Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Kasım Kampanyaları » Ford Ticarilerde Sonbahara Özel Otomobil Kampanyaları
Ford Ticarilerde Sonbahara Özel Otomobil Kampanyaları

Ford Ticarilerde Sonbahara Özel Otomobil Kampanyaları

Ford Ticari Araç Kampanyası

Ford ticari araç modelleri Kasım ayına özel kampanya fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Ford Tourneo Courier, Tourneo Connect ve Tourneo Custom modelleri, verimli dizel motorlarıyla öne çıkıyor.

Ford Transit Courier, Transit Custom, Transit Connect, Transit Van, Transit Kamyonet ve Transit Minibüs modelleri, modern tasarımları ve model çeşitliliği ile ticari araç müşterilerinin beğenisine sunuluyor.

Ford Ticari Araçlarda Kasım 2021 Kampanyaları

Ford Ticari Ailesi‘ne özel fiyatlarla, 3 yıl sınırsız km garantisi1 ve düşük faiz fırsatı ile sahip olabilirsiniz.

Ford ticarilerde düşük faiz fırsatı
30 Kasım 2021 tarihine kadar düşük faizler ile yeni bir Ford ticari araç sahibi olabilirsiniz.

 

Ford Tourneo Courier, Transit Courier, Tourneo Connect, Transit Connect, Tourneo Custom, Transit Custom, Transit Van, Transit Minibüs, Transit Kamyonet ve ticari araç modellerinde geçerli; 100.000 TL, 12 ay, %0,99 faiz fırsatı2 sunuluyor.

 

Ford Ticarilerde Sonbahara Özel Otomobil Kampanyaları

 

Ford Ticari Araç kampanyası koşulları
1 Yasal garanti süresine ek olarak verilen 3 yıl boyunca sınırsız km üretici güvence süresi kampanya dahilinde satışı yapılan hafif ve orta ticari araçlar için uygulanacaktır. Kampanyadan yararlanan araçların periyodik bakım ve onarım işlemlerinin düzenli ve eksiksiz olarak müşterimiz tarafından yaptırılması gerekmektedir. Minimum bakım aralığı kullanıcı el kitabında belirtilen aralıktır. Sarf malzemeleri ve ömürlü parçalar kapsam dahilinde değildir. Araç için taahhüt edilen üretici güvence süresi Türkiye sınırları içerisinde satılan ve kullanılan araçlar için geçerlidir. Ford Otosan kampanya ile ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

230 Kasım 2021 tarihine kadar geçerli belirtilen aylık %0,99 kampanya faizi, tüzel kişilerin ticari amaçlı araç alımlarının konu olduğu 100.000 TL tutarlı ve 12 ay vadeli FordFinans kredilerinde geçerlidir. Belirtilen aylık %0,99 kampanya faizi, tüzel kişilerin ticari amaçlı araç alımlarının konu olduğu 100.000 TL tutarlı ve 12 ay vadeli FordFinans kredilerinde geçerlidir. Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı 8.907,07 TL’dir. Bu kredi tutarı, taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peşin olarak tahsil edilen 1.179,82 TL dosya masrafı ve vergiler dahil edildiğinde FordFinans kredisinin yıllık toplam maliyet oranı 15,5958% olmaktadır.

 

 


Yeni Model Otomobiller için
Tıklayın

Otomobil Kampanyaları için Tıklayın





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site