Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Kampanyaları » Ford Otomobil Kampanyaları
Ford Otomobil Kampanyaları

Ford Otomobil Kampanyaları

Ford Otomobil Kampanyası

Temmuz ayı Ford kampanya avantajlarıyla, düşük taksit, yüzde sıfır faiz veya peşin alım fırsatlarından yararlanarak beğendiğiniz Ford otomobile sahip olabilirsiniz.

Ford Focus Kampanyası

Yeni Ford Focus Trend X benzinli modeli, Temmuz ayına özel kampanya fırsatıyla Ford Yetkili Satıcılarında. 31 Temmuz 2019 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında, 2019 model yılı Yeni Ford Focus Trend X donanım paketi benzinli modeller %9 indirim avantajıyla satışa sunuluyor.

Ford’un bu ay düzenlediği otomobil kampanyası dahilinde, Yeni Ford Focus Trend X benzinli modellerde aylık 1.899 TL¹ Ford Options’a özel aylık taksit seçeneği de bulunuyor.

Ford Options Kampanyası

31 Temmuz 2019 tarihine kadar Ford Yetkili Satıcılarında geçerli Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında, Ford Options ile düşük aylık taksitlerle yeni bir Ford otomobil sahibi olabilirsiniz.

2018 model yılı Ford Focus Trend X manuel şanzıman modellerinde geçerli %11, Yeni Ford Focus hariç diğer Ford otomobillerde geçerli %9 Ford Options kampanyasından faydalanabilirsiniz.2

2019 model Ford Fiesta ve Ford EcoSport modellerinde geçerli Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında Ford Options ödeme seçeneği ile otomobil satın alımlarında %6, Yeni Ford Focus modeli satın alımlarında %1 indirim kampanyası bulunuyor.3

Ford Sıfır Faiz Kampanyası

Temmuz ayı boyunca faiz farkı ödemeden, yeni bir Ford otomobil sahibi olabilirsiniz. Stoklarla sınırlı 2018 model yılı Ford otomobillerin F Kasko, Ford Güvence veya bakım paketi ile birlikte satın alımında geçerli Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında;

– Yeni Ford Focus hariç, diğer Ford otomobillerde geçerli, 50.000 TL, 25 ay %0faiz,

– Yeni Ford Focus modellerinde, 50.000 TL, 25 ay, %0,55 faiz kampanyasından yararlanabilirsiniz.

2019 model yılı Ford Fiesta ve Ford EcoSport otomobillerin Her Åžey Dahil Finans Paketi kapsamında Kasko, Ford Güvence veya bakım paketi ile satın alımında geçerli 50.000 TL, 12 ay %0faiz kampanyası Ford Yetkili Satıcılarında.

Ford Otomobillerde Peşin Alım İndirimi Kampanyası

2018 model yılı Ford Focus Trend X manuel ÅŸanzıman modellerinde geçerli %9; Yeni Ford Focus hariç, diÄŸer 2018 model yılı Ford otomobillerde geçerli %7 ve 2019 model yılı Ford EcoSport ve Ford Fiesta modellerinde geçerli %4 peÅŸin alım fırsatı7; 31 Temmuz 2019 tarihine kadar Ford Yetkili Satıcılarında.

Ford Kampanya Koşulları:

13 – 31 Temmuz 2019 tarihleri arasında geçerli, belirtilen 1.899 TL’lik  aylık taksit bedeli; 2019 Model Yılı Yeni Ford Focus Trend X 1.5L Ti-VCT 123 PS MT  model aracın; tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden; 70.800 TL peÅŸinat ile gerçek kiÅŸilerin bireysel amaçlı alımlarının konu olduÄŸu 70.600 TL tutarlı, 56.188 TL balon ödemeli (opsiyonel son taksit tutarı) 36 ay vadeli Ford Options kredilerinde geçerlidir. Söz konusu kredi Ford Finans’tan (Yapı ve Kredi Bankası) Ford Options kredisi ile araç alınması durumunda geçerlidir. Kredi baÅŸvurusunun kabulü veya reddedilmesine iliÅŸkin karar yetkisi anlaÅŸmalı finans partnerine aittir. Ford Otosan kampanya ile ilgili deÄŸiÅŸiklik yapma hakkını saklı tutar.

31 Temmuz 2019’a kadar geçerli Ford Options kampanyasına konu %9 kampanya desteği satın alıma konu aracın tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden uygulanmaktadır. %9 kampanya desteği 2018 Model Yılı Ford binek otomobillerin – Yeni Ford Focus ve Ford Focus Trend X manuel şanzıman modelleri hariç – satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans partnerleri Ford Finans (Yapı Kredi Bankası) ve Koçfinans`tan Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında FKasko, Ford Güvence veya Bakım Paketi satın alımları ile Ford Options kredisi ile aracın satın alınması durumunda geçerlidir. 2018 model yılı Ford Focus Trend X manuel şanzıman modellerinde Ford Options desteği %11 olarak tanımlanmıştır. Yukarıda yer alan fiyat bilgilerinde FKasko, Ford Güvence ve Bakım Paketi fiyatları dahil edilmemiştir. Kredi başvurusunun kabulü ve reddedilmesine ilişki nihai karar yetkisi ilgili finans partnerine aittir.

3 31 Temmuz 2019’a kadar geçerli Ford Options kampanyasına konu %6 kampanya desteÄŸi satın alıma konu aracın tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden uygulanmaktadır. %6 kampanya desteÄŸi 2019 Model Yılı Ford Fiesta ve Ford EcoSport modellerinin satın alımlarında geçerlidir ve anlaÅŸmalı finans partnerleri Ford Finans (Yapı Kredi Bankası) ve Koçfinans`tan Her Åžey Dahil Finans Paketi kapsamında Fkasko, Ford Güvence veya Bakım Paketi satın alımları ile Ford Options kredisi ile aracın satın alınması durumunda geçerlidir. 2019 model yılı Yeni Ford Focus modellerinde Ford Options desteÄŸi %1 olarak tanımlanmıştır. Yukarıda yer alan fiyat bilgilerinde Fkasko, Ford Güvence ve Bakım Paketi fiyatları dahil edilmemiÅŸtir. Kredi baÅŸvurusunun kabulü ve reddedilmesine iliÅŸki nihai karar yetkisi ilgili finans partnerine aittir. Ford Otosan kampanya ile ilgili deÄŸiÅŸiklik yapma hakkını saklı tutar.

4 31 Temmuz 2019’a kadar geçerli 50.000 TL 25 Ay %0 Faiz otomobil satış kampanyası kapsamında belirtilen aylık %0 kampanya faizi, gerçek kiÅŸilerin bireysel amaçlı Her Åžey Dahil Finans Paketi kapsamında Fkasko, Ford Güvence veya Bakım Paketi ile Yeni Focus Focus hariç 2018 model yılı diÄŸer Ford otomobillerinin satın alımlarının konu olduÄŸu 50.000 TL tutarlı ve 25 ay vadeli FordFinans kredilerinde geçerlidir. Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı 2.000 TL’dir. Bu kredi tutarı, taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peÅŸin olarak tahsil edilen 262,5 TL dosya masrafı ve vergiler dahil edildiÄŸinde FordFinans kredisinin aylık toplam maliyet oranı 0,0406%; yıllık toplam maliyet oranı 0,4875% olmaktadır. Ford Otosan kampanya ile ilgili deÄŸiÅŸiklik yapma hakkını saklı tutar.

5 31 Temmuz 2019’a kadar geçerli 50.000 TL 25 Ay %0,5 Faiz otomobil satış kampanyası kapsamında belirtilen aylık %0,5 kampanya faizi, gerçek kiÅŸilerin bireysel amaçlı Her Åžey Dahil Finans Paketi kapsamında Fkasko, Ford Güvence veya Bakım Paketi ile 2018 model yılı Yeni Ford Focus alımlarının konu olduÄŸu 50.000 TL tutarlı ve 25 ay vadeli FordFinans kredilerinde geçerlidir. Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı 2.159,73 TL’dir. Bu kredi tutarı, taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peÅŸin olarak tahsil edilen 262,5 TL dosya masrafı ve vergiler dahil edildiÄŸinde FordFinans kredisinin aylık toplam maliyet oranı 0,6649%; yıllık toplam maliyet oranı 7,9791% olmaktadır. Ford Otosan kampanya ile ilgili deÄŸiÅŸiklik yapma hakkını saklı tutar.

6 31 Temmuz 2019’a kadar geçerli 50.000 TL 12 Ay %0 Faiz otomobil satış kampanyası kapsamında belirtilen aylık %0 kampanya faizi, gerçek kiÅŸilerin bireysel amaçlı Her Åžey Dahil Finans Paketi kapsamında Fkasko, Ford Güvence veya Bakım Paketi ile 2019 model yılı Ford Fiesta ve Ford EcoSport modellerinin alımlarının konu olduÄŸu 50.000 TL tutarlı ve 12 ay vadeli FordFinans kredilerinde geçerlidir. Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı 4.166,67 TL’dir. Bu kredi tutarı, taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peÅŸin olarak tahsil edilen 262,50 TL dosya masrafı ve vergiler dahil edildiÄŸinde FordFinans kredisinin aylık toplam maliyet oranı %0,0814; yıllık toplam maliyet oranı %0,9773% olmaktadır. Ford Otosan kampanya ile ilgili deÄŸiÅŸiklik yapma hakkını saklı tutar.

7 31 Temmuz 2019’a kadar geçerli peÅŸin alım fırsatına konu %7 indirim aracın tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden verilmekte olup, araç ile alınacak opsiyonlar ve aksesuar seçenekleri doÄŸrultusunda ÖTV matrah deÄŸiÅŸikliÄŸine baÄŸlı olarak deÄŸiÅŸiklik gösterebilir. Söz konusu kampanya Yeni Ford Focus modelleri ve Ford Focus Trend X manuel ÅŸanzıman hariç 2018 model yılı Ford otomobil modellerinin perakende satın alımlarında geçerlidir. Ford Focus Trend X manuel ÅŸanzıman modellerinde peÅŸin alım indirimi aracın tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden %9 olarak uygulanmaktadır. 2019 model yılı Ford Fiesta ve Ford EcoSport modellerinde aracın tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden %4 olarak uygulanmaktadır. PeÅŸin alım kampanyası kredi kampanyaları ile birleÅŸtirilememektedir.

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Ford Yetkili Satıcılarından alabilirsiniz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site