Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » SEAT ibiza, Leon, Alhambra, Ateca, Arona Mayıs Kampanyaları
SEAT ibiza, Leon, Alhambra, Ateca, Arona Mayıs Kampanyaları

SEAT ibiza, Leon, Alhambra, Ateca, Arona Mayıs Kampanyaları

SEAT Mayıs 2018 Kampanyaları

SEAT IBIZA Kampanyası
İspanyol markanın ikonik modeli SEAT Ibiza, genç ve sportif ruhunu, modern tasarımı, kalitesi, teknolojik özellikleri ve etkileyici dinamizmi ile birleştirerek keskin ve sportif bir görünüm sunuyor. 2018 model SEAT Ibiza, 1.0 EcoTSI 95 HP Style modelinde, %9’a varan ZUBİZU indirim avantajı ve 74.900 TL’lik tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim başlangıç fiyatıyla SEAT Yetkili Satıcıları’nda.

SEAT Ibiza Kampanya Detayları Tablosu

MODEL TANIMI ZUBÄ°ZU Kampanya Destek Bedeli

IBIZA 1.0 EcoTSI 95 HP S&S Style %9
IBIZA 1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S Style %7
IBIZA 1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S Xcellence %9
IBIZA 1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S FR %9

SEAT Ibiza kampanya koşulları:
Yukarıda belirtilen kampanya Doğuş Otomotiv-SEAT markası tarafından, ZUBİZU mobil uygulaması üzerinden düzenlenmektedir. Uygulanan diğer SEAT satış kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanya süresince geçerli olan tavsiye edilen indirimlerden ve fiyatlardan faydalanmak isteyen kullanıcıların, ZUBİZU mobil uygulaması veya www.zubizu.com internet sitesi üzerinden ZUBİZU’ya üye olması gerekmektedir. Bu kampanya, kampanyaya katılan Seat Yetkili Satıcıları’nda geçerli olup, 2018 model Seat Ibiza’lar için geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır. Kampanya 8 Mayıs 2018 tarihinden 25 Mayıs 2018 Cuma günü Seat Yetkili Satıcıları çalışma saati sonuna kadar devam edecektir. İlgili tutarlar, tavsiye edilen indirim tutarları ve fiyatlardır; yetkili satıcıların indirim hakkı saklıdır. Doğuş Otomotiv’in fiyatlarda, SEAT modellerinde, teknik özelliklerde, donanımlarda, renklerde ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. SEAT Ibiza modelinin CO2 salınımı 106-112 g/km, ortalama yakıt tüketimi 4.7-4.9 lt/100 km değerleri arasındadır.


SEAT LEON Kampanyası

Mayıs ayı SEAT kampanyası kapsamında, 2018 model SEAT Leon’larda ZUBİZU’ya özel 10.000 TL’ye varan tavsiye edilen indirimler SEAT Yetkili Satıcıları’nda.

SEAT Leon Kampanya Detayları Tablosu

MODEL TANIMI ZUBÄ°ZU Kampanya Destek Bedeli

LEON 1.2 TSI 110 HP S&S Style %9
LEON 1.2 TSI 110 HP DSG S&S Style %10
LEON1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S Style %10
LEON 1.4 TSI 125 HP S&S FR %9
LEON 1.4 EcoTSI ACT 150 HP DSG S&S FR %5
LEON 1.4 EcoTSI ACT 150 HP DSG S&S Xcellence %5

SEAT Leon kampanya koşulları:
Yukarıda belirtilen kampanya Doğuş Otomotiv-SEAT markası tarafından, ZUBİZU mobil uygulaması üzerinden düzenlenmektedir. Uygulanan diğer SEAT satış kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanya süresince geçerli olan tavsiye edilen indirimlerden faydalanmak isteyen kullanıcıların, ZUBİZU mobil uygulaması veya www.zubizu.com internet sitesi üzerinden ZUBİZU’ya üye olması gerekmektedir. Bu kampanya, kampanyaya katılan SEAT Yetkili Satıcıları’nda geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Kampanya 8 Mayıs 2018 tarihinden 25 Mayıs 2018 Cuma günü SEAT Yetkili Satıcıları çalışma saati sonuna kadar devam edecektir. İlgili tutarlar, tavsiye edilen indirim tutarlarıdır; yetkili satıcıların indirim hakkı saklıdır. Doğuş Otomotiv’in fiyatlarda, SEAT modellerinde, teknik özelliklerde, donanımlarda, renklerde ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

SEAT Leon modelinin ortalama CO2 salınımı 102-130 g/km, ortalama yakıt tüketimi 4-5,6 lt/100 km değerleri arasındadır.

SEAT ALHAMBRA Kampanyası
SEAT’ın Mayıs ayında düzenlediği kampanya çerçevesinde, gelişmiş teknolojik özellikleri ve aktif güvenlik önlemleriyle SEAT Alhambra, %10’a varan tavsiye edilen kampanya indirimleri ile satışa sunuluyor.

SEAT Alhambra Kampanya Detayları Tablosu

MODEL TANIMI ZUBÄ°ZU Kampanya Destek Bedeli

ALHAMBRA 1.4 TSI 150 HP DSG S&S Style %10

 

SEAT Alhambra kampanya koÅŸulları:
Yukarıda belirtilen kampanya Doğuş Otomotiv-SEAT markası tarafından, ZUBİZU mobil uygulaması üzerinden düzenlenmektedir. Uygulanan diğer SEAT satış kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanya süresince geçerli olan tavsiye edilen indirimlerden ve fiyatlardan faydalanmak isteyen kullanıcıların, ZUBİZU mobil uygulaması veya www.zubizu.com internet sitesi üzerinden ZUBİZU’ya üye olması gerekmektedir. Bu kampanya, kampanyaya katılan SEAT Yetkili Satıcıları’nda geçerli olup, 2018 model Seat Alhambra’lar için geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır. Kampanya 8 Mayıs 2018 tarihinden 25 Mayıs 2018 Cuma günü SEAT Yetkili Satıcıları çalışma saati sonuna kadar devam edecektir. İlgili tutarlar, tavsiye edilen indirim tutarları ve fiyatlardır; yetkili satıcıların indirim hakkı saklıdır. Doğuş Otomotiv’in fiyatlarda, SEAT modellerinde, teknik özelliklerde, donanımlarda, renklerde ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

SEAT Alhambra modelinin ortalama CO2 salınımı 157 g/km, ortalama yakıt tüketimi 6,7 lt/100 km değerindedir.

SEAT ATECA Kampanyası
SEAT’ın SUV sınıfındaki ilk temsilcisi olan SEAT Ateca, Mayıs ayına özel kampanya avantajlarıyla SEAT Yetkili Satıcıları’nda. 2018 model SEAT Ateca modellerinde geçerli olmak üzere ZUBİZU’ya özel 9.000 TL’ye varan indirim fırsatları sunuluyor.

SEAT Ateca Kampanya Detayları Tablosu

MODEL TANIMI ZUBÄ°ZU Kampanya Destek Bedeli
ATECA 1.4 EcoTSI 150 HP DSG S&S Style %5
ATECA 1.6 TDI 115 HP S&S Ecomotive Style %5
ATECA 1.4 EcoTSI ACT 150 HP DSG S&S Xcellence, FR %5
ATECA 1.4 EcoTSI ACT 150 HP 4Drive DSG S&S Xcellence %5
ATECA 1.4 EcoTSI ACT 150 HP 4Drive DSG S&S FR %5

SEAT Ateca kampanya koÅŸulları:
Yukarıda belirtilen kampanya Doğuş Otomotiv-SEAT markası tarafından, ZUBİZU mobil uygulaması üzerinden düzenlenmektedir. Uygulanan diğer SEAT satış kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanya süresince geçerli olan tavsiye edilen indirimlerden ve fiyatlardan faydalanmak isteyen kullanıcıların, ZUBİZU mobil uygulaması veya www.zubizu.com internet sitesi üzerinden ZUBİZU’ya üye olması gerekmektedir. Bu kampanya, kampanyaya katılan SEAT Yetkili Satıcıları’nda geçerli olup, 2018 model Seat Ateca’lar için geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır. Kampanya 8 Mayıs 2018 tarihinden 25 Mayıs 2018 Cuma günü Yetkili Satıcıların çalışma saati sonuna kadar devam edecektir. İlgili tutarlar, tavsiye edilen indirim tutarları ve fiyatlardır; yetkili satıcıların indirim hakkı saklıdır. Doğuş Otomotiv’in fiyatlarda, SEAT modellerinde, teknik özelliklerde, donanımlarda, renklerde ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

SEAT Ateca modelinin CO2 salınımı 118-144 g/km, ortalama yakıt tüketimi 4.5-6.3 lt/100 km değerleri arasındadır.

SEAT ARONA Kampanyası
SEAT markasının crossover sınıfında yeni modeli SEAT Arona, Mayıs ayında lansmana özel ZUBİZU fırsatları ile SEAT Yetkili Satıcıları’nda satışa sunuluyor.

SEAT Arona Kampanya Detayları Tablosu

MODEL TANIMI ZUBÄ°ZU Kampanya Destek Bedeli

ARONA 1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S STYLE %7
ARONA 1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S Xcellence %7
ARONA 1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S FR %7

SEAT Arona kampanya koşulları:
Yukarıda belirtilen kampanya Doğuş Otomotiv-SEAT markası tarafından, ZUBİZU mobil uygulaması üzerinden düzenlenmektedir. Uygulanan diğer SEAT satış kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanya süresince geçerli olan tavsiye edilen indirimlerden ve fiyatlardan faydalanmak isteyen kullanıcıların, ZUBİZU mobil uygulaması veya www.zubizu.com internet sitesi üzerinden ZUBİZU’ya üye olması gerekmektedir. Bu kampanya, kampanyaya katılan SEAT Yetkili Satıcıları’nda geçerli olup, 2018 model Seat Arona’lar için geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır. Kampanya 8 Mayıs 2018 tarihinden 25 Mayıs 2018 Cuma günü Yetkili Satıcıların çalışma saati sonuna kadar devam edecektir. İlgili tutarlar, tavsiye edilen indirim tutarları ve fiyatlardır; yetkili satıcıların indirim hakkı saklıdır. Doğuş Otomotiv’in fiyatlarda, SEAT modellerinde, teknik özelliklerde, donanımlarda, renklerde ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

SEAT Arona modelinin CO2 salınımı 106-113 g/km, ortalama yakıt tüketimi 4.1-5.0 lt/100 km değerleri arasındadır.

 

 





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site