Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Kampanyaları » Audi Q2’lerde Temmuz Ayı Kampanyası
Audi Q2’lerde Temmuz Ayı Kampanyası

Audi Q2’lerde Temmuz Ayı Kampanyası

Audi Q2’lerde faiz fırsatı

Audi’nin Kompakt SUV sınıfındaki temsilcisi Q2, Temmuz ayına özel avantajlı seçeneklerle alınabiliyor. Kampanya kapsamında sınırlı sayıdaki Audi Q2 için %0,49 faiz oranı ile finansman imkanı sunuluyor.

Audi Türkiye, SUV ailesinin en küçük ferdi Q2 için, avantajlı kredi koşulları sunan bir kampanyayı Temmuz ayında devreye aldı.

Audi’nin kompakt SUV segmentindeki başarılı temsilcisi Audi Q2’yi %0,49 faiz oranıyla almak mümkün. 31 Temmuz 2020 tarihine kadar geçerli olan ve sınırlı sayıdaki Audi Q2 30 TDI 116 hp Design/Sport S tronic ve Audi Q2 35 Turbo FSI 150 hp Design/Sport S tronic model araçlar için uygulanan kampanya, %0,49 faiz oranı, 18 ay vade ve 70.000 TL için vdf’den kredi kullanımlarında geçerli olup Audi Kasko ve beraberinde Uzatılmış Garanti alınması durumunda kampanyadan faydalanılabilir.

İki ürünlü faiz oranlarının kullanımında krediye Audi Kasko ve Uzatılmış garanti ürünlerinin eklenmesi zorunludur. Doğuş Otomotiv kampanya şartlarını değiştirme ve kampanyayı iptal etme hakkına sahiptir.

 

Audi Q2 30 TDI 116 hp Design Stronic’in ortalama CO2 emisyonu 112-118 g/km, ortalama yakıt tüketimi 4,7-4,5 l/100 km arasındaki değerlerdedir.

AUDI servis kampanyası

3 yaş ve üzeri Audi’ler için, ZUBİZU’ya özel mekanik işçilik hizmetlerinde, Castrol yağlarda, araç lastiklerinde ve Audi Orijinal Parçaları’nda özel indirim ayrıcalıkları Audi Yetkili Servisleri’nde. Audi sevis bakım kampanyası çerçevesinde, ZUBİZU üyelerine özel 3 yaş ve üzeri tüm Audi’lere yetkili servislerde mekanik işçilik bedeli, Castrol yağlar ve Audi Orijinal Parçaları özel indirimlerle sunuluyor.

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Audi Yetkili Satıcılarından alabilirsiniz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site