Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Jeep’ten Ocak ayına özel kampanya fırsatları
Jeep’ten Ocak ayına özel kampanya fırsatları

Jeep’ten Ocak ayına özel kampanya fırsatları

Jeep’ten Ocak ayına özel otomobil kampanya fırsatları

Jeep, yeni yılın ilk ayında Compass ve Renegade modellerinde fiyat avantajları ve cazip kredi olanakları sunuyor.

Ocak ayında tüm Jeep Compass modellerinde, %10 indirim fırsatı ile birlikte 100.000 TL için 12 ay vade ve %0,89 faizli kredi imkanı sağlanıyor. Yeni yıla özel sınırlı sayıda Jeep Compass 344.000 TL’den başlayan fiyatlarla SUV tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Ocak ayı Jeep kampanyası dahilinde, Renegade* modelini satın almak isteyenler ise 120.000 TL için 12 vade ve sıfır faizli kredi fırsatından yararlanabiliyor. Tercihini Jeep Renegade’den yana kullanmak isteyenler, 289.950 TL’den başlayan nakit fiyat seçeneği ile bu kabiliyetli küçük SUV’a sahip olabilirler.

Ocak ayı boyunca Jeep Compass ve Renegade modelleri, hemen teslim avantajı ve sınırlı stok ile Jeep Showroomlar’ında yeni sahiplerini bekliyor.

Jeep Compass kampanya koşulları
Kampanya, Jeep Compass modellerinde 1 Şubat 2021 tarihine kadar geçerlidir. Belirtilen fiyatlar nakit alımlarda geçerli olup bu fiyatlar ile kampanyalı kredi kullanılamaz. Tescil Giderleri, illere göre değişiklik gösterebilir. Tescil Giderlerine sigorta masrafları dahil değildir. Trafik tescil ve ruhsat işlemleri resmi bedelleri plaka bedeli, ruhsat bedeli, ruhsat tescil bedeli ve damga vergisinden ibaret olup, bu bedeller müşteriye aittir.

Kampanya stoklarla sınırlıdır. Jeep Türkiye ön bildirimde bulunmaksızın araçların fiyat ve özelliklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Jeep Renegade kampanya koşulları
Ocak ayında, kampanyaya dahil olan Jeep Renegade modellerinde geçerli 120.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0 faizli ödeme seçeneğinden yararlanabilir veya kendinize uygun vade ve taksit tutarları ile ödeme planı oluşturabilirsiniz.

Kredi kampanyası Jeep Renegade Longitude ve Limited versiyonlarda geçerli olup, kredi kampanyasından faydalanabilmek için marka kasko yaptırılması zorunludur. Jeep Renegade 304.450 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Belirtilen kampanya, 0 km 2020 MY Jeep Renegade modellerini kapsamındadır. Tahsis ücreti kredi tutarına dahil değildir. Jeep ve Koç Fiat Kredi önceden haber vermeksizin kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya 1 Şubat 2021 tarihine kadar geçerlidir





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site