Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Kampanyaları » Otomobil Kampanyası Honda Mart 2016
Otomobil Kampanyası Honda Mart 2016

Otomobil Kampanyası Honda Mart 2016

Mart ayı Honda otomobil kampanyası kapsamında; Honda Civic Sedan ve Honda CR-V modellerinde cazip finansman imkanları ve avantajlı fiyatlar Honda Yetkili Satıcılarında.

Honda Civic Sedan Kampanyası
Honda otomobil kampanyası kapsamında; Mart ayında Honda Civic Sedan modeli “Şimdi al Eylül 2016’da öde”, % 0,92 faiz oranı veya 1.500 TL takas desteği fırsatı ve 59.980 TL’den başlayan fiyatlarla Honda Yetkili Satıcılarında.

Honda CR-V Kampanyası
Honda, 12-13 Mart 2016 tarihlerinde test sürüş günleri kapsamında, Honda bayilerinde 1.213 TL’lik özel taksit fırsatı sunuluyor.

Honda markasının SUV sınıfında beğenilen modeli Honda Yeni CR-V’nin akıcı dinamik hatları, tasarımını daha da geliştirmenin ve performansını artırmanın ötesinde, Honda Yeni CR-V’nin gelişmiş aerodinamik yapısı yakıt ekonomisine katkıda bulunuyor.

Honda Bakım Kampanyası
Honda Yetkili Servisleri’nde Mart – Mayıs ayları arasında geçerli özel fırsatlar sunuluyor. Bu kampanya 1 Mart – 31 Mayıs tarihleri arasında geçerlidir. Bakım paketine orijinal Honda motor yağı, yağ filtresi, karter tapa pulu, hava filtresi, polen filtresi, sarf malzemesi (cam suyu, balata spreyi ve gres), ișçilik ve KDV dahildir. 6 yıl veya 150.000 km uzatılmıș șartlı garanti ile ilgili detaylı bilgiyi www.honda.com.tr’den veya Honda Yetkili Satıcıları’ndan edinebilirsiniz.

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Honda Yetkili Satıcıları’ndan alabilirsiniz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site