Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Kampanyaları » Mercedes-Benz Mayıs Ayı otomobil kampanyaları
Mercedes-Benz Mayıs Ayı otomobil kampanyaları

Mercedes-Benz Mayıs Ayı otomobil kampanyaları

Mercedes-Benz Mayıs Ayı otomobil kampanyaları

Mercedes otomobiller Mayıs ayına özel finansman fırsatlarıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor.


Mercedes C-Serisi Mayıs Kampanyası

Mercedes-Benz 2019 kampanyası kapsamında, Mercedes C-Serisi Mayıs ayına özel 315.200 TL anahtar teslim liste fiyatı, %0 faiz ve sınırsız kilometre 4 yıl garanti fırsatlarıyla sunuluyor.

Mayıs ayına özel avantajlı fiyatıyla dizel motora sahip Mercedes C 200 d AMG, Mercedes-Benz Türk bayilerinde alıcılarını bekliyor.


Mercedes kampanya koşulları:

Faiz oranı, Mercedes-Benz Kasko kullanılması halinde Facelift öncesi Mercedes C-Serisi Sedan modelinde, 12 ay vadeli 100.000 TL kredi seçeneğinde geçerlidir. Bireysel başvurularda kullanılabilecek maksimum kredi tutan (Otomobil Fiyatı/2) + 24.000 TL’dir. Kredi tutarına kasko kredisi dahil değildir. Kampanya koşulları 31.05.2019 tarihine kadar geçerli olup Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş. piyasa koşullarına göre faiz oranlarını değiştirme hakkını haizdir. Kredi, Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Mercedes-Benz Türk A.Ş. kredinin başvuru ve değerlendirme sürecinde söz ve sorumluluk sahibi değildir. 01.01.2019 ve sonrasında trafiğe çıkan araçlar için; ilk 2 yıl boyunca aracın tüm bakım ve onarımlarını, kaporta işlemleri dahil, düzenli olarak Mercedes-Benz yetkili servislerinde yaptırmanız halinde, 4. yılın sonuna kadar geçerli olan garanti belgesinde yer alan kapsam dışı durumlar haricinde malzeme ve/veya montaj kaynaklı arızaların onarımı ücretsiz olarak sunulmaktadır.

 

Mercedes-Benz 4 yıl garanti koşulları
Yeni bir Mercedes-Benz otomobil sahibi olan herkes 4 yıl garantiden ücretsiz yararlanıyor.

01.01.2019 ve sonrasında trafiğe çıkışlı Mercedes marka araçlar için; ilk 2 yıl boyunca aracın tüm bakım ve onarımlarını, kaporta işlemleri dahil, düzenli olarak Mercedes-Benz yetkili servislerinde yaptırmanız halinde, 4. yılın sonuna kadar geçerli olan garanti hizmeti ücretsiz olarak sunulmaktadır. Bu hizmet ile yasal garanti süresini takip eden 24 ay boyunca kilometre sınırı olmaksızın Mercedes-Benz marka otomobillerde oluşabilecek, garanti belgesinde yer alan kapsam dışı durumlar haricinde, malzeme ve/veya montaj kaynaklı arızaların onarım bedeli Mercedes-Benz Türk A.Ş. tarafından karşılanacaktır. Mercedes’in 4 yıl garanti hizmet paketinden yararlanmak için otomobilinizi 48. ayın sonuna kadar, yukarıda anılan bakım ve onarım işlemleri için, garanti belgesindeki koşullar kapsamında, düzenli Mercedes Yetkili Servislerine getirmeniz gerekmektedir.

 

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Mayıs ayında uyguladığı kampanyalar dahilinde; Mercedes C-Serisi, Mercedes CLA ve Mercedes SLC modelleri, %0’dan başlayan avantajlı faiz oranı ile müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Mercedes E-Serisi %0,99 faiz oranı, Mercedes GLA %1,89 faiz oranı, Mercedes X-Class %0’dan başlayan faiz oranları, Mercedes Sprinter ve Mercedes Vito modelleri de %0’dan başlayan kredi faiz oranlarıyla, Mercedes-Benz Yetkili Satıcıları’nda.

 

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Mercedes-Benz Yetkili Satıcıları’ndan alabilirsiniz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site