Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Kampanyaları » Yeni Jeep Renegade Haziran Kampanyası
Yeni Jeep Renegade Haziran Kampanyası

Yeni Jeep Renegade Haziran Kampanyası

Yenilenen Renegade, Haziran ayı itibarıyla 149.900 TL başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor.

Markanın kompakt SUV sınıfındaki temsilcisi Jeep Renegade, kapsamlı bir yenilenme süreci geçirdi. Önceki modele göre daha dinamik bir ön görünüm ve tasarımda daha modern detaylarla dikkati çeken Jeep Renegade, yeni motor seçenekleri ve üstün güvenlik seviyesiyle Haziran ayından itibaren Türkiye’de satışa sunuldu.

Yenilenen Jeep Renegade; Sport, Longitude, Limited ve Trailhawk olmak üzere dört farklı donanım seçeneğiyle tercih edilebiliyor. Renegade’de tasarıma ek olarak hayata geçirilen diğer değişiklikler arasında yeni güç üniteleriyle birlikte motor kaputu altında gerçekleşiyor. Yeni Jeep Renegade, 3 silindirli turbo beslemeli 120 HP’lik 1.0 litre benzinli, 4 silindirli turbo beslemeli 150 ve 180 HP’lik iki ayrı versiyonu olan 1.3 litrelik benzinli motorlarla satışa sunuluyor. Jeep Renegade’in tek dizel motor seçeneğini ise 1.6 litrelik Multijet II motor oluşturuyor. Jeep Renegade hem dizel hem de 1.3 litrelik benzinli motor seçeneklerinde otomatik şanzıman ile tercih edilebiliyor.

Jeep Marka Direktörü Sinan Saip Bel, “Türkiye’de satışa sunulduğu 2014 yılından beri 8 bin adeti aşan satış rakamına ulaşan Renegade, segmentinde tercih sebebi olmayı sürdürerek başarısını devam ettiriyor. Yenilenen Jeep Renegade, Haziran ayı itibarıyla 149.900 TL’den başlayan fiyatıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor. Yeni motor seçenekleri, üstün teknolojisi ve güvenlik donanımlarıyla pazardaki iddiasını daha da artıracak.” ifadelerini kullandı.

Jeep Renegade’in tasarımındaki dinamizm, yeni dokunuşlarla bir adım öteye taşınıyor. Otomobilin yenilenen, Jeep’in sembolü 7 bölmeli ızgarası, yeniden tasarlanan farları ile sis farları ve stop grubu ilk bakışta dikkat çekiyor.

LED teknolojisi sayesinde geleneksel halojen farlara göre %50, Xenon farlara göre %20 daha iyi aydınlatma performansı da sağlıyor. Jeep Renegade’in Longitude ve Sport versiyonlarında standart olarak sunulan 16 inç alaşımlı jantların haricinde, Limited ve Trailhawk’taki 17 inç alaşımlı jantlar ile Limited versiyonda opsiyonel olarak tercih edilebilen 19 inç boyutları da dahil, 4 farklı jant seçeneği ise kişiselleştirme olanaklarını bulunuyor.

Jeep Renegade, Limited ve Trailhawk versiyonlarında sunulan ve otomobilin tasarımına dinamizm kazandıran siyah renkli tavan da yenilenen tasarım öğeleri arasında yer alıyor.

Seçkin ve fonksiyonel iç mekân, yeni benzinli motor seçenekleri, güvenlik donanımları ve arazi kabiliyeti ile öne çıkan Renegade, alıcılarını bekliyor.

Jeep Compass

Jeep, Haziran ayında düzenlediği avantajlı kampanyalarla kullanıcılarına cazip seçenekler sunmaya devam ediyor.

Jeep’ten yapılan açıklamaya göre, konforu ve üstün arazi kabiliyeti ile SUV dünyasının gözdesi dört tekerlekten çekişli Jeep Compass’ın 2018 model yılı 170 HP’lik benzinli motor ve 9 ileri şanzıman kombinasyonlu versiyonunda, anahtar teslim bedelleri üzerinden 15.000 TL tutarındaki takas desteği avantajı sağlanıyor.

Takas desteği dışında da Jeep Compass’ın 2018 model yılı tüm model versiyonlarında 100.000 TL için 20 ay vadeli ve %1,99 faizli eşit ödemeli kredi sunuluyor.

Gelmiş geçmiş en çok ödül kazanan SUV olan Jeep Grand Cherokee’nin stoklarda yer alan bir önceki model yılı versiyonlarında ise Haziran ayı boyunca %20 nakit indirimi uygulanıyor.

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Jeep Yetkili Satıcılarından alabilirsiniz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site