Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Subaru Forester’a yeni turbo benzinli motor seçeneÄŸi
Subaru Forester’a yeni turbo benzinli motor seçeneÄŸi

Subaru Forester’a yeni turbo benzinli motor seçeneÄŸi

Subaru’nun CB18 olarak kodlandırdığı bu 1.8 litrelik turbo benzinli motor, 177 beygir güç ile 300 Nm tork üretiyor. Yani Levorg’daki ile aynı deÄŸerleri sunuyor. Subaru bu motoru Forester’ın Sport adlı sportif bir versiyonunda sunuyor. Bu versiyon, sportif sürüş için özel olarak ayarlanmış süspansiyon sistemine, siyah ön ızgaraya ve koyu metalik renkte 18 inç’lik jantlara sahip olarak geliyor.

 

Subaru Forester, 1.8 litrelik turboÅŸarjlı 4 silindirli yeni bir motor seçeneÄŸine kavuÅŸtu. Fakat an itibariyle bu motor seçeneÄŸi, sadece aracın ana vatanı olan Japonya’da sunuluyor.

 

Forester Sport’un bu performans odaklı yeni motoru, CVT ÅŸanzıman ve 4 tekerden çekiÅŸ sistemi ile kombine edilmiÅŸ. Aracın Japonya fiyatı da 3.289.000 yen yani 31.400$ olarak belirlenmiÅŸ. Motor1.com’un ABD ekibi de Subaru yetkililerine ulaÅŸarak bu yeni turbo benzinli motor seçeneÄŸinin ve Sport versiyonun Japonya dışındaki diÄŸer ülkelere gelip gelmeyeceÄŸini sormuÅŸlar. Fakat Subaru yetkilileri, gelecek planları ve ürünleri hakkında açıklama yapamadıklarını belirtmiÅŸler.

 

Son olarak Subaru Forester’ın ülkemizde an itibariyle 2.0 benzinli + elektrikli ÅŸeklindeki hibrit motor sistemiyle satılmakta olduÄŸunu belirtebiliriz. Bu motor sistemi 150 beygir güç ve 194 Nm tork sunuyor. Fakat 2.0’lık hacim sebebiyle Forester’ın baÅŸlangıç fiyatı 669.000 TL ÅŸeklinde.

 

Subaru Forester Foto Galeri için Tıklayın

Subaru Forester Foto Galeri





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site