ÖTV ile birlikte veriliyor.

toyota-corolla-sedan-yeni-model-resmi

 

2020 Model Toyota Corolla Sedan Teknik Özellikleri;

Japon otomobil firması tarafından tasarlanan Toyota corolla güncel teknik özellikleri ile de göz dolduruyor. Trafik işaretleri ve yaya algılama özelliği bu teknolojik özelliklerden yalnızca bir tanesi. Bununla birlikte otomatik uzun farları ve iç kısımda bulunan kablosuz şarj standı da güncel teknolojik unsurlar arasında yer alıyor.

 

Ön kısımdaki adaptif led farlar virajlarda döneceğiniz yöne doğru yönlendirme sağlıyor. Tabi bunu yaparken bulunduğunuz hızı da göz ardı etmiyor. Toyota corolla 2020 sedan modern görünümüyle de oldukça etkileyici. Baştan aşağı sıfırdan tasarlanan iç ve dış dizayn özellikleri ile sürüş keyfini artırıyor. İçeride yer alan 4.2 inçlik multimedya ekranı ile şoförün tüm gösterge kontrolleri dijitalleştirilmiş olarak karşımıza çıkıyor.

 

Ekranın altında çift bölmeli bir dijital klima yer alıyor. Yarı manuel göstergeli dijital klima tam otomatik olarak çalışacak şekilde tasarlanmış. Ayrıca içeride 7 inçlik bir bilgi eğlence sistemi ekranı da yer alıyor. Aracın iç tasarım ve koltuk renklerinde sade olarak siyah ve beyaz tercih edilmiş. Koltukların spor görünümü aracın spor yapısına da uyum sağlıyor. Koltukların genişliği ve kafa koyma başlıkları sayesinde oldukça konforlu bir yolculuk imkanı sunuyor.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site