Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Renault’larda Yıl Sonu Sıfır Araç Kampanyaları
Renault’larda Yıl Sonu Sıfır Araç Kampanyaları

Renault’larda Yıl Sonu Sıfır Araç Kampanyaları

2020 model Renault otomobillerde Aralık ayına özel kampanyalı fiyatlar

Sıfır Renault’larda yıl sonu kampanya fırsatları

Aralık ayı boyunca Yeni Renault Clio 20.000 TL’ye varan indirim avantajıyla satışa sunuluyor. Ayrıca, 15.000 TL peşinat tutarı yatıran Renault müşterileri teslimatı Aralık ayında yapılacak tüm Yeni Clio versiyonlarında fiyat sabitleme imkanına sahip oluyor.

Renault markasının kompakt SUV modeli Kadjar ise 25.000 TL’ye varan indirim fırsatıyla satın alınabiliyor. Renault Megane Sedan 200.900 TL, Aralık ayı boyunca perakende satın alımda geçerli 190.900 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarıyla Renault yetkili satıcılarında alıcılarını bekliyor.

Renault’un yıl sonuna özel kampanya fiyatlarıyla, Yeni Clio 152.900 TL, Clio 137.900 TL, Clio Sport Tourer 140.900 TL, Symbol 140.900 TL, Megane Sedan 200.900 TL, Kadjar 361.900 TL, Talisman 465.900 TL ve Renault Koleos 492.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yeni Renault Clio yıl sonu kampanyası

Aralık ayında yeni 0 km bir hatchback otomobil sahibi olmak isteyenler için Yeni Renault Clio’lar 20.000 TL’ye varan indirim fırsatıyla satışa sunuluyor.

Sınırlı sayıda Yeni Renault Clio modelinde 20.000 TL’ye varan indirim tutarı, seçilen versiyona göre farklılık gösterebilir. Belirtilen kampanya, Renault Finans’tan kullanılacak kredi ile birlikte Renault Kasko, Maxxi Warranty (Uzatılmış Garanti) ve Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ürünlerinin satın alınması durumunda geçerli olacaktır. Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır.

Yeni Renault Clio’nun karma CO2 salımı 94 – 121 g/km; yakıt tüketimi 3,6 – 5,3 l/100km aralığındadır. Model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31 Aralık 2020 tarihine kadar katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar.

15.000 TL getir, Yeni Clio’yu götür

Renault’un Aralık ayına özel düzenlediği kampanya kapsamında, minimum 15.000 TL peşinat tutarı yatıran müşterilere teslimatı Aralık ayında yapılacak tüm Yeni Renault Clio versiyonları için fiyat sabitlemesi yapılabilecektir. Anahtar teslim fiyatından kalan bakiye tutar hariç, kampanyaya katılım koşulu olarak yatırılan peşinat tutarı ile Renault Finans’tan kullanılan kredinin toplamı minimum 50.000 TL olmalıdır.

Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir.

Yeni Renault Clio’nun karma CO2 salımı 94 – 121 g/km; yakıt tüketimi 3,6 – 5,3 l/100 km aralığındadır. Model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve Aralık ayı sonuna kadar katılımcı Yeni Renault Clio yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar. İlgili kampanya, diğer kampanyalarla birleştirilemez. Ayrıntılı bilgi Renault Yetkili Satıcılarında.

Renault Megane Sedan yıl sonu kampanyası

Fransız markanın başarılı sedan modeline, Aralık ayına özel 190.900 TL’den başlayan kampanya fiyatlarıyla sahip olmak mümkün.

Belirtilen fiyat, sınırlı sayıdaki Renault Megane Sedan Joy 1.3 TCe 140 bg otomobilin, perakende satın alımında geçerli, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıdır. İlgili fiyata kasko ve trafik sigortası dahil değildir.

Renault Megane modelinin ortalama CO2 salımı 119 – 126 g/km; yakıt tüketimi 5,2 – 5,5 l/100 km aralığındadır. Model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31 Aralık 2020 tarihine kadar katılımcı Renault yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar.

Renault Kadjar yıl sonu kampanyası

Aralık ayında Renault Kadjar’lar 25.000 TL’ye varan indirim fırsatıyla SUV tutkunlarının beğenisine sunulıyor. Sınırlı sayıdaki Renault Kadjar modellerinde 25.000 TL’ye varan yıl sonu indirim fırsatı bulunuyor, belirtilen indirim tutarı seçilen versiyona göre farklılık gösterebilir.

İlgili kampanya, Renault Finans’tan kullanılacak kredi ile birlikte Renault Kasko, Maxxi Warranty (Uzatılmış Garanti) ve Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ürünlerinin satın alınması durumunda geçerli olacaktır. Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır.

Renault Kadjar’ın karma CO2 salımı 131- 135 g/km; yakıt tüketimi 5,7 – 5,9 l/100 km aralığındadır. Model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. 31 Aralık 2020 tarihine kadar katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerli olan kampanya, stoklarla sınırlıdır. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar.

Renault satış sonrası kampanyaları

Renault servislerine özel kış fırsatları
Renault’ların tüm bakım ve mekanik onarımlarında %20 indirim, belirli marka lastiklerde 330 TL’ye varan servis indirimi ve World’e özel +3 taksit fırsatı Renault yetkili servislerinde.

Kampanyada belirtilen %20 indirim, 16 Kasım-19 Aralık 2020 tarihleri arasındaki bakım ve mekanik onarımlarında, Renault Fix paketlerinde ve Castrol motor yağlarında geçerlidir. Michelin marka 15” ve üzeri 4 adet lastik alana 330 TL; Bridgestone veya Lassa marka 16” ve altı 4 adet yaz lastiği alana 141 TL, 17” ve üzeri 4 adet yaz lastiği alana 212 TL tutarında servis indirimi uygulanacaktır. Worldcard ile yapılacak 3-9 arası taksitli işlemlerde +3 taksit uygulanacaktır. Kampanya avantajları, katılımcı Renault Yetkili Servislerinde geçerlidir. Renault MAİS’in, bu kampanyayı tek taraflı olarak, süresinden önce sonlandırma hakkı mevcuttur.

4 yaş üstü araçlarınıza özel kış servis fırsatları

Kampanya kapsamında 4 yaş ve üzeri Renault modellerinin bakım ve mekanik onarım işçiliklerinde %30 indirim, yedek parça ve motor yağlarında %20 ve üzerinde avantajlı fiyatlar katılımcı Renault yetkili servislerinde uygulanmaktadır. %20’den başlayan indirimli fiyatlar ve %30 işçilik indirimi, 4 yaş ve üzerindeki tüm Renault araçların bakım ve mekanik onarımlarında, 31 Aralık 2020 tarihine kadar geçerlidir. Bu teklif, katılımcı Renault Yetkili Servislerinde geçerlidir. Renault MAİS A.Ş. teklifi istediği tarihte sonlandırma hakkını saklı tutar.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site