Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Yeni Model Otomobil Renault Taliant 2021 Model
Yeni Model Otomobil Renault Taliant 2021 Model

Yeni Model Otomobil Renault Taliant 2021 Model

Symbol’un Yerini 2021 Renault Taliant Aldı

Renault ailesinin B sedan modeli Symbol’e veda edildi ve yerine “Taliant” tanıtıldı. Megane Sedan’ın küçüğü diyeceğimiz kadar benzer olan tasarım yapısına sahip olan yeni Renault Taliant modeli yakın zamanda Türkiye yollarına çıkacak. İşte detaylar…

2021 Renault Taliant

Renault, yeni yıldan bu zamana kadar birçok yeniliklerle karşımıza çıkmıştı ve bu yeniliklere tam gaz devam ediyor. Yenilenen logo ve modellerin ardından, şimdi de genişleyen ürün ailesinin son temsilcisi Renault Taliant sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

yeni-model-renault-taliant-2021-model-1

Her tasarımında ve teknolojisinde hayata dokunan yenilikçi anlayışı temsil eden Renault, Taliant ile B Sedan segmentine yeni bir soluk getiriyor. Renault’nun tasarım ve marka DNA’sına tamamen sadık kalan Renault Taliant, yalınlık ve güvenilirlikten ödün vermeden daha fazla ekipman, modernite ve çok yönlülük sunuyor.

2021 Renault Taliant Ne Zaman Çıkacak?

“Taliant” ismi Renault’nun güçlü ve tutarlı uluslararası ürün konumlandırma stratejisini yansıtıyor. Farklı pazarlarda telaffuz kolaylığı sağlaması hedeflenen Taliant, yetenek ve başarıya da atıfta bulunuyor.

İç ve dış tasarım unsurlarıyla modern ve şık bir kimliğe sahip olan Renault Taliant’ın ön farları, Renault’nun C formundaki LED ışık imzasını ortaya koyuyor. Dış tasarımında dinamik hatlara sahip olan Renault’nun yeni B Sedan modeli, tamamen yeni ve ergonomik gösterge panelinin yanı sıra genel ambiyansı modern ve kaliteli hale getiren malzemeler içeriyor.

yeni-model-renault-taliant-2021-model-2

Renault Taliant

Renault Taliant, grubun diğer modellerinde kendisini kanıtlamış modüler CMF-B platformunda yükseliyor. Bu sayede kullanıcılarına artırılmış kalite, güvenlik ve konfor vadediyor. Verimli motor ve aerodinamik yapısı ile yüksek sürüş keyfini, daha düşük yakıt tüketimiyle birleştiren Renault Taliant, bu sayede dikkat çeken bir fiyat-performans oranı sunuyor.

yeni-model-renault-taliant-2021-model-3

Renault Taliant’ın 2021’in ortasında Türkiye pazarına sunulması hedefleniyor.

 


Yeni Model Otomobiller için
Tıklayın

Otomobil Kampanyaları için Tıklayın





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site