Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Ağustos Kampanyaları » Fiat Doblo Ağustos Otomobil Kampanyaları
Fiat Doblo Ağustos Otomobil Kampanyaları

Fiat Doblo Ağustos Otomobil Kampanyaları

Fiat Doblo’nun yenilenen Trekking versiyonu

Fiat Doblo Trekking versiyonu yenilenen özellikleriyle müşterilerin beğenisine sunuldu. Fikri ve sınai hakları Tofaş’a ait Fiat Doblo’nun yenilenen ‘Trekking’ versiyonu, sunduğu performansla yakaladığı başarıları, yenilenmiş haliyle daha yukarıya taşımaya hazırlanıyor.

1.6 litrelik Multijet motor seçeneğiyle satışa sunulan Doblo Trekking, 209.900 TL satış fiyatı ve Koç Fiat Kredi aracılığıyla sunulan 100.000 TL için 12 ay, %0,89 faizli kredi seçeneğiyle Fiat bayilerindeki yerini alıyor.

Yenilenen Fiat Doblo Trekking, 10 mm yükseltilmiş gövdesi, çekiş kabiliyetlerini yukarı seviyeye taşıyan ‘Traction Plus’ özelliği ve dört mevsim lastikleriyle konforlu bir sürüş sunarken, tasarım detaylarıyla da öne çıkıyor.

Yeni versiyon, titanyum gri tavan rayları, titanyum grisi ön ve arka tampon koruma parçaları, 16 inç titanyum gri alaşım jantları, ‘Trekking’ yazılı siyah yan kapı çıtası ve Piano Black yan aynalarıyla diğer Doblo’lardan ayrılıyor.

Fonksiyonellik ve şıklığı bir arada sunan Doblo Trekking, iç mekanında yeni 7 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemiyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor.

Kullanımı kolay ara yüzü, yüksek çözünürlüğü ve komutlara verdiği hızlı tepkilerle daha iyi bir araç içi multimedya deneyimi sunan 7 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, Apple Car Play ve Android Auto özellikleriyle de bu deneyimi destekliyor.

Tüm bunlara ek olarak, Fiat Doblo Trekking’in iç mekanındaki tasarımsal detaylar da öne çıkıyor.

 


Yeni Model Otomobiller için
Tıklayın

Otomobil Kampanyaları için Tıklayın





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site