Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Eylül Kampanyaları » Volkswagen Passat Fiyatlarında İndirimli Otomobil Kampanyası
Volkswagen Passat Fiyatlarında İndirimli Otomobil Kampanyası

Volkswagen Passat Fiyatlarında İndirimli Otomobil Kampanyası

Volkswagen Passat Fiyatlarında İndirimli Otomobil Kampanyası

2021 Volkswagen Passat modelleri, ülkede en çok sevilen otomobiller arasında yer alıyor. Bunun farkında olan Volkswagen markası da satış grafiklerini daha da yukarıya çekmek için Passat modellerinde indirim fırsatı sunuyor.

Ülkemizde bir hayli değişken olan sıfır otomobil piyasasında indirimler ya da zamlar peş peşe gelebiliyor. Bu noktada D sınıfının en bilinen ve en çok tercih edilen modelleri arasında olan Passat’ın fiyatlarında indirim gerçekleştiriliyor.

20 Bin TL’yi Aşan İndirimler
2021 Volkswagen Passat modeli kapsamında baz donanım seviyesinde 150 beygir gücü üreten 1.5 litrelik motor sunuluyor. DSG şanzımanının da yer aldığı bu paketin donanım seviyesi de Impression olarak adlandırılıyor. Geçen ay 437.400 TL etiket fiyatıyla satışa sunulan bu otomobil fiyatlarında bu ay güncellemeye gidiliyor. Piyasadaki son yaşanan gelişmeler doğrultusunda otomobilin yeni fiyatı 415 bin 600 TL olarak belirlendi.

2021 Volkswagen Passat versiyonları kapsamında sadece en alt donanıma özel değil, üst paketler için de indirim imkanları sunuluyor. Peki Volkswagen Passat’ın güncel fiyat listesi ne durumda?

2021 Volkswagen Passat Fiyat Listesi
İndirimli olarak sunulan 2021 Volkswagen Passat fiyatları şu şekilde;

Passat 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Impression 415.600 TL
Passat 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Business900 TL
Passat 5 TSI ACT 150 PS DSG Elegance 570.800 TL
Passat 2.0 TDI SCR 150 PS DSG Business 755.300 TL (Fiyatı geçen ay ile aynı)
2021 Volkswagen Passat Genel Özellikleri
Ülkedeki birçok kullanıcı tarafından büyük bir memnuniyet ile kullanılan 2021 Passat modelinin özellikleri de kullanıcıların beklentilerini karşılayacak düzeyde. 2.0 litrelik turbo şarjlı 4 silindir motoru ile 174 beygir gücü üreten araçta 6 ileri otomatik şanzıman bulunuyor. Bu ünite sınıfının en iyileri arasında fakat tek motor seçeneği ile sunuluyor.

2021 Volkswagen Passat donanım paketleri kapsamında ise 3 seçenek bulunuyor. S, SE ve R Line olarak üç farklı donanım paketi ile sunulan Passat modelinde standart paket bile oldukça tatmin edici özelliklere sahip

 

 


Yeni Model Otomobiller için
Tıklayın

Otomobil Kampanyaları için Tıklayın





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site