Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Yeni Model Ford Tourneo Connect 2023 Model
Yeni Model Ford Tourneo Connect 2023 Model

Yeni Model Ford Tourneo Connect 2023 Model

Yeni nesil Ford Tourneo Connect tanıtıldı
Yeni Ford Tourneo Connect, ileri düzey, verimli benzinli ve dizel motorları, dört tekerlekten çekiş özellikleriyle geniş bir yelpazede müşteri ihtiyaçlarını destekliyor. Benzinli motorun önümüzdeki dönemde devreye alınması planlanıyor. Aktif yaşam tarzlarının yanı sıra iş hayatında aracını kullanan müşterilere de uygun olan Yeni Ford Tourneo Connect, dinamik stili, yenilenmiş iç mekanı ve dijital sürüş deneyimi gibi özellikleriyle dikkati çekiyor.

Yeni Ford Tourneo Connect, konforlu ve son derece esnek iç mekanı, tüm aileye yetecek beş kişilik koltuk kapasitesi ile yoğun günlük rutinlerde ideal çözümü sunuyor. Geniş iç hacmiyle kamp ve spor malzemelerini taşımaktan küçük işletmelerin pratik ortağı olmaya kadar her işin altından mükemmel şekilde kalkabiliyor. Dijital sürücü kabini teknolojileri ve sürücü yardım sistemleri Yeni Ford Tourneo Connect’in konforlu ve kolay sürülebilir hale getirilmesine yardımcı oluyor. Yeni Ford Tourneo Connect’te ilk defa görücüye çıkan özellikler arasında, güveni artıran dört tekerlekten çekiş sistemi de var; bu özellik, sınıfında lider verimlilik performansı yaratmak için genişletilen dizel güç aktarma organları yelpazesinin bir parçası.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Ford Pro Avrupa Genel Müdürü Hans Schep, şunları kaydetti: ‘Yeni Tourneo Connect, Ford’un Tourneo modellerinin heyecan verici yeni jenerasyonun ilk modeli. Güncellenen yeni tasarımı, çok yönlülüğü ve yeni dört tekerlekten çekiş teknolojisi tüm müşterilerimiz için cazip bir kombinasyon sunuyor. Müşterilerin değer verdiği özellikleri geliştirerek daha da üst düzeye taşıdık ve ister iş olsun isterse eğlence, her türlü meydan okumaya hazır Yeni Ford Tourneo Connect’i yarattık.’

Yeni Ford Tourneo Connect’in tasarım özellikleri
Tamamen yenilenen Ford Tourneo Connect, daha fazla pratiklik ve rahatlık sunuyor. İkinci koltuk sıraları kullanılmadığında, iş veya spor ekipmanları için daha ferah bir yük alanı yaratmak için katlanabiliyor, yatırılabiliyor veya çıkarılabiliyor. Ön yolcu koltuğu; uzunluğu 3 metreye kadar olan kano, yassı ambalajlı mobilyalar veya kereste gibi malzemelerin araç içinde güvenle taşınabilmesi için katlanarak yatırılabiliyor.

Yeni iç mekan, Ford Tourneo Connect müşterilerinin sevdikleri pratiklikten taviz vermeksizin kabin içi konforu artırıyor. Aracın her iki tarafındaki kayan büyük yan kapılar, alışılagelmiş kapıların tam olarak açılamadığı dar alanlarda, çocukların ve yaşlı yolcuların araca girip çıkmasına yardımcı oluyor. Rahatlık, bol sayıdaki bardak tutucu, depolama gözü ve şarj yuvası ile daha da geliştirilirken panoramik cam tavan ve çift alanlı iklim kontrolü de uzun yolculuklarda kabinin havadar ve daha konforlu olmasına yardımcı oluyor. Ford’un en son binek otomobillerinde kullandığı cesur ve etkileyici tasarım dili Yeni Ford Tourneo Connect’te de kendini gösteriyor. Ön kısım, sportif bir izlenim yaratmak için güçlü, heykel gibi yontulmuş hatlar ile biçimlendirildi.

Ford’un SUV’den esinlenen Active serisi, sağlam bir tarz ile birinci sınıf detayların bir karışımını sunuyor. Active’in petek ızgara, çamurluk kaplaması ve kaydırma plakasını da içeren kendine özgü görünümünün bir parçasını da koyu ve işlenmiş metalden oluşan çift tonlu bir yüzeye sahip özel 17 inçlik alaşımlı jantlar oluşturuyor. 10 farklı renkten oluşan yelpazede, Tourneo Connect Active’in özel lansman rengi olan yeni ‘Özgür Mavi’ de bulunuyor.

Yeni Ford Tourneo Connect’in dijital teknolojileri ve motor seçenekleri
Tüm Yeni Ford Tourneo Connect modellerinin ön panelinde önemli araç sistemlerini sürücünün parmak uçlarına getiren kullanıcı dostu büyük bir dokunmatik ekran bulunuyor. Titanium’da 8.25 inç ve Active’de 10 inç ekran sunuluyor. Dokunmatik ekran, navigasyon, ses ve kabin havası için kontrol sağlarken telefon bağlantısı, araç bilgisi ve ses ayarları gibi diğer özellikler ise sürüş sırasında göze çarpamaması için alt menüler altında toplanıyor. Dijital gösterge paneli de Titanium ve Active serileri ile standart geliyor.

Yeni Ford Tourneo Connect, yolculukları daha konforlu, pratik ve daha güvenli hale getirebilmek için sürücü destek teknolojisi sunuyor. Kabinde alan sağlayan ve sürüş deneyimini sadeleştiren elektrikli park freni de tüm Yeni Ford Tourneo Connect’lere standart olarak yerleştirildi. Dört silindirli turbo şarjlı motor yelpazesinde, bir adet 114 PS ve 220 Nm tork üreten 1,5 litre EcoBoost benzinli motor ve 122 PS ve 320 Nm tork ya da 102 PS ve 280 Nm tork üreten iki adet EcoBlue dizel motor da bulunuyor. (Benzinli motorun ve 102 PS dizel motorun gelecek dönemde devreye alınması planlanıyor). Otomatik Start-Stop teknolojisi ise optimize edilmiş verimlilik için ürün yelpazesinde standart. Yedi vitesli PowerShift çift kavramalı otomatik şanzıman, hızlı ve yumuşak vites geçişleri sayesinde otomatik şanzımanın konforuna ve rahatlığına rakip bir performans sağlıyor.


Yeni Model Otomobiller için
Tıklayın

Otomobil Kampanyaları için Tıklayın





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site