Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Yeni Fiat Egea Cross Wagon
Yeni Fiat Egea Cross Wagon

Yeni Fiat Egea Cross Wagon

Fiat’ın yeni modeli Egea Cross Wagon, lansmana özel fiyatlarla sunuluyor
Fiat Egea model ailesine yeni bir üye daha eklendi. Fiat’ın başarılı model serisinin beşinci gövde tipi olan Egea Cross Wagon, Ocak ayının sonunda Fiat Showroom’larda yerini alacak. Fiat Egea Cross Wagon, markanın çevrim içi satış kanalı ‘online.fiat.com.tr’ üzerinden 11- 31 Ocak 2022 tarihleri arasında lansmana özel 396.700 TL kampanyalı fiyatla satışa sunuluyor.

Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç, Fiat Egea ailesinin yeni üyesi Cross Wagon’un, bu aydan itibaren Avrupa pazarlarında RED versiyonu ile satışta olacağını belirtti. Cross Wagon’un, Türkiye’de Egea serisinin diğer üyeleri gibi en güncel teknolojik özelliklerle satışa sunulduğunu belirten Aytaç ‘2022 yılına hızlı bir giriş yapıyor ve ailenin diğer üyeleri gibi Tofaş’ta geliştirilerek üretilen Egea Cross Wagon ile müşterilerimizi yine çok beğenileceğine inandığımız bir modelle buluşturuyoruz.’ ifadelerini kullandı.

Aytaç, en ileri sürüş teknolojileri ile donatılmış, tasarım ve fonksiyoneliğiyle öne çıkan Egea ailesinin sunduğu fiyat-fayda dengesiyle çok iddialı olduğunu ve 6 senedir müşterilerin birinci tercihi olmaya devam ettiğini bildirdi.

Serinin en popüler modeli Egea Sedan’ının haricinde, hatchback modelinin segmentindeki başarısını korurken, station wagon modelinin %86’lık bir payla segmentini domine ettiğini vurgulayan Aytaç, şu değerlendirmelerde bulundu: ‘Geçtiğimiz sene tüketiciyle buluşturduğumuz Egea Cross da diğer aile üyeleri gibi çok sevildi ve pazara sunulduğu yıl yaklaşık 20.000 adetlik satış rakamına ulaştı. Türkiye otomotiv tarihinin en başarılı modellerinden biri olan Egea’nın, lansmanından bu yana 345.000 adedi geçen toplam satış rakamı da model ailesinin gücünü yansıtıyor. Sadece 2021 yılında pazarda 71.000 adedin üzerinde satış rakamına ulaşan Egea Ailesi’nin yepyeni üyesi Cross Wagon’un kendi segmentini yaratacağına ve model ailesini daha da güçlendireceğine inanıyorum.’

Fiat, üçüncü kez toplam Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarının lideri oldu
Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç, ‘Fiat Egea, 2021 yılında toplam 71.000 adedin üzerinde satış başarısına imza attı ve lansmanından bugüne, 6 yıldır ‘Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobili’ olmayı sürdürdü’ dedi.

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından bu yıl 12’ncisi düzenlenen, markaların satış ve iletişim başarılarını ödüllendiren ODD Satış ve İletişim Ödülleri 2021 Gladyatörleri’nde 5 kategoride ödüllendirilen Fiat, satış başarısının yanında ‘Dijital Autoshow Deneyimi ile Jüri Özel Ödülü’ne, Türkiye’deki en kapsamlı bağlanabilirlik teknolojisi olan Fiat Yol Arkadaşım Connect uygulamasıyla da ‘Yılın Dijital Deneyim Uygulaması’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

Fiat markasının 2022 yılında da Türkiye otomotiv pazarındaki iddiasını sürdüreceğini aktaran Aytaç, şunları kaydetti: ‘Tofaş’ta geliştirilip üretilen Egea ve Doblo’nun yanında, ürün gamımızdaki tüm modeller, güçlü bayi teşkilatımız ve sürekli geliştirdiğimiz hizmetlerimizle tempomuzu yeni yılda da koruyacağız. Mart ayından itibaren satışına başlayacağımız Egea model ailesinin otomatik vitesli versiyonlarıyla da başarısını perçinleyeceğine inanıyoruz. Otomobil ile sürücüyü birbirine bağlayan teknolojimiz Fiat Yol Arkadaşım Connect’te de yeni hizmet ve fonksiyonları devreye alacağız ve toplam otomotiv pazarında olduğu gibi bağlanabilirlik teknolojilerinde de lider olmayı sürdüreceğiz.’

Yeni Fiat Egea Cross Wagon’un tasarımında öne çıkan özellikler
Fiat Egea ailesinin yeni üyesi Cross Wagon, şık bir tasarıma sahip ve fonksiyonel özellikleriyle de dikkat çekiyor. Egea Cross Wagon’un ilk bakışta göze çarpan özellikleri arasında; yeni Fiat logosu, yeni parlak siyah ön ızgara, yeni buz grisi Cross ön tampon ve gövde kaplamaları, 7’’ renkli dijital gösterge paneli, kör nokta uyarı sistemi, yeni 10’’ tablet ekran ve Carplay/Android Auto desteği sayılabilir.

Yeni bir müşteri profilini hedefleyen, SUV görünümünde, station wagon rahatlığındaki Fiat Egea Cross Wagon, Lounge donanım seviyesi ile tercih edilebiliyor. Cross Wagon, 550 litrelik bagaj kapasitesi, yüksek sürüş pozisyonu sunan gövde mimarisi ve modern teknolojileriyle, outdoor aktivitelerini sevenler, kalabalık aileler ve hobi sahipleri için tercih edilebilecek bir model.

Egea Cross Wagon’un yerden yüksekliği süspansiyon yapısı, jant ve lastik ölçüleriyle Station Wagon gövde tipine göre 35 milimetre artıyor. Egea Cross’ta olduğu gibi Egea Cross Wagon da tasarımsal detaylarıyla fark yaratıyor. Otomobilin crossover detayları çamurlukların etrafındaki gövde kaplamaları ile başlayarak yanlarda ve ön tarafta da devam ediyor. Egea Cross Wagon’un kaslı ön ve arka tamponu, yan marşpiyelleri, 17 inç elmas kesim jantları ve özel tavan rayları da ona güçlü ve kendinden emin bir duruş sağlıyor.

Fiat Egea Cross Wagon’un teknik özellikleri
Egea Cross Wagon’da gelişmiş bağlanabilirlik çözümleri ve 10 inç dokunmatik ekrana sahip beşinci nesil UConnect 5 multimedya sistemi yer alıyor. Kullanıcılarına pratik ve kullanışlı bir sürüş deneyimi sunmaya hazırlanan yeni modelde, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteğine sahip olan beşinci nesil Uconnect 5, kişiselleştirilebilir profillerle 5 adede kadar konfigürasyonu saklama olanağı yer alıyor.

Multimedya sistemi, tıpkı Egea serisinin diğer modellerinde olduğu gibi aynı anda iki telefonu bluetooth üzerinden bağlama imkanı da sağlıyor. Egea Cross Wagon Lounge, 10 inç dokunmatik ekranının yanı sıra, standart olarak sunduğu anahtarsız giriş-çalıştırma ve kablosuz şarj özelliği sayesinde kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Fiat Egea Cross Wagon, gelişmiş sürüş destek sistemleri ve sınıfının en zengin güvenlik özelliklerini kullanıcısına sunuyor. Trafik İşareti Tanıma Sistemi, Akıllı Hız Asistanı, Şerit Takip Sistemi, Sürücü Yorgunluk Uyarı Sistemi, Akıllı Uzun Far, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve ön park sensörleri gibi modern donanım özellikleriyle dikkat çeken Egea Cross Wagon, çok yönlü ve yenilikçi bir otomobil.


Yeni Model Otomobiller için
Tıklayın

Otomobil Kampanyaları için Tıklayın





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site