Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Tüm Renault’ların Bakımlarında %25 indirim
Tüm Renault’ların Bakımlarında %25 indirim

Tüm Renault’ların Bakımlarında %25 indirim

Fix paketlerde , mekanik ve ön cam onarımlarınızda %20 indirim / Maximum Kart’a +5, Yapı Kredi World’e +4 taksit / Continental lastiklerde KDV Bizden, Michelin lastiklerde 160 TL’ye varan yakıt kartı hediye.

Kampanya 14 Mart – 18 Mayıs 2019 tarihleri arasında geçerlidir. %25 indirim, tüm Renault’ların bakım Fix paketlerinde ve Elf motor yağlarında geçerlidir. Bakım dışında yer alan tüm fix paketlerde, mekanik ve ön cam onarımlarında %20 indirim geçerlidir. 4 adet Continental marka lastik alana KDV indirimi uygulanacaktır.

4 adet Continental marka lastik alana KDV indirimi uygulanacaktır. 16’’ jant ve altı 4 adet Michelin marka lastik alana 120 TL değerinde yakıt, 17’’ jant ve üzerine 160 TL değerinde yakıt kartı hediye edilecektir.

Taksitli iÅŸlemlerde +5 taksit Maximum Kart’a, +4 taksit ise World’e özel tekliflerdir. Kampanya avantajları, katılımcı Renault Yetkili Servislerinde geçerlidir. Ayrıntılı bilgi için Renault Yetkili Servislerine baÅŸvurabilirsiniz. Renault MAIS’in, bu kampanyayı tek taraflı olarak süresinden önce 





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site