Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Mart Ayına Özel SEAT Kampanyaları
Mart Ayına Özel SEAT Kampanyaları

Mart Ayına Özel SEAT Kampanyaları

SEAT’tan bahar kampanyası

SEAT sıfır otomobil kampanyası kapsamında, Arona ve Ateca modelleri bahara özel kampanyalı fiyatları ve cazip ödeme seçenekleriyle SEAT Yetkili Satıcılarında.

Mart ayında, SEAT Ibiza’lar 154.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. SEAT Arona 218.000 TL ve yeni SEAT Ateca 325.500 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

SEAT Arona kampanyası
SEAT’ın bahar kampanyası kapsamında, SEAT Arona modeline 218.000 TL’den başlayan fiyatlar ve avantajlı ödeme koşullarıyla sahip olabilirsiniz.

SEAT’ın kompakt crossover modeli Arona, Mart ayına özel 218.000 TL’den başlayan anahtar teslim kampanyalı fiyatıyla SEAT yetkili satıcılarında. Şehir yaşamına uygunluğunun yanında kişiselleştirme özellikleri ve gelişmiş güvenlik donanımlarıyla dikkat çeken SEAT Arona, SEAT Finans’tan 50.000 TL için 12 ay vade ve %0 faiz fırsatıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor.

SEAT Arona kampanya koşulları
İlgili kampanya 01 Mart – 15 Mart 2021 tarihleri arasında kampanyaya katılan tüm SEAT Yetkili Satıcılarında geçerlidir. SEAT Arona, 100 kilometrede 5,8 – 6,6 litre ortalama yakıt tüketimi ile 131 – 149 g/km ortalama emisyon değerine sahiptir.

Belirtilen tutarlar, tavsiye edilen indirim tutarları ve fiyatları olup başka bir kampanya ile birleştirilemez. SEAT Yetkili Satıcılarının ek indirim yapma hakkı saklıdır. Standart donanımda yer almayan ek donanımlar ve özellikler nedeniyle araç fiyatında değişiklik olabilir. Arona modeli ile ilgili daha detaylı bilgiye SEAT Yetkili Satıcılarından ulaşabilirsiniz.

Doğuş Otomotiv’in fiyatlarda, modellerin teknik özelliklerde, donanımlarda ve renklerde değişiklik yapma hakkı saklıdır. Doğuş Otomotiv kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya sonlandırma hakkına sahiptir.

Tüm SEAT Arona modellerinde geçerli taşıt kredisi kampanyası 50.000 TL tutar için, 12 ay vadeli, %0 faizli ve kampanyaya katılan tüm SEAT Yetkili Satıcılarında geçerlidir. İlgili kampanya Volkswagen Doğuş Finans A.Ş. – SEAT Finans tarafından ortak düzenlenmekte olup, bu kampanyadan Volkswagen Doğuş Finans A.Ş. tarafından sunulan sigorta ürünlerinin (uzatılmış garanti, SEAT Kasko) satın alan müşteriler yararlanabilecektir.

Bu ürünlerin bedelleri müşteriye göre farklılık göstermekte olup ürünler hakkında detaylı bilgi www.vdf.com.tr adresindedir. Kredi ve finansman şart ve seçenekleri Volkswagen Doğuş Finans A.Ş. – SEAT Finans tarafından sağlanmaktadır. Kredi tahsis ücreti gerçek kişi müşteriler için toplam kredi tutarının binde 5’ine denk gelirken (’toplam kredi tutarı x 0,005×1,05’’ ‘xxx TL’’), tüzel kişi müşterilerde 1.300 TL olarak kredi tutarına dahil edilecektir.

Gerçek kişiler için: 12 ay vade, 50.000 TL kredi tutarı, 4.189 TL aylık taksit tutarı, %0 aylık faiz oranı. İlgili kredi tutarı için aylık ve yıllık eşit taksitli faiz oranları belirtilmiştir. 262,50 TL kredi tahsis ücreti taksitlere eklenmiştir.

Tüzel kişiler için: 12 ay vade, 50.000 TL kredi tutarı, 4.275 TL aylık taksit tutarı, %0 aylık faiz oranı. İlgili kredi tutarı için aylık ve yıllık eşit taksitli faiz oranları belirtilmiştir. 1.300 TL kredi tahsis ücreti taksitlere eklenmiştir.

Belirtilen aylık taksit tutarına masraf dahildir. Bu kampanyada 12.12.2017 tarihli ve 30268 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Bankaların Kredi İşlemlerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik’teki taşıt kredilerine ilişkin sınırlamalar geçerlidir.

SEAT Ateca kampanyası

SEAT’ın SUV sınıfındaki ilk temsilcisi olan SEAT Ateca bahara özel kampanya fırsatlarıyla satışa sunuluyor. Dinamik sürüş keyfi, güvenlik ve konfor özelliklerinin yanı sıra kendine özgü tarzıyla SEAT Ateca’nın Xperience ve FR versiyonları, Mart ayında 325.500 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim fiyatlarıyla sahiplarini bekliyor.

Xperience ve FR versiyonlarında 1.5 lt EcoTSI ACT 150 HP S&S DSG motor şeçeneğiyle satışa sunulan Yeni SEAT Ateca, kapsamlı teknoloji seçeneklerinden geniş güvenlik ekipmanlarına ve son nesil bilgi-eğlence sistemlerine kadar her zevke uygun seçenekler sunuyor.

Kampanya 01 Mart – 15 Mart 2021 tarihleri arasında tüm SEAT Yetkili Satıcılarında geçerlidir.

SEAT Ateca kampanya koşulları
Bu kampanya 01 Mart – 15 Mart 2021 tarihleri arasında kampanyaya katılan tüm SEAT Yetkili Satıcılarında geçerlidir. Yeni SEAT Ateca, 100 kilometrede 6,4 – 7,1 litre ortalama yakıt tüketimi ile 146 – 162 g/km ortalama emisyon değerine sahiptir.

Görselde bulunan aracın özellikleri, Türkiye’de satılmakta olan ürünlerle farklılık gösterebilir. Bazı özellikler opsiyonel olarak sunulabilir. Belirtilen tutarlar, tavsiye edilen indirim tutarları ve fiyatları olup başka bir kampanya ile birleştirilemez. SEAT Yetkili Satıcılarının ek indirim yapma hakkı saklıdır. Standart donanımda yer almayan ek donanımlar ve özellikler nedeniyle araç fiyatında değişiklik olabilir. Yeni Ateca modeli ile ilgili daha detaylı bilgiye SEAT Yetkili Satıcılarından ulaşabilirsiniz.

Doğuş Otomotiv’in fiyatlarda, modellerin teknik özelliklerde, donanımlarda ve renklerde değişiklik yapma hakkı saklıdır. Doğuş Otomotiv kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya sonlandırma hakkına sahiptir.

SEAT satış sonrası kampanyaları

SEAT Ibiza bakım kampanyası

SEAT, 5 yaş ve üzeri Ibiza modellerinde, ZUBİZU kullanıcılarına özel servis kampanyası başlattı. Tüm SEAT Yetkili Servislerinde geçerli olan bu kampanyada periyodik bakım işlemi 795 TL tavsiye edilen fiyatla sunuluyor.

30.06.2021 tarihine kadar kampanyaya katılan tüm SEAT Yetkili Servislerinde geçerli bu kampanya çerçevesinde, SEAT sahipleri Yağ Filtresi, Polen Filtresi, Karter Tapası, Hava Filtresi değişimlerini içeren periyodik bakım işlemlerinde %30’a varan; işçilik ve motor yağında ise %20’ye varan tavsiye edilen indirimlerden faydalanabiliyorlar.

SEAT Orijinal Aksesuarlar
SEAT Orijinal Aksesuarlar’ın sunduğu kapsamlı seçenekler ile SEAT aracınızı kendi tarzınıza uygun olarak özelleştirebilirsiniz. SEAT Yetkili Servislerinde 0-2 yaş araç sahibi SEAT müşterilerine Orijinal Aksesuar alımlarında parça ve işçilikte ZUBİZU’ya özel %10 indirim fırsatı sunuluyor.

SEAT Full Link
SEAT Yetkili Servislerinde, SEAT araçların Full Link özelliğini %25 indirimle aktive etme imkanı sunuluyor.

SEAT servis bakım kampanyası
SEAT, kampanyaya katılan Yetkili Servislerinde, ZUBİZU üyesi 2 yaş üstü araç sahiplerine özel servis işlemlerinde %20 indirim uyguluyor.

SEAT, ZUBİZU uygulamasına yönelik başlattığı servis kampanyası ile 1 Ocak tarihinden 30.06.2021 tarihine kadar kampanyaya katılan SEAT Yetkili Servislerinde 2 yaş üstü SEAT sahiplerine özel, servis işlemlerinde indirim uyguluyor. Kampanya kapsamında periyodik bakım, yedek parça, işçilik ve madeni yağda liste fiyatı üzerinden %20 oranında tavsiye edilen indirim sağlanıyor.

 


Yeni Model Otomobiller için
Tıklayın

Otomobil Kampanyaları için Tıklayın





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site