Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » SEAT Sıfır Araç Kampanyası
SEAT Sıfır Araç Kampanyası

SEAT Sıfır Araç Kampanyası

SEAT kampanya fiyatları
SEAT’ın B segmentindeki başarılı modeli Ibiza, Nisan ayında 314.800 TL başlangıç fiyatı ile alıcılarını bekliyor. SEAT Ibiza’nın DSG şanzımana sahip otomatik vitesli versiyonları ise 395.800 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yeni SEAT Arona 499.000 TL, SEAT Ateca ise 639.000 TL’den başlayan kampanyalı fiyatlarıyla sahiplerini bekliyor. 7 koltuklu SEAT Tarraco modelleri 879.000 TL’den başlayan fiyatlarıyla SUV tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

SEAT satış sonrası kampanyaları
SEAT Ibiza bakım kampanyası
SEAT, 5 yaş ve üzeri Ibiza modellerinde, ZUBİZU kullanıcılarına özel servis kampanyası başlattı. Tüm SEAT Yetkili Servislerinde geçerli olan bu kampanyada periyodik bakım işlemi 1.150 TL tavsiye edilen fiyatla sunuluyor.

SEAT Sıfır Araç Kampanyası

5 yaş ve üzeri Ibiza modellerini kapsayan kampanya, 1.150 TL tavsiye edilen fiyatıyla ZUBİZU üyesi araç sahiplerine özel tüm periyodik bakım işlemlerinde geçerli.

01.01.2022 – 31.12.2022 tarihleri arasında kampanyaya katılan tüm SEAT Yetkili Servislerinde geçerli bu kampanya çerçevesinde, SEAT sahipleri Yağ Filtresi, Polen Filtresi, Karter Tapası, Hava Filtresi* değişimlerini içeren periyodik bakım işlemlerinde %30’a varan; işçilik ve motor yağında ise %20’ye varan tavsiye edilen indirimlerden faydalanabiliyorlar.

*Hava filtresi değişimi, bakım periyoduna göre değişmektedir.

Kampanya koşulları
Doğuş Otomotiv’in fiyatlarda ve kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı sonlandırma hakkı saklıdır. Belirtilen fiyat ve indirim oranı tavsiye edilen fiyat ve indirim oranlarıdır. Yetkili Servislerin indirim hakkı saklıdır. Kampanya trafiğe çıkış tarihi itibarıyla 5 yaşını doldurmuş veya geçmiş araçları kapsamaktadır.

Bu kampanya Doğuş Otomotiv-SEAT markası tarafından uygulanan diğer servis kampanyaları ile birleştirilemez. 5 yaş ve üzeri Ibiza sahipleri, ZUBİZU’ya üye ise, kampanyaya katılan yetkili servislerde servis işlemlerinde indirimi hak ederler. Kampanya 01.01.2022 tarihinden itibaren 31.12.2022 tarihine kadar geçerli olup; yabancı plakalı araçlarda uygulanmamaktadır.

SEAT Leon bakım kampanyası
SEAT, 5 yaş ve üzeri Leon modellerinde, ZUBİZU kullanıcılarına özel servis kampanyası başlattı. Kampanyaya katılan SEAT Yetkili Servislerinde geçerli olan bu kampanyada periyodik bakım işlemi KDV dahil 1.400 TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı fiyatlarla sunuluyor.

5 yaş ve üzeri Leon modellerini kapsayan kampanya, ZUBİZU üyesi araç sahiplerine özel periyodik bakım işlemlerinde geçerlidir.

01.02.2022 – 30.06.2022 tarihleri arasında kampanyaya katılan tüm SEAT Yetkili Servislerinde geçerli bu kampanya sayesinde, SEAT Leon sahipleri motor yağı, yağ filtresi, karter tapası ve polen filtresi değişimlerini içeren periyodik bakım işlemlerinde %30’a varan; işçilik ve motor yağında ise %20yüzde 20’ye varan tavsiye edilen indirimlerden faydalanabiliyorlar.

Kampanya koşulları
Doğuş Otomotiv’in fiyatlarda ve kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı sonlandırma hakkı saklıdır. Belirtilen fiyat ve indirim oranı tavsiye edilen fiyat ve indirim oranlarıdır. Yetkili Servislerin indirim hakkı saklıdır. Kampanya trafiğe çıkış tarihi itibarıyla 5 yaş ve üzeri araçları kapsamaktadır. Bu kampanya Doğuş Otomotiv-SEAT markası tarafından uygulanan diğer servis kampanyaları ile birleştirilemez. 5 yaş ve üzeri Leon sahipleri, ZUBİZU’ ya üye ise, kampanyaya katılan yetkili servislerde periyodik bakım işlemlerinde indirimi hak ederler. Kampanya 01.02.2022 tarihinden itibaren 30.06.2022 tarihine kadar geçerli olup; yabancı plakalı araçlarda uygulanmamaktadır. 5 yaş ve üzeri Leon modeli için kampanyasız periyodik bakım fiyatı KDV dahil 1.995TL’dir.

SEAT servis kampanyası
SEAT, kampanyaya katılan Yetkili Servislerinde, ZUBİZU üyesi 2 yaş üstü araç sahiplerine özel servis işlemlerinde %20 indirim uyguluyor.

SEAT, ZUBİZU uygulamasına yönelik başlattığı servis kampanyası ile kampanyaya katılan SEAT Yetkili Servislerinde 2 yaş üstü SEAT sahiplerine özel, servis işlemlerinde indirim uyguluyor. Kampanya kapsamında periyodik bakım, yedek parça, işçilik ve madeni yağda liste fiyatı üzerinden %20 oranında tavsiye edilen indirim sağlanıyor.

Kampanya koşulları
Doğuş Otomotiv’in fiyatlarda, SEAT modellerinde, teknik özelliklerde, donanımlarda, renklerde ve kampanya koşullarında değişiklik yapma yapma ve/veya sonlandırma hakkı saklıdır. Yetkili Servislerin indirim hakkı saklıdır. Tavsiye edilen indirim oranlarıdır. ZUBİZU kampanyası trafiğe çıkış tarihi itibarıyla iki yaşını geçmiş araçları kapsamaktadır. ZUBİZU kampanyası Doğuş Otomotiv-SEAT markası tarafından uygulanan diğer servis kampanyaları ile birleştirilemez. ZUBİZU Servis Kampanyası’nda, 2 yaş üzeri SEAT müşterileri, ZUBİZU’ ya üye ise, kampanyaya katılan yetkili servislerde servis işlemlerinde %20 oranında indirim hak ederler. 2 yaş üzeri tüm SEAT sahiplerinin faydalanabileceği bu kampanya periyodik bakım, mekanik yedek parça, işçilik ve madeni yağ işlemlerini kapsamaktadır. Kampanya 31.12.2021 tarihinden itibaren 31. 12.2022 tarihine kadar geçerlidir.

SEAT’tan lastik kampanyası
ZUBİZU üyesi SEAT araç sahipleri, ZUBİZU mobil uygulamasını kullanarak lastik alımlarında %16’ya varan indirimlerden yararlanıyor. Eğer siz de 2 yaş üzeri bir SEAT araç modeline sahipseniz, ZUBİZU mobil uygulamasını kullanarak bu indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Kampanya koşulları
Bu kampanya 31.12.2021 – 31.12.2022 tarihleri arasında ve yetkili servise gireceği tarih itibariyle trafiğe çıkış tarihinin üzerinden 2 yıldan daha fazla geçmiş SEAT marka araçlar için geçerlidir. Kampanya koşullarına uyan ZUBİZU üyeleri bu fırsattan yararlanabilirler. Tavsiye edilen indirim oranları; belli marka lastikler için geçerlidir. Doğuş Otomotiv, kampanya koşullarını ve süresini değiştirme hakkını saklı tutar. Yabancı plakalı araçlar için geçerli değildir.

SEAT aksesuar kampanyası
SEAT Orijinal Aksesuarlar’ın sunduğu kapsamlı seçenekler ile SEAT aracınızı kendi tarzınıza uygun olarak özelleştirebilirsiniz. SEAT Yetkili Servislerinde 0-2 yaş araç sahibi SEAT müşterilerine Orijinal Aksesuar alımlarında parça ve işçilikte ZUBİZU’ya özel %10 indirim fırsatı sunuluyor.

Belirtilen kampanya Doğuş Otomotiv-SEAT markası tarafından uygulanan diğer servis kampanyaları ile birleştirilemez. ZUBİZU Orijinal Aksesuar Kampanyası’nda 0-2 yaş araç sahibi SEAT müşterileri, kampanyaya katılan Yetkili Servislerde orijinal aksesuar alımlarına ilişkin tüm parça ve işçiliklerde %10 indirim hak ederler. Kampanya sadece müşteri ödemeli alımlarda geçerlidir ve SEAT servis müşterilerine uygulanabilir. ZUBİZU kampanya kapsamı, koşul ve süresini değiştirme hakkına sahiptir. Kampanya 31.12.2021-31.12.2022 tarihleri arasında geçerlidir.


Yeni Model Otomobiller için
Tıklayın

Otomobil Kampanyaları için Tıklayın





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site