Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Makyajlı Mercedes-Benz GLA (2017)
Makyajlı Mercedes-Benz GLA (2017)

Makyajlı Mercedes-Benz GLA (2017)

Mercedes-Benz GLA, A serisinin en son üyesi. Bu küçük crossover Mercedes-Benz için bir başarı olduğunu ispatladı ve bu başarının sebebini sadece ona bakarak bile anlamak çok kolay. Mercedes-Benz GLA, temel olarak yerden yüksekliği ve yüksek oturuş pozisyonuyla A serisinin diğer üyelerine nazaran daha maskülen bir yapıya sahip. Daha çevik daha güçlü bir duruşu var.

A serisindeki tüm bu değişiklikler anında fark edilebilecek kadar aşikâr. Hala zarif, çevik ve sportif, çok daha fazla maceraperest ve güçlü. Bu iki sıfat daha çok bir SUV’a uygun olsa da GLA crossover segmentinde kalacak kadar incelikli ve narin bir araç.

Eğer Mercedes-Benz’in diğer modellerde uyguladığı makyajlama prosedürünü takip ediyorsanız, vitrinde Mercedes-Benz GLA için ne tür değişiklikler olacağını az çok tahmin edebilirsiniz. Dışarıdan baktığımızda, ön ve arka farlardaki ufak değişiklikler dışında, dış dizayn öncekinin aynısı olarak kalacak ve çizgilerde çok ufak değişiklikler olacak.

Mercedes-AMG GLA45 4MATIC için zaten yakın zamanda 21 beygir kadar gücü arttırılmış bir model piyasaya sürüldü, yani bu model için bir yenilik olmayacak. Aynı zamanda A sınıfına, A160 adı altında 1.6 litre 102 beygir gücünde bir motora sahip yeni bir araç dahil oldu. Ama Mercedes-Benz GLA için yeni bir motor tipi olup olmadığını henüz bilmiyoruz.

İç tarafta daha kayda değer değişiklikler olacak. Mercedes-Benz GLA 8 inçlik kumanda ünitesi ekranıyla donatılacak ve bu sistem Apple CarPlay ve MirrorLink uyumlu olacak. Mercedes-Benz GLA aynı zamanda Dynamic Select seçeneğinden faydalanacak ve bu seçenek sürüş tercihinize uyum sağlayan süspansiyonlar için gelecek. Ne yazık ki bu küçük crossoverın gösterge paneli için herhangi bir değişiklik olmayacak, eski halini koruyacak.

Bu araç için makyajlanmış bir model çıkacak, bu kesin. Ama, eğer Mercedes-Benz GLA şimdiye kadar bir başarı hikayesiyse, bu makyajlamanın neden yapılmalı olduğu için bir sebep yok ortada. Bakalım satışlarda nasıl bir değişim yaşanacak. Makyajlanmış Mercedes-Benz GLA (2017) 2016 yılının ortalarında piyasaya sunulacak, yani hala bilgi toplamak için yeteri kadar zaman var, biz bu bilgilere ulaştıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site