Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Dacia Sıfır Araç Kampanyası
Dacia Sıfır Araç Kampanyası

Dacia Sıfır Araç Kampanyası

Dacia’dan yeni yıla özel kampanya fırsatları
Dacia’nın Şubat ayı güncel sıfır araç kampanyası kapsamında, sınırlı sayıdaki 2021 ve 2022 model yılı Dacia modellerinin perakende satın alımında Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli 1.500 TL yakıt hediyesi fırsatı, Yeni Dacia Duster’da 13.000 TL indirim avantajı ve 3.000 TL takas indirimi imkanı sunuluyor. Ayrıca, otomatik vitesli Yeni Dacia Duster Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4×2 versiyonu 227.449 TL’den başlayan ÖTV muaf fiyatıyla Dacia yetkili satıcılarında.

Dacia güncel kampanya fiyatları
Yeni Dacia Duster modelleri 325.600 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor. Daha yüksek güç ve dört çeker özelliğiyle Yeni Duster Comfort 1.3 Turbo 150 bg 4×4 versiyonu ise 401.700 TL fiyatıyla Dacia yetkili satıcılarında.

Yeni Dacia Sandero, Prestige 1.0 Turbo X-tronic 90 bg donanım versiyonu ile 319.400 TL’den satılıyor. Yeni Sandero Stepway modelleri 299.900 TL başlangıç fiyatıyla alıcılarını bekliyor. 7 koltuklu Dacia Lodgy 401.500 TL, anahtar teslim liste fiyatıyla satışa sunuluyor.

Dacia’dan Şubat ayına özel kampanya fırsatı
Şubat ayında Dacia alanlar, Dacia Finans’tan kredi kullanılması koşuluyla geçerli olan kampanya kapsamında 1.500 TL yakıt hediyesinden yararlanabilmektedir. Kampanya fiyatına dahil olarak, +1 yıl Uzatılmış Garanti ve ilk Periyodik Bakım paketleri fırsatlarından faydalanabilmektedir. Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili kampanya, sınırlı sayıdaki 2021 ve 2022 model yılı Dacia modellerinin perakende satın alımında geçerlidir.

İlgili kampanya Dacia Finans’tan Maxxi Koruma, Maxxi Warranty (+1 yıl Uzatılmış Garanti) ve Maxxi Bakım (İlk Periyodik Bakım) alımıyla birlikte geçerlidir. Bu ürünlerden herhangi birinin alınmaması ya da alındıktan sonra iptali durumunda yakıt puanı hediye edilmez. TOTAL’den hediye edilen yakıt puanları toplamda 1.500 TL olacaktır.

Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları belirtilen ürünler ile birlikte geçerlidir. Aksi durumda anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir.

Yeni Dacia Duster’ın karma CO2 salımı 129-155 (g/km); yakıt tüketimi 4,9-7,4 (l/km) aralığındadır. Yeni Dacia Sandero Stepway’in karma CO2 salımı 105 – 119(g/km); yakıt tüketimi 4,9 – 6,7 (l/km) aralığındadır. Yeni Dacia Sandero’nun karma CO2 salımı 103 -117(g/km); yakıt tüketimi 4,1 – 8,4 (l/km) aralığındadır. Model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 28.02.2022 tarihine kadar katılımcı Dacia yetkili satıcılarında geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar.

Yeni Dacia Duster otomatik vites, 227.449 TL’den başlayan ÖTV muaf fiyatıyla
İlgili fiyat, sınırlı sayıdaki 2021 model Yeni Dacia Duster Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4×2 otomobilin, perakende satın alımında geçerli, ÖTV muaf satışlar için tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıdır. Belirtilen fiyata kasko ve trafik sigortası dahil değildir.

İlgili fiyat, tercih edildiği taktirde Dacia Kafam Rahat kampanyası ile birlikte kullanılabilir. Dacia Finans’tan kredi kullanılması koşuluyla geçerli olan Kafam Rahat kampanyası kapsamında 1.500 TL yakıt hediyesinden yararlanabilmektedir. Kampanyalı ve indirimli araç fiyatına dahil olarak, +1 yıl Uzatılmış Garanti ve ilk Periyodik Bakım paketleri fırsatlarından faydalanabilmektedir.

Kafam Rahat kampanyası Dacia Finans’tan Maxxi Koruma, Maxxi Warranty (+1 yıl Uzatılmış Garanti) ve Maxxi Bakım (İlk Periyodik Bakım) alımıyla birlikte geçerlidir.

Yeni Dacia Duster Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4×2’nin ortalama CO2 salımı 145 (g/km); yakıt tüketimi 6,4 (l/km)’dir. Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 28.02.2022 tarihine kadar katılımcı Dacia yetkili satıcılarında geçerlidir. ÖTV muaf satış koşulları ve detayları için https://www.dacia.com.tr/daciayi-kesfet/engelliler-icin.html sayfasını ziyaret edebilirsiniz. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.


Yeni Dacia Duster’da 13.000 TL indirim kampanyası

Şubat ayında sınırlı sayıdaki 2021 model Yeni Duster versiyonlarının (Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4×2 hariç) perakende alımında geçerli olan kampanya kapsamında 13.000 TL indirim fırsatı sağlanmaktadır. İndirimler Dacia katılımcı yetkili satıcılarında, seçili şasilerde geçerlidir.

İlgili indirim, tercih edildiği taktirde Dacia Kafam Rahat kampanyası ile birlikte kullanılabilir. Dacia Finans’tan kredi kullanılması koşuluyla geçerli olan Kafam Rahat kampanyası kapsamında 1.500 TL yakıt hediyesinden yararlanabilmektedir. Kampanyalı ve indirimli araç fiyatına dahil olarak, +1 yıl Uzatılmış Garanti ve ilk Periyodik Bakım paketleri fırsatlarından faydalanabilmektedir.

Kafam Rahat kampanyası Dacia Finans’tan Maxxi Koruma, Maxxi Warranty (+1 yıl Uzatılmış Garanti) ve Maxxi Bakım (İlk Periyodik Bakım) alımıyla birlikte geçerlidir.

Yeni Dacia Duster’ın karma CO2 salımı 129-155 (g/km); yakıt tüketimi 4,9-7,4 (l/km) aralığındadır. Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. 28.02.2022 tarihine kadar katılımcı Dacia yetkili satıcılarında geçerli kampanya stoklarla sınırlıdır. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.

Şubat ayına özel Dacia modellerinde 3.000 TL takas indirimi
Sınırlı sayıdaki 2021 ve 2022 model tüm Dacia model araçların perakende satın alımında uygulanan kampanyadan, mevcut aracını takasa vererek, 2021 ve 2022 model Dacia yeni araç alanlar faydalanabilecektir. İlgili kampanya kapsamında, 3.000 TL’lik ekstra takas indirimi uygulanacaktır. Takasa verilecek araç, yeni araç alımı tarihinde, en az son 3 aydır, yeni araç alacak müşteri veya 1.derece yakını üzerine kayıtlı olmalıdır. Takasa gelen araç sahibi ile yeni araç sahibi 1.derece akraba (anne, baba, eş, kardeş, çocuk) olabilir. Soy ismi değişen kız çocukları da dahil edilebilir.

Yeni Dacia Duster’ın karma CO2 salımı 129-155 (g/km); yakıt tüketimi 4,9-7,4 (l/km) aralığındadır. Yeni Dacia Sandero Stepway’in karma CO2 salımı 105 – 119(g/km); yakıt tüketimi 4,9 – 6,7 (l/km) aralığındadır. Yeni Dacia Sandero’nun karma CO2 salımı 103 -117(g/km); yakıt tüketimi 4,1 – 8,4 (l/km) aralığındadır. Temsili modeller üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 28.02.2022 tarihine kadar katılımcı Dacia yetkili satıcılarında geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.

Online satışa özel dosya masrafsız kredi ve ilk bakım hediye kampanyası
satinal.dacia.com.tr’den yeni satın alınacak araç modellerinde geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, Dacia Finans’tan kullanılan kredilerde kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) alınmamakta olup, aracın ilk periyodik bakımını kapsayan Maxxi Bakım ürünü hediye olarak sunulmaktadır. Kampanyadan, satinal.dacia.com.tr üzerinden araç alan ve Dacia Finans’tan kredi kullananlar yararlanabilir. Ruhsat sahibi, satinal.dacia.com.tr üzerinden işlemleri yapanın kendisi olmalıdır. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemez.

Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 28.02.2022 tarihine kadar satinal.dacia.com.tr’de geçerlidir.

 

 


Yeni Model Otomobiller için
Tıklayın

Otomobil Kampanyaları için Tıklayın





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site