Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Skoda 2018 Mayıs Ayı kampanyaları
Skoda 2018 Mayıs Ayı kampanyaları

Skoda 2018 Mayıs Ayı kampanyaları

Skoda kampanyaları

Skoda 2018 model yılı Mayıs ayı kampanyaları kapsamında, takas desteği avantajları ve sıfır faizli finansman fırsatları sunuluyor.

Skoda Fabia Kampanyası
Dinamik tasarımı, yüksek verimli motorları, gelişmiş multimedya ara yüzü ve birçok gelişmiş özelliği ile Skoda FABIA’da Mayıs ayına özel anahtar teslim fiyat üzerinden 3.000 TL takas indirimi ve 30.000 TL için 12 ay %0 faiz kredi seçeneği Skoda Yetkili Satıcıları’nda.

Skoda Yeni Rapid & Skoda Yeni Rapid Spaceback Kampanyaları
Yenilenen tasarımı ve zengin donanım özellikleriyle Skoda Rapid ve Skoda Rapid Spaceback modellerinde Mayıs ayına özel anahtar teslim fiyat üzerinden 5.000 TL takas indirimi ve 40.000 TL için 12 ay %0 faizli kredi imkanı sağlanıyor.

Skoda Yeni Octavia Kampanyası
Mayıs ayı Skoda kampanyası kapsamında, yüksek verimli motorları, gelişmiş multimedya sistemi ve yenilenen tasarımıyla Skoda Octavia modelleri, anahtar teslim fiyat üzerinden 3.000 TL takas indirimi ve 30.000 TL için 12 ay %0 faiz kredi seçeneğiyle müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Skoda Superb Kampanyası
Ayırt edici güçlü tasarımı, zengin donanımı, yüksek verimli motorları ile Skoda markasının amiral gemisi Skoda Superb modellerinde Mayıs ayına özel anahtar teslim fiyat üzerinden 3.000 TL takas indirimi ve 40.000 TL için 12 ay %0 kredi seçeneği ile satışa sunuluyor.


Skoda Karoq Kampanyası

Keskin ve dikkat çekici tasarım, gelişmiş multimedya özellikleri ve üstün yakıt verimliliği sunan Skoda’nın kompakt SUV modeli Skoda Karoq, Mayıs ayı Skoda Kampanyası çerçevesinde 30.000 TL için 12 ay %0 kredi seçeneğiyle Skoda Yetkili Satıcıları’nda.


Skoda Kodiaq Kampanyası

Karakteristik duruşu, gelişmiş teknolojik özellikleri, şehir ve arazi koşullarındaki yetenekleriyle dikkat çeken Skoda Kodiaq modellerinde Mayıs ayına özel anahtar teslim fiyat üzerinden 3.000 TL takas indirimi ve 30.000 TL için 12 ay %0 faiz kredi seçeneği bulunuyor.

Detaylı ve güncel bilgileri Skoda Yetkili Satıcıları’ndan alabilirsiniz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site