Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Volkswagen Aralık Ayına Özel Kampanyalar
Volkswagen Aralık Ayına Özel Kampanyalar

Volkswagen Aralık Ayına Özel Kampanyalar

2020 model sıfır Volkswagen modellerinde, tavsiye edilen anahtar teslim fiyat listeleri üzerinden uygulanan özel indirimler Volkswagen yetkili satıcılarında.

Aralık ayında, VW Polo 187.300 TL, VW Golf 213.400 TL, VW Passat 384.300 TL, VW Passat Variant 469.200 TL, VW T-Roc 387.500 TL, VW Tiguan 410.400 TL, VW Tiguan Allspace 493.300 TL ve VW Touareg 2.011.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Donanım versiyonlarının isimleri değişen ve tasarımında gerçekleşen değişikliklerle çok daha etkileyici bir görünüme kavuşan Volkswagen Yeni Tiguan ise 435.000 TL başlangıç fiyatıyla SUV tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Volkswagen Yeni Tiguan %0 faiz kampanyası

Yeni Tiguan, Aralık ayına özel %0 faiz avantajıyla Volkswagen Yetkili Satıcılarında. Volkswagen Finanstan (vdf), 100.000 TL krediye 12 ay vade ve %0 faiz fırsatı 31 Aralık 2020 tarihine kadar geçerli. Volkswagen’in yıl sonuna özel kampanyasından yararlanarak yeni yıla Yeni Tiguan sahibi olarak girebilirsiniz. Ayrıca, kampanya dahilinde Volkswagen Kasko ayrıcalıkları ve Volkswagen Garanti Plus’ın sunduğu uzatılmış garanti hizmetinden de faydalanmak mümkün.

Volkswagen Yeni Tiguan kampanyası katılım koşulları
Kampanya 03 Aralık – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya, VW Tiguan model araçlar için geçerlidir.
Belirtilen tüm kampanya faiz oranlarının kullanımı için krediye Volkswagen Kasko ve Uzatılmış Garanti ürünlerinin eklenmesi zorunludur.
Krediye Volkswagen Kasko ve Uzatılmış Garanti ürünlerinin eklenmemesi durumunda vdf baz faiz oranı uygulanacaktır.
Bu kampanya ile yapılan kredi kullandırımları için kredi komisyonu 300 TL olarak ödenecektir.
Bireysel kredi başvurularında 48 ay vade seçeneğinde sigorta ürünleri peşin veya kredi kartı ile alınması durumunda kampanyalı faiz oranından kullandırım yapılacaktır.
Uygulamaya ait katılım tutarının tamamı Doğuş Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. tarafından karşılanacaktır.
Volkswagen T-Roc kampanyası
Volkswagen’in yıl sonu kampanyası dahilinde sınırlı sayıda VW T-Roc, Aralık ayına özel fırsatlarla Volkswagen Yetkili Satıcılarında alıcılarını bekliyor. 31 Aralık 2020 tarihine kadar geçerli olacak kampanya dahilinde Volkswagen T-Roc modeline özel indirimler Volkswagen yetkili satıcılarında uygulanıyor.

Volkswagen vdf klasik kredi kampanyası

Beğendiğiniz 0 km Volkswagen modeline, Volkswagen Doğuş Finans’ın (vdf) sağladığı %1,59 faizli kredi imkanı ile sahip olabilirsiniz. Bunun için araç kredinize, Volkswagen’inizi ilk günkü gibi korumanıza yardımcı Hep Yeni Paketi’nden iki sigorta ürünü eklemeniz yeterli.

Belirtilen Volkswagen kampanyası dahilinde, 6 ila 36 aylık vadelerde %1,59, 48 aylık vadelerde %1,62, 60 aylık vadelerde ise %1,64’lük faiz oranları uygulanmaktadır*.

Yukarıda belirtilen vadeler ve koşullar dışında bir kullanım gerçekleştirmek isterseniz, Volkswagen yetkili satıcılarından detaylı bilgi alabilirsiniz.

*Volkswagen kredi kampanyası, 6-60 ay vade seçeneklerinde, Hep Yeni Paketi kapsamındaki iki sigorta ürünüyle birlikte alınacak Volkswagen binek araç modelleri için geçerlidir. Hep Yeni Paketi, 4 yıla uzatılmış garantiyi (Volkswagen Garanti Plus®), 1 yıllık kaskoyu ve %1,59 – %1,64 arasında değişen kredi faiz oranını kapsar. Hep Yeni Paketi kapsamında sadece bir sigorta ürünü alındığı takdirde (Volkswagen Kasko® hariç) kredi faiz oranı, 6 ila 36 aylık vadeler için %1,59, 48 ay vade için %1,62, 60 aylık vade için %1,64 olarak uygulanır.

Herhangi bir sigorta ürünü alınmadığı takdirde uygulanacak faiz oranları ise 6 ila 36 aylık vadeler için %1,64, 48 ay vade için % 1,67, 60 aylık vade için %1,69 şeklindedir. 60 ay vade seçeneği Tüzel ve Vergi Levhasına sahip bireysel başvurularda geçerlidir.

Volkswagen AutoCredit kampanyası

Volkswagen AutoCredit’in cazip koşullarıyla, yeni bir Volkswagen sahibi olabilirsiniz. Volkswagen AutoCredit ile araç bedelinin %50 veya daha fazlasını balon ödeme olarak 36 ay sonraya erteleyin. Kalan tutarı, kendi belirleyeceğiniz peşinat** ve uygun taksitlerle 36 ay vadede yapılandırın ve VW Polo’yu 2.522 TL’den, VW Passat’ı 4.703 TL’den, VW T-Roc’u 4.737 TL’den ve VW Tiguan’ı 5.254 TL’den başlayan aylık ödemelerle hemen kullanmaya başlayın*.

Taksitleriniz bittiğinde ise kalan balon ödemeyi ister tek seferde, ister 12 ay daha vade yaparak ödeyebilir ve Volkswagen’inize sahip olabilirsiniz. İsterseniz de balon ödemenize karşılık, yüksek geri alım değeri ile Volkswagen’inizi yepyeni bir Volkswagen ile değiştirebilirsiniz.

Üstelik bu kampanyayla tüm bu fırsatlara ek olarak aracınızın garantisini 2 yıl daha uzatan, garanti kapsamı içindeki tüm onarımları, orijinal parça ve işçilik güvencesiyle Volkswagen Yetkili Servislerinde ücretsiz olarak yaptırabileceğiniz Volkswagen Garanti Plus® Paketine ve Volkswagen sahibi olmanın ayrıcalığını, her zaman hissetmenizi sağlayacak 1 yıllık Volkswagen Kasko® Paketine de sahip olacaksınız. Kampanya, tüm Volkswagen binek araç modellerinde geçerlidir.

Volkswagen AutoCredit katılım koşulları

Volkswagen AutoCredit kampanyası, kampanyaya katılan Volkswagen Yetkili Satıcılarında geçerlidir.
2019 model Volkswagen Binek Araçlar için geçerli olup, stoklarla sınırlıdır.
Volkswagen AutoCredit® sistemi için sunulan örnek ödeme tablosundaki hesaplamalar, araç renk ve donanım özelliklerine göre farklılıklar gösterebilirler.
Kredi ve finansman şart ve seçenekleri Volkswagen Doğuş Finansman A.Ş. – Volkswagen Finans tarafından sağlanmaktadır.
Doğuş Otomotiv’in fiyatlarda ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
Volkswagen AutoCredit araç geri alım koulları
Volkswagen AutoCredit® sisteminde Volkswagen Doğuş Finans’ın sunduğu geri alım garantisi ile aracınızın 36 ay sonraki değeri şimdiden garanti altına alınır.
Araç alımı sırasında yapılan sözleşmede yıpranma koşulları belirlenir.
36 aylık vade sonunda aracın 75 bin kilometreyi geçmesi halinde her 5 bin kilometre için yüzde 3 değer kaybı uygulanır.
Ayrıca bağımsız bir eksper şirketi tarafından aracın yıpranma durumu da kontrol edilir. Yıpranmaların başlangıçtaki sözleşmede belirtilen koşullardan farklı olması durumunda yüzde 3 değer kaybı uygulanır.
Aracın değişmiş veya boyanmış parça sayısı 4 veya daha fazla ise her bir hasar için yüzde 3 değer kaybı daha uygulanır.
Volkswagen satış sonrası kampanyaları
ZUBİZU ile Volkswagen servis kampanyası
ZUBİZU ile Volkswagen binek araç sahipleri, yetkili servislerde geçerli %30’a varan servis indirimleri fırsatından yararlanabiliyor. 2 yaş üzeri bir Volkswagen binek araç modeline sahipseniz, ZUBİZU mobil uygulamasını kullanarak bu indirimlerden faydalanabilirsiniz.*

Kampanya dahilinde;

3 ve 4 yaşındaki Volkswagen Binek Araç modellerine yapılacak periyodik bakım, mekanik ve elektrik işlerinde kullanılan parça ve bunların işçilikleri ile kampanya kapsamında belirlenmiş lastik markalarında geçerli olmak üzere %15 indirim (motor yağlarında indirim bulunmamaktadır)
4 yaş üstü Volkswagen Binek Araç modellerine yapılacak periyodik bakım, mekanik ve elektrik işlerinde kullanılan parça ve bunların işçilikleri ile kampanya kapsamında belirlenmiş lastik markalarında geçerli olmak üzere %25 indirim, motor yağlarında %16 indirim
7 yaş üstü Volkswagen Binek Araç modellerine yapılacak periyodik bakım, mekanik ve elektrik işlerinde kullanılan parça ve bunların işçilikleri ile kampanya kapsamında belirlenmiş lastik markalarında geçerli olmak üzere %30 indirim, motor yağlarında %16 indirim
tavsiye edilmektedir.**

Ayrıca, kampanyadan yararlanarak periyodik bakımlarını Volkswagen Yetkili Servislerinde yaptıran Volkswagen sahiplerine 1 yıllık Mobilite Hizmet Paketi de hediye edilmektedir.***

* Bu kampanya 2 Ocak – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında ve yetkili servise gireceği tarih itibariyle trafiğe çıkış tarihinin üzerinden 2 yıldan daha fazla geçmiş Volkswagen Binek Araç modelleri için geçerlidir. Kampanya koşullarına uyan ZUBİZU üyeleri bu fırsattan yararlanabilirler.
** Tavsiye edilen indirim oranları; mekanik ve elektrik tüm yedek parçalar, mekanik ve elektrik atölye işçiliği ile Michelin ve Goodyear markalı lastikler için geçerlidir. Continental marka lastiklerde ise 2 yaş üzeri tüm Volkswagen Binek Araç modellerine %16 indirim sunulmaktadır. 3 ve 4 yaşındaki Volkswagen Binek Araç modellerinde, motor yağlarında indirim bulunmamaktadır.
*** Mobilite Hizmet Paketi, ücretsiz acil servis ve çekici hizmetini kapsamaktadır.
**** Doğuş Otomotiv, kampanya koşullarını ve süresini değiştirme hakkını saklı tutar.
***** Yabancı plakalı araçlar için geçerli değildir.

vdf servis kredisi kampanyası

Volkswagen yetkili servislerinde yaptıracağınız 3.500 TL’den 20.000 TL’ye kadar tüm bakım, onarım, mekanik ve parça değişim hizmetleri için %1,58 faizli servis kredisi kullanabilirsiniz*

Servis faturasının %10’u kadar peşinat alınması gereklidir.
vdf Servis Kredisi ürününden tüm bireysel, bireysel vergi levhalı ve tüzel müşteriler yararlanabilmektedir.
Minimum 3.500 TL, maksimum 20.000 TL tutarında kredi kullanılabilmektedir.
Vade aralığı 3 ila 12 ay arasında olup; faiz oranı aylık %1,58 olarak uygulanacaktır.
Kullanılan kredi için servis işlemine tabi tutulan araç üzerine rehin konulacaktır. Aracın farklı bir kurumdan rehinli olması durumunda kredi kullanımı yapılamayacaktır. Aracın vdf rehinine sahip olması durumunda araca ikinci bir vdf rehini konulabilecektir.
Kredi masrafları: Bireysel müşteriler için BDDK limitleri dahilinde kredi tutarının %0,5’i + BSMV, bireysel vergi levhalı ve tüzel müşteriler için minimum 250 TL olmak üzere, kredi tutarının %2’si.
Volkswagen, ZUBİZU ile Shell Smart Puan kampanyası
Plakasını ZUBİZU’ya kaydeden Volkswagen araç sahipleri, yıl boyunca Shell V-Power yakıt alımında 4 kat Smart Puan hediye kampanyasından yararlanabiliyor.

Aracınızın plakası ve varsa Shell ClubSmart kart numaranız ile kampanyaya katıldıktan sonra başka hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan her ay 4 kat Smart Puan kazanabilirsiniz. Shell ClubSmart kartınız yoksa kampanyaya katılım esnasında size otomatik olarak atanacak yeni kart ile kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Shell V-Power yakıt alımınızı takip eden 48 saat içerisinde kazandığınız Shell Smart Puanlarınız, Shell ClubSmart kartınıza yüklenecek. Smart Puanlarınızla programa dahil Shell istasyonlarında bedava yakıt hediyesinden faydalanabilirsiniz.

ÖTV muafiyetine uygun Volkswagen modelleri
Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 31.12.2018 tarihinde, 30642 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Özel Tüketim Vergisi (II) Sayılı Liste Uygulama Genel Tebliği’ne göre, 1.1.2020 tarihi itibariyle Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ve Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV)’den muaf şekilde satın alınabilecek olan otomobillerin motor silindir hacmine bakılmaksızın, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ve diğer her türlü vergiler dahil bedellerinin 303.200 TL’nin altında olması gerekmektedir. Volkswagen tavsiye edilen anahtar teslim fiyat listelerini inceleyerek, bu kapsama girebilecek modelleri öğrenebilirsiniz. Ancak söz konusu tavsiye edilen anahtar teslim fiyat listeleri üzerinden, sadece Volkswagen yetkili satıcılarında uygulanan indirimler nedeniyle bu kapsama daha fazla model girebilir.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site