Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Volkswagen ID.3 Fiyatı, Özellikleri ve Çıkış Tarihi
Volkswagen ID.3 Fiyatı, Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Volkswagen ID.3 Fiyatı, Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Volkswagen ID.3, elektrik çağının Golf’ü olarak öne çıkıyor.

Yenilenen Volkswagen ID.3 2024 model, “optimize edilmiş” bir girişe sahip yeni bir ön tampon kullanıyor. Eski düzene göre biraz daha klas görünüyor ve merkezi hava girişi artık ön tekerleklerin etrafındaki hava akışını iyileştiren belirgin hava perdeleriyle birleşiyor.

Arkada hafif revize edilmiş stop lambaları yer alıyor. Ayrıca fren lambaları bir X şekli oluştururken dinamik dönüş sinyalleri de mevcut. Boyut olarak, yeni ID.3 4.261 mm uzunluğunda, 1.809 mm genişliğinde ve 1.562 mm yüksekliğinde ve 2.770 mm’lik bir aks mesafesine sahip.

Kabinde ise müşteriler 5,3 inçlik bir dijital gösterge paneli ve standart bir 12 inçlik bilgi-eğlence sistemi bulacaklar. Bunlara, aracın 10 metre önüne yansıtılmış gibi görünen dinamik navigasyon talimatlarına sahip baş üstü ekranı da eklenebilir.

Model ayrıca Adaptif Hız Sabitleyici, Şerit Yardımı, otomatik şerit değiştirme özellikli Seyahat Yardımı ve Park Yardımı dahil olmak üzere çeşitli sürücü destek sistemleri ile donatılabilir.

Güç, 58 veya 77 kWh’lik bir lityum-iyon pil paketi ile sağlanır. İlki, ID.3 Pro’ya 426 km’ye kadar menzili sağlarken, ikincisi ID.3 Pro S’nin tek bir şarjla 546 km’ye kadar seyahat etmesini sağlar.

Hangi pil seçilirse seçilsin, güç, 201 hp (150 kW / 204 PS) ve 310 Nm tork üreten arkaya monteli bir elektrik motoru tarafından sağlanıyor. Bu, ID.3 Pro’nun 0-100 km/s hızlanmasını 7,3 saniyede, ID.3 Pro S’nin ise aynı görevi 7,9 saniyede gerçekleştirmesini sağlar. Bununla birlikte, her iki model de 160 km/s azami hıza sahip.

Şarj etme zamanı geldiğinde, ID.3 Pro, 120 kW hızlı şarj cihazıyla 35 dakikada %5’ten %80’e kadar şarj olabiliyor.

ID.3 Pro S, 170 kW’a kadar şarj kapasitesine sahiptir ve bu, 30 dakika gibi kısa bir sürede %80 şarj olmasını sağlar.



Yeni Model Otomobiller için
Tıklayın

Otomobil Kampanyaları için Tıklayın





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site