Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » İşte Peugeot 508 Yeni Tasarımıyla
İşte Peugeot 508 Yeni Tasarımıyla

İşte Peugeot 508 Yeni Tasarımıyla

İşte Peugeot 508 Yeni Tasarımıyla

 

Tamamen yeni Peugeot 508, hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlanmış gelişmiş teknolojik özelliklere sahip. Sürüş stresini ortadan kaldırmak için, 10.0 ”HD geniş ekran dokunmatik ekran, TomTom® Live trafik güncellemelerine bağlı Bağlantılı 3D Navigasyon özelliği standart olarak sunuluyor.

 

Ön ve arka park sensörleri ve 180 °’lik renkli geri vites kamerası sayesinde dar alanlar sorun olmaktan çıkıyor. Peugeot Open and Go ve ön koltuk ısıtması gibi küçük lüks detaylar sürüş deneyiminin keyfini daha da artırıyor. Yeni Peugeot 508, keskin ve kaslı görünüşü ile tasarımında farklılık yaratan radikal bir sedan.

Otomobilin dinamik dış hatları, keskin, kaslı stili ve agresif ön yüzü ile segmentinde elegan ve sportif bir çağ açıyor. Heykelsi çizgileri, sade ve şık ön ızgarası Yeni Peugeot 508’in cesur ve yenilikçi ruhunu yansıtıyor.

Hem ön hem de arkadaki çerçevesiz kapılar gerçek bir sanat eseri, kalınlaştırılmış cam içeren düşünceli dokunuşlar tamamen yeni 508’in hem stil hem de fonksiyonel özellikleri eşit ölçülerde sunmasını sağlıyor. Bu amaçla, ödünsüz estetik ve kalite sunmak için tasarım ekibinin tüm uzmanlıklarından yararlanılmış.

Yeni Peugeot 508’de 10” HD dokunmatik ekran, dijital ekran paneli, Hi-Fi Focal ses sistemi ile kompakt sportif direksiyon ve masaj özellikli konforlu koltuklar, özgün bir sürüş deneyimi vadediyor. Kabinin etrafına çok sayıda depolama alanı yerleştirilmiş. Önde, büyük ve uygun şekilde şekillendirilmiş ön kapı cepleri, orta konsolun içinde ve çevresinde zengin bir saklama alanı ile birleşiyor.

Peugeot 508’in yeni hatchback tarzı bagaj kapısı, ekstra geniş bagaj kapağı açıklığı sayesinde oldukça pratik. Yeni Peugeot 508, eller serbest işlevine sahip akıllı elektrikli bagaj kapağı ve Peugeot Open and Go ile anahtarsız giriş sistemi ile kullanıcılarına kolaylık sağlıyor.

Tümüyle yenilenen Peugeot 508, Euro 6.3 PureTech ve BlueHDi motorları ve EAT8 tam otomatik şanzımanı sayesinde gücü ve CO2 emisyon değerlerini verimli olarak birleştiriyor.

Yeni Peugeot 508’in önünde bulunan infrared kamera, gece yolunuza çıkan yaya veya hayvanları tespit ediyor ve gece görüş teknolojisiyle yenilikçi ve teknolojik güvenli sürüş imkanı sunuyor. En son güvenlik özellikleri ve sürüş yardım sistemleri ile yeni Peugeot 508 yüksek teknoloji ile olan deneyiminizi artırıyor.

Gergin şekilde çizilmiş hatlarıyla tamamen yeni Peugeot 508 GT versiyonu şık ve yenilikçi bir ruha sahip. Stile eşlik etmek için, yeni modelin özel 1.6L PureTech 225 EAT8 S&S, 2.0L BlueHDI 180 EAT8 S&S motorları ve aktif süspansiyon sürüş keyfini daha da artırıyor.

Tasarım ilhamını GT’den alan tamamen yeni Peugeot 508 GT Line, keskin bir kareli ön ızgara ve LED aydınlatması içeren çarpıcı bir ön tasarım sunuyor. Profilde, 18 ”’Hirone’ koyu renkli alaşım jantlara mükemmel bir uyum sağlayan kapı aynası ve pencere çevrelerinde parlak siyah ayrıntılar, otomobilin dikkat çekici detayları arasında yer alıyor. Arkada, 3D tam LED ‘pençe efekti’ ışıkları, aracın kilidini açarken, kayan bir hoş geldiniz ışık dizisi sunuyor.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site