Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Egea Sıfır Araç Otomobil Kampanyası
Egea Sıfır Araç Otomobil Kampanyası

Egea Sıfır Araç Otomobil Kampanyası

Fiat Egea Sıfır Araç Otomobil Kampanyası

Egea modellerinde kampanyalı fiyatlar
Mayıs ayında Fiat Egea serisi avantajlı kampanya fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor. Yeni Egea Sedan, 146.900 TL’den başlayan fiyatlarıyla Fiat yetkili satıcılarında.

Yeni Egea’nın Hatchback versiyonları 170.900 TL başlangıç fiyatıyla satın alınabiliyor. Yeni Egea Station Wagon ise 208.900 TL’den başlayan kampanyalı satış fiyatıyla sahiplerini bekliyor.

Fiat Fiorino Panorama ve Doblo Panorama
Fiat’ın Mayıs ayında müşterilerine sunduğu kampanya fiyatları dahilinde, Fiat Fiorino Panorama modellerine 178.900 TL’den başlayan satış fiyatlarıyla sahip olmak mümkün. Çok yönlü kullanım özelliklerinin yanı sıra geniş gövde tasarımıyla da öne çıkan Fiat Doblo Panorama 215.100 TL başlangıç fiyatıyla Fiat yetkili satıcılarında.

Fiat 500, 500L ve 500X modelleri
Fiat’ın 500 serisi otomobilleri de Mayıs ayında avantajlı fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor. Fiat 500L 209.100 TL ve Fiat 500X 228.100 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor. 2021 model Yeni Fiat Panda 163.900 TL başlangıç fiyatlarıyla satışa sunuluyor.

Fiat Egea kampanyası
Mayıs ayında Fiat Egea Sedan modellerine 146.900 TL’den başlayan fiyatlar ve 50.000 TL için 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi kampanyasıyla sahip olmak mümkün.

Yenilenen Fiat Egea ve Egea Cross, motor gamına eklenen, yepyeni 100 HP gücünde 1.0 litrelik Firefly T3 motorla dikkati çekerken, FireFly Turbo motor ailesinin bir parçası olan 1.0 Firefly T3, düşük tüketim ve emisyon değerlerini, daha çok güç ve tork ile birleştirerek performans sunuyor.

Fiat’ın kredi kampanyasından ‘’Marka Kasko’’ yaptırılması durumunda faydalanılabiliyor. Marka Kasko, Axa Sigorta, Türkiye Sigorta ya da Allianz Sigorta’dan yapılan Fiat Kasko ve Ak Sigorta’dan yapılan Fiat Connect Kasko poliçeleri için geçerlidir.

Kredi kullanımında oluşacak yasal vergiler, istihbarat ücreti ve kredi tahsis ücreti müşterinin aracı hususi ya da ticari kullanımına göre farklılık gösterebilir. Fiat ve Koç Fiat Kredi önceden haber vermeksizin kampanya koşullarını değiştirme hakkı saklıdır. Kampanya 04 Mayıs 2021 – 01 Haziran 2021 tarihleri arasında Fiat Yetkili Satıcılarında geçerlidir.

Fiat 5ooX kampanyası
Fiat’ın sportif SUV modeli Fiat 5ooX Sport, Mayıs ayı boyunca 69.000 TL’ye varan indirim kampanyasıyla satın alınabiliyor.

Özel tasarım detayları ile 2020 model Fiat 5ooX, 69.000 TL’ye varan indirim fırsatıyla Fiat yetkili satıcılarında.

69.000 TL, 2020 model Fiat 500X Urban 1.0 FireFly 120 HP MT versiyonda uygulanan indirim tutarıdır. 2020 model yılı araçlar stoklarla sınırlıdır. Belirtilen kampanya 04 Mayıs 2021 – 01 Haziran 2021 tarihleri arasında ve Fiat Yetkili Satıcılarında geçerlidir.

Fiat 5ooL kampanyası
Mayıs ayında, geniş iç hacmi, akıllı park sistemi, 7” dokunmatik ekranı ile üstün konfor sunan dizel otomatik Fiat 500L, 71.000 TL indirim fırsatıyla satışa sunuluyor.

71.000 TL, 2020 model Fiat 500L Cross Plus 1.3 M.Jet 95 HP MTA versiyonda tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı üzerinden uygulanan indirim tutarıdır. 2020 model yılı araçlar stoklarla sınırlıdır. Fiat Yetkili Satıcılarında geçerli kampanyadan 04 Mayıs 2021 – 01 Haziran 2021 tarihleri arasında yararlanılabiliyor.

Fiat Panda kampanyası
Mayıs ayında Fiat Panda 139.000 TL’den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

139.000 TL, 2020 model Fiat Panda Urban 1.2 Fire 69 HP versiyonu için tavsiye edilen kampanyalı satış fiyatıdır. 2020 model Fiat Panda Cross 4×4 0.9 Twin-Air 85 Hp versiyonu için tavsiye edilen kampanyalı satış fiyatı 194.100 TL’dir. 2020 model yılı araçlar stoklarla sınırlıdır. Kampanya 04 Mayıs 2021 ve 01 Haziran 2021 tarihleri arasında geçerlidir.

Fiat satış sonrası kampanyaları
Fiat yetkili servislerinde bahar avantajları
Fiat yetkili servislerinde 100 TL’ye varan Opet yakıt puan hediye. Ayrıca, servis işlemlerinde Yapı Kredi World’e özel 8 taksit imkanı, ücretsiz dezenfeksiyon hizmeti ayrıcalıkları da sunuluyor.

İlgili kampanya dahilinde Fiat yetkili servislerinde yapılacak 500 TL ve üzeri mekanik servis işlemlerinde 50 TL, 750 TL ve üzeri mekanik servis işlemlerinde 75 TL, 1.000 TL ve üzeri mekanik servis işlemlerinde ise 100 TL Opet yakıt puan hediye ediliyor.

Fiat yetkili servislerinde KDV Dahil 500 TL, 750 TL, 1.000 TL değerinde mekanik işlemleri için servis harcaması yapan bireysel müşterilere Opet istasyonlarında tek seferde 150 TL ve üzeri benzin ve motorin alımlarında geçerli sırası ile 50 TL, 75 TL, 100 TL değerinde yakıt puan hediye edilecektir.

Kampanya kapsamında yüklenecek puanlar sadece Opet marka ve logosu altında faaliyet gösteren ve kampanyaya dahil akaryakıt istasyonlarından akaryakıt (benzin, motorin) alımlarında tek seferde harcanabilir.

Yakıt puanı yüklemesi Fiat servislerinde belirtilen koşullarda işlem yapan ve adına fatura kesilen müşterinin Fiat yetkili servislerinde ilgili iş kabul kartı faturası kesilirken kayıt edilen cep telefonuna, fatura kesim tarihi itibariyle en geç 3 iş günü sonra yüklenecektir. Puanlar kampanyaya dahil Opet istasyonlarındaki market görevlisine cep telefonu numarası söylenerek, cepten tanıma uygulaması üzerinden harcanabilecektir. Yakıt puanların kullanılabilecekleri son tarih 30.09.2021’dir. Her müşteri yakıt puan kampanyasından bir kez faydalanabilir.

Opet ve TOFAŞ kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya Fiat Yol Arkadaşım üyeliği gerektirmektedir. (2007 model öncesi araçlar için üyelik koşulu bulunmamaktadır.) Servis işlemleri için belirtilen tutarlara KDV dahildir.

Yapı Kredi World’e özel 8 taksit
Servis işlemlerinizde Yapı Kredi World’e özel ;5+3 veya 5 taksit+1 ay taksit erteleme imkanı sunulmaktadır.

Tüm Fiat müşterilerinin araçlarına ücretsiz ve koşulsuz profesyonel dezenfeksiyon işlemi

Ücretsiz dezenfeksiyon işlemi bakteri ve virüslere karşı korunmada uygulanan etkili bir yöntemdir. Düşük basınçlı bir sprey veya iyonizer cihazı ile aracınızdaki tüm temas yüzeylerine (kapı iç panelleri ve iç/dış el tutamakları, koltuk oturak ve sırtlıkları, paspaslar, torpido üstü ve bagaj içine) 30-40 cm mesafeden uygulanır.

Uygulama hem insan sağlığına hem de aracın torpido, kapı içi trim parçaları, koltuk gibi parçalarına zarar vermeyecek nitelikte onaylı profesyonel dezenfektan sıvısı ile yapılmaktadır. Aracınız toplamda 10 dakikalık sürede dezenfeksiyonu yapılmış olarak teslime hazır hale getirilir. Uygulamadan faydalanmak için FIAT yetkili servislerinden “ücretsiz dezenfeksiyon işlemi” randevusu almanız yeterli olacaktır. Serviste işlem yaptırma koşulu bulunmamaktadır.

Kampanyalar 2 Nisan – 30 Haziran 2021 tarihleri arasında geçerlidir. FIAT Yol Arkadaşım uygulamasını cep telefonunuza indirerek ücretsiz üye olabilir ve aracınızla ilgili pek çok bilgiye uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz. Kampanyalar farklı kampanyalar ve indirimlerle birleştirilemez. FIAT kampanyaları durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

FIAT’tan LPG dönüşüm kampanyası
FIAT yetkili servislerinde %15’e varan indirimle LPG dönüşümü fırsatı sunuluyor. Orijinal kit ile garantili LPG dönüşümü 4.910 TL’den başlayan fiyatlara gerçekleştiriliyor.

LPG dönüşümü hizmeti FIAT yetkili servislerinde Fiat Egea 1.4 ve 1.6 e-torq modelleri için Kit+İşçilik KDV dahil tavsiye edilen 4.910 TL’den başlayan fiyatlara sunulmaktadır. LPG dönüşümü hizmeti ile benzin ve dizele kıyasla aracınızın motorunda daha temiz yanma sağlanarak daha az karbon salımı ve daha düşük yakıt tüketimi olacaktır. LPG dönüşümünde Landi Renzo firmasının LPG dönüşüm kitleri kullanılmakta olup kontrol üniteleri FIAT modelleri için özel yazılımlar kullanılarak tasarlanmıştır. FIAT yetkili servisleri tarafından montaj ve bakım güvencesi ile gerçekleştirilen bu işlemden sonra aracınızın mevcut garantisi korunur. LPG kitleri “UNECE Araç Regülasyonu” belgesine sahip olup tüm yasal zorunlulukları sağlayacak şekilde tasarlanmış ve geliştirilmiştir. LPG dönüşümü sonrası ister benzinli ister LPG’li olarak kullanabilirsiniz.

TOFAŞ kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında fiyatlarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Farklı kampanyalar ve indirimlerle birleştirilemez.


Yeni Model Otomobiller için
Tıklayın

Otomobil Kampanyaları için Tıklayın





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site